Hirdetés

2020. szeptember 30., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) doeeg


doeeg
(senior tag)

Elsőre átsiklottam a "Dublin" szócskán, és kerekedett a szemem a végkifejlet felé, kaptam is elő a billentyűzetet hogy photoshop, kamu :D ;] (bocs)

De tényleg, itthon ezt nem tudnám elképzelni :)

(#2) bitpork


bitpork
(veterán)
LOGOUT blog

Ugye tudod hogy selejtet adtál el? Még szerencse hogy nem vették észre hogy rossz oldalon van a kormány

;]

Az megvan, hogy Mária országa vagyunk, csak így körülnézve nem világos, hogy Geronazzo vagy Schmidt.

(#3) Hieronymus


Hieronymus
(őstag)
LOGOUT blog

"... de még gyári a turbó, kettőstömegű, kuplung és a DPF is."

A DPF bizonyosan nem. Ebben additív olajos DPF van. 60 ezer kilométerenként kell utána tölteni a folyadékot és 120 ezrenként magát a szűrőt. Annyival nem tud többet teljesíteni, mint ami az órában van. Ha minőségi üzemanyagot töltenek az autóba folyamatosan, akkor is feltöltődik salakkal a szűrő. Egyszer lehet tisztítani, aztán tényleg cserélni kell.

A mienkben kuplung és generátor is cserélve lett.
Most kezdenek az apró hibák előjönni. Az autó sokszor nyitottnak látja a tankoló nyílás fedelét. Egy mágnes aminek műanyag tartója már kezd lágyulni nem jó pozícióban van és a kapcsoló nem érzékeli.

Ezekben az autókban PSA motor van és nagyon jól bírják a strapát. Ebből a szempontból jó választás az autó. A turbócső típushibám de legalább nem kerül hatalmas összegbe a csere.
Az idén vittem műszakivizsgára, hiba nélkül ment át. Kettő éve féklámpaizzót kellett cserélni. Ebben nem a búra van színezve, hanem az izzó. A melegedéstől nem egyformán repedezett a színezés.

„Sohase hagyd, hogy az erkölcsi érzéked meggátoljon a helyes cselekedetben!”

(#4) 66zio


66zio
(tag)

Annyira jó lenne, ha mindenhol így működne. Vagy így működik, csak mi vagyunk bizalmatlanok?
Én is adtam már el egy-két dolgot hasonlóan, hogy majd utalod az összeget, de azok ilyen két-háromezer forint értékűek voltak.

Mondjuk Magyarországon is van amikor kultúrsokkot kapsz. Kisebb település, épp hogy város és senki nem lakatolja a biciklit. Vasútállomáson is volt már 3 hétre hagyva, nem nyúltak hozzá. Egyszer tűnt el egy bicó akkor is pár nap múlva előkerült. Valószínűleg egy buliból hazafelé tartó fiatal megunhatta a sétát és kölcsön vett egyet. :D

Curve 5 font és ingyen bankártya. Meghívóért PM

(#5) Agyturbina válasza 66zio (#4) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Évekig úgy csináltam, hogy a barátom háza előtt hagytam a bicajt amíg ott voltam. Egyik péntek este valakinek jobban kellett.
Rendorség megtalálta és visszakaptam :K
Kis falu Somogyban

Most
Ház, autó nyitva van éjjel nappal, kutya szabadon grasszál, ahogy a szomszéd kutyája is. Néha a birka még a marha is ki tud jönni :DDD

Ezek a dolgok több okból előnyösek:
- aki be akár jönni az be is fog, így nem csinál kárt(a melléképület teli szerszámokkal egész nap nyitott ajtóval, soha semmi nem tűnt el)
- kutyát nincs értelme megmérgezni mert random helyen tartozódik, így lehet éppen a szomszéd házat védi
- ha Tűz van akkor nem fogunk benn égni hiszen minden ajtó nyílik
- nyugodtan alszunk :R

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#6) Krugszvele


Krugszvele
(aktív tag)

@Agyturbina

Pontosan ugyanez van itt is :) Szóval magyarországon is működik az élet, csak jó szerencsés helyen kell lakni. Minél kisebb faluban.

[ Szerkesztve ]

(#7) Agyturbina válasza Krugszvele (#6) üzenetére


Agyturbina
(aktív tag)
LOGOUT blog (1)

Most nem MO :N

,........A szükségletek lettek a célok, és a célok szükségletek lettek........, ,........A paradoxonban az a szép, hogy paradoxon módon nem szép.............,

(#8) Tuomas


Tuomas
(Ármester)

Azért ez kemény. Most keresem az államat... Irigylésre méltó társadalmi viszonyok.
Van egy országúti kerékpárom, amit még lezárva se merek otthagyni sehol sem... :(

We were here

(#9) futo001 válasza bitpork (#2) üzenetére


futo001
(senior tag)
LOGOUT blog

doeeg
:DD

bitpork
Valóban rendet kellett volna raknom benne. :DD

Hieronymus
Nem tudom a piacok között lehet-e ilyen eltérés, de ez biztosan nem additív olajos. Én személy szerint nem tudom a DPF korát megállapítani, de a szerelő azt mondta mikor vettem 4 éve, hogy ez nem volt soha leszedve ezért készüljek, hogy hamarosan foglalkozni kell vele. 180e km körül kétszer is feljött a DPF hiba, aztán soha többet azóta (most ugye 280e volt a km óra állás). De pl tankolónyílás érzékelő sem volt benne. A generátornál volt valami hang, de arra meg csak legyintett a csóka, mondta hogy valamelyik görgő. Nekem is pont eladás előtt pár nappal volt vizsgán, szintén simán átsuhant.

66zio, Agyturbina, Tuomas
Nagyvárosban lehet én sem lettem volna ilyen bátor, meg persze segített, hogy egyszer már találkoztam velük és láthatóan ritka barátságos és egyenes beszédű pár volt. De itt "kint a tanyán" egész gyakran találkozni ilyesmivel és ezt nagyon szeretem. :)

[ Szerkesztve ]

¯\_(ツ)_/¯

(#10) Kleroo


Kleroo
(addikt)

Amíg nem lett tiszta, hogy Dublin környéke, stb, addig már kezdett megszületni a fejemben a novella, hogy totálisan megőrültél.

Én itt magyarban szentül hiszek a bizalomban és a kölcsönös tisztességes hozzáállásban, és hogy ezen okból számíthatunk a másikra, és nem csak a lehúzást keresik minden egyes mm-ben a rossz arcok.

Eszement király ez a sztori.

Kontraszt, hogy nekem egy mostani bérleti szerződésem 2 végtelenül intelligens és jól szituált jólelkű fél között is rommá van fogalmazva, taglalva felelősségekkel, mindenki agyonbástyázta magát, közjegyző, stb. Egyszerűen képtelenség bejátszani ezt a kölcsönös bizalmat. És ez végtelenül elszomorít.

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#11) hcl


hcl
(félisten)
LOGOUT blog

Ja, hogy kultúrhelyeken ezt így lehet... de irigyellek :D
Eladás? Nem a világmegváltó nézetekről kellene itthon vitatkozni, hanem a testi épségedért aggódni... :S

Veszek _hibás_ LCD monitort,fényképezőgépet, objektívet, routert ---- Mutogatni való hater díszpinty

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.