Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [erkxt:] PlayIT

Hozzászólások

(#1) Silεncε


Silεncε
őstag

Mi is gyakran járunk PlayIT-ekre, tavaly ősszel is voltunk BP-n. Itt döntöttük el, hogy rendes playitre többet nem megyünk. Aki volt mar, az tudja milyen, aki meg nem, annak gyorsba: Tömeg (oké ez meg nem is probléma), es a tömeg nagy része kis 10-15 eves gyerekekbol es szuleikbol all, akik nem ismerik a nevelés fogalmát; sorbanállni nem tudnak, hisztiznek, ha véletlen odakerulnek valami játékhoz, akkor onnan el nem lehet őket szakítani, hogy esetleg valaki mas is odakeruljon. Nyilván a playitnek ez a réteg a celkozonsege, hiszen nekik lehet a helyszínen a jutyubosok cuccait meg a játékokat meregdragan eladni. Ahogy a rendezvény után hazafelé tartottunk a buszon, megláttuk, hogy az idén lesz kifejezetten 18+-os, igy azt gondoltuk, ennek azért adunk egy esélyt. Úgyhogy szombaton délután kocsiba ültünk es felrobogtunk Pestre. Az elsők között mentünk be es itt jött az első meglepetés: Összesen egy pavilonnyi volt az egész, ami elsőre elkeseritett, azonban meglatva a benti létszámot, meg talan sok is volt az egy pavilon is. Bent elég sok játék volt kipakolva (gyak. Minden második standnal valami vr cucc) es ami a legjobb volt: Kulturált emberek, igy mindent ki tudtunk próbálni (illetve majdnem mindent: A ps vrnal sorbaalltunk, egy fel óra után sorra is kerültünk; előre ugy készültünk, hogy mi egy celzott játékkal akartunk játszani, hajlandóak lettünk volna várni miatta kb. Akarmennyit, viszont amikor ezt megemlitettuk a "kedves" hostess lányoknak, olyat kaptunk, hogy csak ugy pislogtunk: Olyan mondorral küldött el minket melegebb éghajlatra, hogy hirtelen megszólalni nem tudtunk, ott is hagytuk az egészet a franca, ..... Fol a ps vrjukat). Ezen kívül a többi tényleg jo volt, a színpadon jo programok voltak, a profi BF-esektol meg külön megtiszteltetés volt kikapni. :C Jövőre is csak a Pluszra fogunk menni ha megyünk.

(#2) Feruendios


Feruendios
aktív tag

Sajnos nagyon félre ment már a PlayIT egy lehuzós bazár lett belőle, se nem Expo mert ahoz komolytalan a tartalom, de nem is vidámpark.

Sajnos mar nincs magyar billentyuzetem :(

(#3) kemotox válasza Feruendios (#2) üzenetére


kemotox
addikt

Jutyuber videjós simogató.

(#4) Tamás88


Tamás88
őstag
LOGOUT blog

A cosplayeseket kihagytad, pedig az is része a PlayIT-nek, úgy, hogy ráadásul még cosplay bemutató is volt egyszer nappal, egyszer meg éjfélkor.

(#5) erkxt válasza Tamás88 (#4) üzenetére


erkxt
tag

Igaz. Bár engem az a rész nem nagyon érdekelt. Valószínűleg ezért sem jutott eszembe.

Útvonal

Fórumok  »  BLOGOUT  »  [Re:] [erkxt:] PlayIT
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.