Új hozzászólás Aktív témák

• Graphics

Jómunkásember

válasz Dominó85 #10 üzenetére

A Samsung nem nagyon látta be szerintem.

Szerintem semmi trükk nincs, én több készüléket is használtam, sőt Te is végtelenül odavoltál értük, így nem is nagyon értem a részedről ezt a nagy fordulatot.

Az elnevezésekből sincs ennyi, csak sajnos a piac nem egységesen, sőt néha félrevezetően nevezi el őket.

Fel kell menni a weboldalra, azok a nevek léteznek, a többi a webshopok hülyeségei :)

Picit túlpörgöd és túlreagálod

Tehát azt mondod 60 féle Xiaomi telefon van forgalomban? Szerintem nincs ... Olyat írj azért, ami valós is.
    Azt se értem miért ekkora gond az, hogy elkülönítve meg lehet különbözteti a termékeket...

Egy példa:

Van Redmi 4A - tudvalévő olcsó kategória.
    Van Redmi 4 - egyértelmű ez egy sima verzió
    Van Redmi 4 Prime - ez magasabb felszereltség..

Nem tudom, autókra miért nem panaszkodsz, hogy miért van 5 féle motor és teljesítmény moindjuk egy Skoda Fabiában, nem beszélve a felszereltségekről....

szerk.: Azt azért nem igazán értem, hogy miért sorold fel az összes Redmit, bakker, 4-5 éves modellek nem újként vannak kiadva.... Nehogy már az összes modellt felsorold, hogy miért adták ki.. ?

Sajnos most nagyon elbeszélünk egymás mellett, szerintem.

@tibcsi0407: Szerintem nem túlzó a választék, viszont nem is a Xiaomi fog diktálni abban, hogy mennyit adnak ki.. A piac diktál, és ha nem követi a hardverek fejlődését, és csak évente 1 termék 1 kategóriában, akkor lehúzhatják a rolót, mert a kínai konkurencia gyorsabban koptatja a gyártósorokat majd, mint ők.

Ha eladni akarnék én is követném az aktualitásokat, és a hardverkompons árak is havonta változnak.

Innen nézzük lehet sok. De szerintem felesleges ezen rágódni, hogy ki mennyi telefont ad ki... Főleg amíg igyekeznek jobb hardvert biztosítani.

Ott a Lenovo... Semmit ne ad ki, elvesztették a fonalat. Mire kitalálták, hogy a Moto vonal marad csak, addigra a konkurensek szépen elhaladtak mellettük, és visszaestek a Top5-ből is..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés