Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
válasz pantomimes #54729 üzenetére
A hívás előtti gondolkozás nálam is megvan,meg néha kell egy kis idő mire a névjegyzéket megnyitja.
Akksiról:12 órája megy szinte végig 2G,1 óra wifin, 1 óra 44 perc kijelző.17 perc telefonálás,főként böngészés,kik és most vagyok 52%-on.
Az előző 4.4.4 carbon franco r212-vel tudta majdnem ezt,ez hozzá képest picivel jobb de estére kiderülLenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
NTonee
veterán
válasz pantomimes #55046 üzenetére
Itt is, Esztergom környékén. Hálózati hiba volt, de már megy.
-
aizen92
addikt
válasz pantomimes #55153 üzenetére
Persze, hogy nincs. Nem véletlenül "lötyög" valami a kameránál, [ha megrázod] és néha hangosat kattan reboot előtt....
HW hiba ez 100%."The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
blueMerle
veterán
válasz pantomimes #55261 üzenetére
pcnet és pantomimes, köszönöm a korrekt választ
Továbbá olyan kérdésem van hogy az 5.0 OTA telepíthető vagy mókolni kell?
trobi28: én is azt mondom, hogy minden készüléknek vannak hibái, gyenge pontjai. Legyen szó alsó vagy felső-kategóriáról. Én csak annyit várok tőle hogy viszonylag smooth legyen
[ Szerkesztve ]
-
bruxelles
tag
válasz pantomimes #56182 üzenetére
Hát alapvetően nekem is rendben van. Akku mintha valamivel jobb lenne mint kitkaton, mondjuk 3gn még mindig botrányos, ezért 2gn használom. Egy két apró bug van ami zavar, pl. messenger hívás fontos lenne nekem. Illetve azt sajnálom hogy úgy tűnik ez a kamera probléma nem fog megoldódni custom romokban van erre megoldás? Amúgy általában 15 óra készenlét mellé 3 óra 15 perc kijelzőt bír. Főként 2gn meg 2-3 óra wifi.
Szerk.: OTAn frissítettem factory reset nélkül
[ Szerkesztve ]
-
GGMPC
őstag
válasz pantomimes #56230 üzenetére
Ez a 2mp dolog valoban kellemetlen foleg, hogy IOS-nál is csinálja az iPhone és sorolhatnám - főleg, hogy amott a sokadik javító frissítés után sem változott a dolog.
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
noorbertt
őstag
válasz pantomimes #56328 üzenetére
47 ezerert nem rossz vetel ujonnan. Lehet benevezek ra.
-
Styleair
aktív tag
válasz pantomimes #57454 üzenetére
Még maradt (S)pár Sziget Mániás, és régebbről Hegy Mániás matricám, ha érdekel. ;-)
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #57713 üzenetére
nekem is hibátlanul működik a stock Lolli kezdetektől fogva. Igaz nem használom annyira sokat a fényképezőgépet, mint mások, de nekem tényleg nincs fagyás már jó ideje
-
mateus
senior tag
válasz pantomimes #58250 üzenetére
Sztem 40-45 között. 50-55 között a 16GB változatok mennek.
Én pl. hibátlan 16Gb-os telómat adtam el Qi vez.nélküli töltővel 50ért, dobozzal, minden gyári kiegészítővel.
De ez attól is függ, hogy eladni akarja vki, vagy csak hirdetni XD[ Szerkesztve ]
-
AsusBoy
senior tag
válasz pantomimes #58384 üzenetére
Majd az új Nexus
-
Diokhan
addikt
válasz pantomimes #58384 üzenetére
Ugyanilyen feltételek mellett mennyi az ára egy 16 gigásnak?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest