- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Nem szandekom, hogy egy vegelathatatlan offtopic vitat inditsak/folytassak markapreferenciakrol, de hitetlenkedve latom mindenutt az ASUS istenitest, mikozben a legtulhypoltabb, legtaknyabb minosegu gyarto szvsz, negyed evszazados palyafutasom alatt meg egyszer sem talalkoztam olyan termekukkel, aminek ne legyen valami baja (pedig probaltam kb mindenfelet), a szoftveres tamogatasukrol nem beszelve. Giga lapok kozott is sok a szemet sajnos, de a legelnyuhetetlenebb lapjaim is toluk vannak, tizeneves lapok is siman mennek, mikozben pl MSI-kbol mar egy se uzemel.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Dr. Akula #10 üzenetére
Attól hogy belefutsz egy hibás darabba egy adott gyártónál összességében még nem jelent semmit, Asusnál is ugyanúgy kifoghattad volna. (Egyébként ha ilyen szinten sorjásak a lábak annak azért proci behelyezés előtt szabad szemmel is látszaniuk kell.)
Ellenben az Asus lapok sajnos a csúcsot kivéve általában kategórián belül a leggyengébb VRM-mel rendelkeznek, ezt viszont nem tudod kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged