Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Nalunk IPv4. Lehet ez lesz a kulonbeg akkor.
-
futo001
senior tag
Ugy tudom a Gigabox+ csak a 2000Mb-es csomaghoz jar. Nekem is 500-as van.
-
futo001
senior tag
Webes felulet. Az internet menupont alatt van legalul nalam.
-
sztanozs
veterán
Ujrainiditas van benne, csak nem emlekszem hol talaltam meg benne - meg neha elfelejti, hogy Expert mode-ban van es ra kell kattintani a Home ra, hogy rajojjon.
Ja meg hiaba allitottam be static IP-t a nyomtatomra cseszik kiosztani neki azt a cimet... Egy szemethalom az egesz. Kar hogy nincs benne bridge mode (vagy odaadhattak volna a ONT kodjat aztan menedzselnem az egeszet sajat eszkozzel)... -
futo001
senior tag
Először megdöbbentem mennyire nem lehet ebben a routerben semmit állítani. Aztán észrevettem, hogy van egy Expert mode a jobb felső sarokban egy legördülőben, úgy azért már más képet mutatott, ami nekem kellett megtaláltam a beállításokban. Minden mást a TP-link Omada controller, switch és AP-k intéznek.
Az appja ami még röhej. Megy, szép, modern meg minden, csak semmit nem lehet állítani, még egy újraindítást sem tud. -
sztanozs
veterán
Idiota dizajn, raadasul a modem se konfiguralhato rendesen - szutyok az egesz. De legalabb van rendes net.
-
GreatL
őstag
Nekem csak a fali dugókból esett le hogy ez nem magyarországon van.
-
Három vagy négy éve volt édesanyáméknál hasonló akció, Udvaron. Mármint nem kint az udvarban, hanem a településen. Ilyen 100-150 fős falu a horvát határ mellett közvetlenül. Jött a netes banda, mértek, kerestek, hümmögtek, aztán azt mondták, állítani kéne egy oszlopot a ház elé. Anyámék is begazoltak a költségektől, de szerencsére grátisz megcsinálták. Új oszlop, kábel, ahogy illik. Van pénz lóvéra!
-
-
" így meg órákat melóztak a szakadó esőben, ástak, kivágták a betont a ház mellett, letették a csövet,"
Órabér?Amúgy tiszta csoda, hogy ezt sok helyen a T/Matáv/bármi megtette 10 éve itthon, más magyarázat nincs rá.
-
Írország?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Volt egy írásom 1-2 éve, ami arról szólt, hogyan tuningoltam a 4G netet és WiFi lefedettséget itthon. Nem is volt gond...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Interactive Brokers társalgó
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest