Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gdi
senior tag
Ez inkabb 1 hónap volt, dec közepétől január közepéig. (a 4-8 napos eltérések egy becslés volt, nem mindenki kötötte a másik orrára azonnal, de kb úgyvalahogy (adták egymásnak a körös kazit) )
Vagy valami szoftveres balhé (akár bitcoin miner, vagy driver/oc bibi) , vagy csak nagyon rákészültek a karácsonyra. -
Gdi
senior tag
Közelemben is pár hete adta be a kulcsot egy 5850 (Asus, ref cooler). Meg egy pár (4 vagy 5) másik ismerősöknél, 4..8 napos eltérésekkel.
[OSSZEESKUVES_ELMELET]
Eljött a tervezett elavulások ideje úgy látszik ennél a szériánál.
[/OSSZEESKUVES_ELMELET] -
Ruuwa
tag
RIP
Szép emlékek azokból az időkből, amikor még egy ventillátor is elég volt egy videókártyára.
Anno egy passzív 7900GS-ről váltottam az 1GB-os Toxic-ra, valamikor 2011 tavaszán. Óh boy micsoda ugrás volt ez.Életmódváltás miatt csak négy évet nyúztam, de néhány apróbb driveres bakitól eltekintve soha semmi gondom nem volt vele. Korrekt hangerő mellett korrekt hőmérsékleteket tudott, és egy ideig 810MHz-en is ment a gyári 765MHz helyett. Igazi kocatuning életérzés.
-
Mokó
aktív tag
válasz
twollah1976 #8 üzenetére
17 gépem volt a max 1 időben és 2X költöztem én is tudom miről beszélek.Ettől függetlenül (ezek összesen 3 szekrényben voltak) 1 szekrénnyit tartok most is
De nem offolom szét a topikot.
-
twollah1976
őstag
Csak azért gyűjtögetni ilyen kacatokat, hogy utána egy költözéskör csak a nyűg legyen vele.
Aztán a másik lakásban helyet keresni neki és rádöbbeni, hogy nincs neki hely, maradnak a dobozban, később a dobozok is csak az útban lesznek, a végén meg mennek a szemétbe ahonnan ki lettek turkálva."porból lettél és porrá leszel"
Három költözést csináltam végig tudom miről beszélek.
-
Mokó
aktív tag
válasz
twollah1976 #6 üzenetére
8800 a specialitásom,fun alapon próbálkoztunk ilyesmivel,most is van halottnak tűnő G92-őm,de nem éri meg már mentegetni őket,mint mondjuk 3-4 évvel ezelőtt.Kemény 1500-at adok a lomisoknak egy 88-ért ha találok,de már nem is mindig hozom el....
-
Mokó
aktív tag
Ez teljesen igaz!
R.I.P szegénynek,kitakarít és szertartással mehet a vitrinbe
Én 8800GT-vel,spanom 8800Ultrával járt így.Még terhelést sem kaptak,csak a win ment,vagyis netezés és egyszercsak elment a kép.Onnantól 'csókolom,én mentem volt.De még jó hogy hogy egyik sem dobott "ninja-füstöt"
-
twollah1976
őstag
Egesz sokaig birta a gyurodest.
-
rest in pizza
-
juliabrilke
veterán
Óvatosan szedd ki a gépből, mert mérgező.
-
Picco
addikt
R.I.P
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest