- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
realatysh
csendes tag
Helló!
Érdeklődnék, hogy milyen stádiumban van a Note 3 teszt? Illetve kb. mikor és hol várható a megjelenése? Ide vagy a Note 3 fórumba esetleg be fogod linkelni?
Köszi szépen!
-
mezantem
újonc
Szia!
Lehetne kérni, hogy a sketchbook-ról is írj majd!? Engem érdekelne, mennyire érzékeny az S-pen, milyen érzés vele rajzolni, tud-e layereket kezelni, valamint, hogy milyen application áll még a sketchbook-on kívül rendelkezésre, ami letölthető.
Köszi!!!
-
mezantem
újonc
Sikerült már tesztelni a Samsung Galaxy Note 3 -at?
köszi
-
beloadjoker
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Van egy ingyenes progi play storeban ppsspp a neve
azt le kell tölteni aztán feltenni, játékot meg innen lehet tölteni : http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_Portable_ISOs/44 ami a legtöbb telón még laggol az a god of war én arról látnék zívesen egy kis demót vagy leírást 
azt itt találod : http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_Portable_ISOs/God_of_War_-_Ghost_of_Sparta_%28USA%29/158318de egy kis lego star wars is jöhetne ha az előbbihez nincs kedved

azt meg itt töltheted :
http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_Portable_ISOs/LEGO_Star_Wars_III_-_The_Clone_Wars_%28Europe%29/158826Köszi előre is !

-
LordLoss8800
csendes tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Bocs 1 hétig telefon nélkül nem tudok meglenni

Bár iPhone 5-öm van, de ha Budapesten laksz valahogy megoldhatom, hogy fel tudjak menni és akkor tudsz teszteli én is ott leszek és segítek a tesztelésben
Egy délutánt erre rá tudnék szánni. -
autox3c
tag
Szia!
Engem érdekelne, hogy az S pen mennyiben fejlődött a Note 2-höz képest. -
ForRedGlory
félisten
Lesz kamera teszt, magát a tesztet kb úgy kell elképzelni, ahogy a Note 2 esetében is volt. Egy gondom van, jelenleg csak egy Samsung Galaxy S 3 Mini van, azzal meg felesleges hasonlítgatni.

(#2) LordLoss8800: Ezek benne lesznek, bár I5-el nem tudom összehasonlítani, ahhoz kellene egy i5 legalább 1 hétig

(#3) Dr. Bubó: lesz

(#4) fl0werstar: lesz

(#5) vrgkrisztian: lesz

(#6) beloadjoker: Linux kilőve
Ha azt az emulátoros dolgot leírod, hogy kell, azt megcsinálhatom. -
beloadjoker
őstag
Ez lehet hogy extrém lesz de ppsspp emulátorral nem játszanál vmi játékot ? pl god of war vagy lego star wars stb. És még egy ez sztem még extrémebb kérés esetleg nem próbálnál ki rajta egy linuxot ? /linux deploy felrakja magától nem kell sokmindent állítani rajta/
persze tudom hogy ezek extrém kérések

-
vrgkrisztian
aktív tag
engem érdekelne a led fényereje zseblámpa módban

mondjuk milyen egy s2,s3-hoz képest?(csak mert azok brutálisak) -
törölt tag
Minden olyasmi, amit samsungoktól "megszoktunk"
Akksiidő, összeszerelés és anyag minősége, TouchWiz lagjai (már ha látszanak ilyen korán
), illetve a bloatware mennyisége, mennyire áll kézre, érezhető-e a RAm mérete, a szoftveres újítások mennyire használhatóak, ilyesmi.
Okosórám meg még sosem volt, szóval... -
Dr. Bubó
tag
Üzemidő érdekelne:
Note 2 Energiatakarékos üzeméhez képest itt hogyan változik ha aktiválom az Energia Takarékos Üzemmódot?
Ha 2. usert felveszek (pl.: Vendég), jól ellehet szeparálnia a személyes adatokat, de úgy hogy lehessen azért netezni böngészni a 2. usernek?Előre is köszi!

-
LordLoss8800
csendes tag
Ha mód lenne rá nagyon örülnék egy Note 3 - iPhone 5 összehasonlításnak, illetve ami nagyon érdekel, de sehol nem találtam róla információt, hogy ebben a készülékben is lesz szemkövető szenzor (görgetésnél videó nézésnél)?
A következő kérdésem az üzemidő lenne és, hogy az 5,7 colt lehet e valamiképpen egy kézzel is használni. Az androidon szokásos mikrolaggok létéről vagy nem létéről is írhatnál ha nem okoz gondot.
Persze a legfontosabb, hogy milyen érzés kézbe venni,használni stb.? Illetve az okor óra amit lehet hozzá venni mennyire "létszükséglet" hozzá?
Köszönöm a megtisztelő figyelmet!

-
pumukli21
csendes tag
Szia,
kameráját meg aksiidejét légszíves
note 2 -höz képest stb.Ez alapján elég rossz a kamerája :-(
http://asia.cnet.com/smartphone-camera-shootout-apple-iphone-5s-vs-htc-one-vs-lg-g2-vs-samsung-galaxy-note-3-vs-sony-xperia-z1-62222509.htm#comments
Köszi
Petra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt le kell tölteni aztán feltenni, játékot meg innen lehet tölteni : http://www.emuparadise.me/Sony_Playstation_Portable_ISOs/44 ami a legtöbb telón még laggol az a god of war én arról látnék zívesen egy kis demót vagy leírást

Ha azt az emulátoros dolgot leírod, hogy kell, azt megcsinálhatom.