Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dottore
addikt
válasz Just_Reboot #52309 üzenetére
Nem értünk egyet a szar szoftverrel kapcsolatban.
-
Dottore
addikt
válasz randras_83 #52321 üzenetére
OPO-n nem tudom mi a szitu, nincs tapasztalatom vele.
-
Dottore
addikt
válasz agressor12 #52323 üzenetére
Igen, ugyanaz a kérdésem mint Gézának.
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52365 üzenetére
Volt úgy, hogy nem lesz?
OnePlus 3 Bend Test - Scratch Test - Burn Test - Durability video[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52384 üzenetére
Annyira én nem.
Az van, hogy ez a Nexus 5 piszkos jó telefon. A mai napig nem érzem azt mint mondjuk Galaxy Nexuson, ahol elég volt ennek az életciklusnak a fele, hogy lassabb lenne, vagy akadnának az alkalmazások. Szóval gyakorlatilag ösztönző tényező nincs, hacsak a frissítés nem.
szpali
Eddig sem volt az. Szerintem. Most meg már végképp nem.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Mikor clean install van, mindig egy rövid időre eszméletlen jó az akkumulátor idő. Aztán felteszem a programokat amiket használok (mindent hagyok ahogy kell, semmit nem lövök ki a memóriából) és határozottan rosszabb lesz.
Letiltottam a telepített alkalmazások automatikus indulását és azokat amiket csak naponta egyszer (pl. reggel, gReader, stb.) nézek meg, a használatuk után teljesen leállítottam. Illetve minden töltésnél újraindítottam a telefont, az összes felhasználói program leállítása után, amik a letiltott autostart miatt nem töltődtek újra. Az készenléti idő nem csak, hogy úgy érzem jobb lett, hanem határozottan sokkal jobb.
Gondolom hiába van háttérben, attól még egy darabig aktív egy alkalmazás és mondjuk adatot forgalmaz, egyszóval a memóriakezelést értem, hogy nem kell piszkálni, de ha valaki okosan piszkálja az inkább jó sem mint rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
Jegelted a Taskert de mert hiányzik, felteszel helyette egy másikat?
-
Dottore
addikt
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52509 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni de ha egyik felébe a mérlegnek teszed a Nexus szabadságát, a másikba az Oxygen, akkor zéró az eltérés. Pont azt és pont úgy tudod megtenni és még ugyanúgy is néz ki. Az egyetlen különbség a frissítés üteme és az esetleges szoftveres anomáliák, de ez meg mindkettőnél megvan.
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52513 üzenetére
100 %, hogy ősszel is ennyi lesz az OP3 ára. Kevesebb lehet de több semmiképp.
Kicsit a témához kapcsolódva, mindenkinek ajánlom meghallgatásra.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Mondjuk nekem a OP tetszett a leginkább. Az egy igazi, erős ívekkel megtervezett férfias forma volt. Utána az OP2 már finomodott, ami érhető, logikus volt, hogy áttervezték, de még mindig őrizte az eredeti formaterv sajátosságait. Ellenben az OP3, ahol teljesen kiírottak a márka jellemző jegyeit és egy abszolút tucat külsőt kapott.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Mellékesen a flashfire.
Használtam párszor ezzel tettem fel a frissítéseket és nálam (persze nem tudom bebizonyítani, hogy emiatt, ez csak gyanú) voltak anomáliák. Pár app aminek kellett a root teljesen meghülyült és a Franco kernel Colormanager sem töltötte be mindig indításnál a profilt.
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52697 üzenetére
Tegnap direkt kipróbáltam, hátha cseréltek valamit azóta
Factory imagage (MOB30P), boot, név megadása screen, ott kiválasztottam a billentyűzet beállításait. maximumra tettem a bill. hangokat és alig hallani.Ment is vissza a régi. Szóval ez 100, hogy elbaszták.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Az LTE800 az egy probléma. Méghozzá nagy.
Addig amíg mondjuk ez csak elhagyott kisebb településeknél jelentkezik addig talán el lehet bagatellizálni. Veszprémi vagyok és itt természetesen nincs gond, de a vonzáskörzetében igen és ezek elég frekventált helyek, ideértve a Balaton környékét is, ami turisztikai szempontból is jelentős.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz Tomace91 #52704 üzenetére
Ott sok helyen LTE1800 és LTE800 is található. Szóval igen, járkálhattak de teljesen felesleges hitvitába belemenni.
Ott az internet ha érdekel a téma, találsz ezzel kapcsolatban infót.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Ronda, de legalább érdekesen ronda.
-
Dottore
addikt
válasz metal01 #52732 üzenetére
Ezzel én is így vagyok. Mármint az árral. Nem ér többet. Valójában ennyit sem.
Haver egyik nap pánikszerűen hív, hogy menjek és nézzem meg mert ezt látnom kell. Egy Vernee Thor 40 ezres telefon volt nála, nemtom valakinek vette.
Az a telefon rendben van. Az én Nexusom elbújhat az összeszerelés minősége mellett. anyagok jók, stock android, működik ahogy kell. Nem azt mondom, hogy ilyet veszek, vagy annyira fasza, hanem azt, hogy ez nagyon jól rávilágít arra, mekkora árréssel dolgoznak a nagyok és, hogy Kína nem kicsit itt van.[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest