Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
Nekem a 2. a legjobb. Tiszta steampunk stílus. Elektropunk.
Gratula mindhez, mégha sokak szerint felesleges is, mert a kínaiak fél dollárból 10et küldenek.
-
scdlsc
aktív tag
Iszonyatosan jók! Le a kalppal!
-
RandomName
senior tag
Nem is te lennél.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Köszi! (És #1-#3-nak is ) (És még milyen jó az, ahogyan ki _kéne_ nézniük )
Remélem lesz majd energia még elborultabbakra (Meg be kéne fejeznem a vetítősről a cikket...)
Meg tettem linket a két videóra , mert a beágyazottak továbbra sem működnek
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Chaser
legenda
vannak itt baLYok kérem
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Lenry
félisten
váááá
de ráérszGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
bkercso
nagyúr
Jól kinéznek, gratula hozzájuk!
Én is karácsonyra készítettem öcsémnek 2008-ban egy órát Legóból. uC nincs benne, csak kvarc és frekvenciaosztók, meg egy léptetőmotorrá alakított Lego-motor. 100s-onként léptette a mutatókat. Egyetlen hibája az volt, hogy - mivel kis nyomatékú, nagy fordulatú motort használtam - elég hangos volt, így nem volt huzamosann használva. Aztán pár hónapja valaki leverte, és kérdéses, hogy össze lesz-e még rakva valaha...
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
-
L3zl13
nagyúr
Szépnek nem mondanám őket, de poénos volt látni pl a CD-s dobozt amiből nekem is van még elfekvőben néhány.
[ Szerkesztve ]
Aki hülye, haljon meg!
-
-
A négyes számú versenyző esetén arra gondoltam az első kép alapján, hogy egy baltára szerelted rá
-
-
looser
addikt
Nagyon jó vagy, öröm látni ezt a kreativitást
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
törölt tag
Össze kellett volna hozni téged faterommal, ketten leigáztátok volna a junk-world-öt, magukat órának álcázó fura teremtmények inváziójával, amik feltűnés nélkül beépülnek a mit sem sejtők otthonába, és ott lassan átveszik az irányítást a gépeik és az időérzék felett.
-
-
simonzé
addikt
Nehezen tudok megszólalni. Őrült zseni vagy, cimbora!
I don't fit in. I fit out.
-
-
-
Redneck
nagyúr
Marha jó ötlet, és fasza kivitelezés! Igazán menő ajándékok lettek, le a kalappal!
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- KeyChron Q1 MAX - MAGYAR, banán kapcsolós szinte új!
- AKCIÓ! ASROCK AMD RADEON RX 6900 XT 16GB 3 VENTIS Phantom Gaming
- Pár hetet hordott Pixel Watch 3 LTE!!! 41mm dobozában, mindenével Gar!
- ASUS ROG ZEPHYRUS 14 Ryzen 7 6800HS 40GB (bővíthető!) 1000GB (bővíthető) RX 6700S 8GB 14" Gar!
- ASUS ROG ZEPHYRUS 14 Ryzen 7 6800HS 16GB (bővíthető!) 512GB (bővíthető) RX 6700S 8GB 14" Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest