Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"a havi fizetésem rámehetne a problémára magán rendelőben, de fizettem a járulékot.. nem kevesett."
Lehet, hogy én vagyok a burzsuj, de a jó fogorvosra nem szabad sajnálni az időt és/vagy a pénzt. Már csak azért sem, mert ugye senki sem krokodil, hogy folyamatosan nőnek az új fogak
És mindenki járjon rendszeresen felülvizsgálatra, mert azzal többségében megelőzhetőek a hasonló esetek.
-
"Nesze b+ stadion mindenhol meg vízes vb."
Most nem tudom eldönteni, hogy ez nálad simán populizmus vagy csak információ-hiány. A nagyberuházásokat teljesen más alapokból fizetik, szinte 100 százalékban EU pénzekből. Amit lehetne jobb helyre is fordítani, persze, de csak egy másik beruházásra - fenntartásra nem.
-
-
KISDUCK
addikt
[troll]Boldogabb lennék, ha csak egy tetrisz lenne ott.[/troll] Megpróbálom jobban kifejetni amit mondani szerettem volna: a körzeti megbízottnak meglátásom szerint mindegy, hogy milyen munkát végez, mivel úgyis hozzá kerül mindenki aki a TB-n keresztül szeretné igénybe venni az ellátást. Személyes tapasztalatom: nem tudott normálisan érzésteleníteni, az arcom szépen elzsibbadt, de mindent éreztem amit csinált és ez nem túl kellemes egy gyökérkezelésnél. Egy sima tömést nem tudott megcsinálni normálisan, legalább nyolcszor visszamentem hozzá mire véglegesen be tudta tömni. A magán dokinak érdeke, hogy mindig minőségi munkát végezzen, hogy visszajárjanak hozzá a páciensek és terjesszék a pozitív tapasztalatot, hogy őt keressék fel az emberek, ha problémájuk van. Ha téged csak az érdekel, hogy a TB ki van fizetve csinálja meg a megbízott, akkor járj hozzá nyugodtan...
További szép napot!
[ Szerkesztve ]
-
"Arra én adtam többek közt, csak más néven. Pl tb járulék."
Szerintem az továbbra sem igaz, hogy a TB járulékból készülnek a beruházások. És ha a te fekete-fehér világodban csak ilyen felosztás létezik az emberekre, aki veled nem ért egyet valamiben, akkor én leszek a propaganda agitátor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest