Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyemipapa
senior tag
Hát ha hűtőpaddal is (amik amúgy max 2-3 fokot tudnak hűteni) 80 felett van a hőmérséklet, akkor nem csoda, hogy beszaggat. Pasztázás vagy kitisztítás (porcicák) segíthetnek, vagy gariban intézni!!!
Enyém játéknál 75-78 fok, és még ezt is sokallom, de legalább bírja a gyűrődést.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
csaba17
senior tag
én is játszok ezzel a játékkal, most fejből nemtudom a beállításokat de biztos hogy nincs maxon szinte semmi.
nálad milyen beállítások vannak hogy ezt produkálja?
én suliban hűtő nélkül játszok, nem fér a táskámba, itthon alatta van és megy is de ugyanúgy megy a játék mintha nem lenne alatta, fps akadások max akkor vannak ha sok a robbanás vagy valami de akkor is csak 15fps körülre ugrik le de olyannal hogy a magas hőfok miatt visszább venne a teljesítményből vagy akár ki is kapcsoljon még nem volt, rem nem is lesz ilyen nálam.
majd később megnézem hogy milyen beállítások vannak a játékban, most asztalin vagyok, muterék használják a notit, nem tudom megnézni. -
Borote
addikt
Mennyire értesz a gépek szétszedéséhez? Y570 esetében az volt a Lenovo válasza, hogy akár házilag is szétszedheted és cserélheted rajta a hűtőpasztát. Nem tudom, hogy G580 esetében ez mennyire bonyolult, Y570-nél az volt, de meg tudták csinálni.
Szóval érdemes felhívni a Call Centert és (részletesen) elmagyarázni nekik a problémát, rákérdezni, hogy házilag is meg lehet-e oldani, és ennek fényében cselekedni.
A takarítást viszont elég egyszerűen ki lehet vitelezni, érdemes azzal kezdeni, és minél előbb.Általában jó szokott lenni a Lenovo gépek hűtése, csak a pasztázással fordulnak elő problémák - túl kevés, túl sok, illetve beszárad. Egy kínai csinálja egy marék rizsért, végül is nem is csodálkozom az egészen Viszont a pasztázás csodákra képes
-
gyemipapa
senior tag
Szerintem ez a túlmelegedés mindenképp garis probléma. Én óvnálak attól, hogy magad pasztázz, ha valamit véletlenül eltolsz, ugrott a gari, és azért ez nem kétfilléres dolog.
A hátlap garivesztés nélkül levehető, porpisztollyal fújd ki, lehet, hogy ennyi is elég lesz neki, ha nem, akkor gariban intézd, nem érdemes kockáztatni, majd ők ingyen megcsinálják.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
csaba17
senior tag
szerencsére nekem még nincs tapasztalatom a lenovo szervizelésével kapcsolatban
am egy kérdés: adott valami packard bell noti hd54xx videokarival, i3as procival, asszem 2,2ghz ill 4 giga rammal.
hogyan lehetséges az hogy azon ugyanazon a beállításokon a world of tanks nevű gémben majd másfél szer annyi fps-e van?
nehogy már ennyi nyomjon egy i3as ht-s proci ami asszem annyi ketyeg mint az én b960om.
vagy mégis? -
Chelsea4ever
tag
Köszönöm szépen a válaszokat, feltettem a notebook vásárlós topicban is, de nem jutottam velük sokra
Voltam tegnap a MM-ban, ahol mind két típust megnyomogathattam. A billentyűzet nyomáspontja mind a kettőnél bejött (egyiknek sem túl rövid a menete, mint pl. a Toshibánál (még ez is a 'top3'-ban volt.)
A Lenovo touchpadja szinte használhatatlan volt, de erről olvastam, hogy csak egy kis beállítás kérdése.
A kijelzője szebb volt a neonfénynél a Lenovonak (és mivel az egyetemre viszem a gépet, így biztos lesz olyan, hogy kiülök a napfényes természetbe tanulni...), és nem műanyaghatású a gép anyaga (bár a Samsung is szálcsiszolt fémes).
A Lenovo viszont kicsit vaskosabb összecsukva, de súlyra kb. ugyanannyinak.
A kijelzőtámasztója (?) egyiknek sem volt olyan stabil, mint pl. egy HP, vagy Dell-nek, amik mellettük voltak, de ez nem gond számomra, hiszen földrengés nem mindennap van itthon.
Indulás előtt oda jött egy eladó srác is, bár nem tudott újat mondani, csak annyit, hogy a Samsungnak az itthoni szervizkiépítését elég sokan szidják, és hogy teli vannak Samsung laptopokkal a szervizek.- Az SDD-re a rendszert, vagy a használati progikat kell(ene) telepíteni? Mert ahogy nézem egy 32gigás is 10ezer forint körül van és még táskát, valamint hűtőt is szeretnék mellé venni. Otthon is be lehet szerelni?
- A nem matt kijelző tükröződik esetleg a napfényes időben?
Az oldalon ennyi MHz van feltüntetve, igazából nem tudom, hogy ez mennyi előnyt/hátrányt jelent
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Nekem Win7 alatt ezt írja: 5.2 , 7.2 , 4.7 , 6..7 , 5.9
Mikor közvetlen telepítés után mértem a szükséges driverekkel a procira tuti hogy 6 felett adott. De most nem tudom miért 5.2 csak.
Konfig: i3, 1x8Gb ram, 635Gt, 1T HDDKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
King Unique
titán
Köszönöm az ötletet , Intelest leszedtem, mert jobban megnézve nem is az én adapteremhez való (Qualcomm Atheros AR9285), most jelenleg ez van fent, talán mintha javult volna a helyzet valamennyit, de majd lehet kipróbálom másikat is.
Azért kész téboly ez a sok verzió, hozzá adott driver DVD-re se pont konkrétan az ahhoz valót pakolják rá, hanem mindet majdnem... , ráadásul oldalon se mindegyikből a legfrissebb van fent, akár egy update is tovább javíthat majd a problémán. -
simo9555
tag
Üdv.
Én tudom hogy így kéne elindítani ahogy leírod csak hogy nem lehet mert nincs ilyen opció. Én se értem hogy miért nincs. Core I3-as ezért HD3000 van ebbe a gépbe de kevés a játékhoz, füstnél szaggat. Valaki tud olyan oldalt ahol biost lehet leszedni ehhez a géphez verzió szerint?[ Szerkesztve ]
-
Beladon
aktív tag
Meg ezekben a gépekben igen rossz paszta van. Nekem most arctic MX4 van benne és eddig 77 fok volt a legmagasabb hőmérséklet. A gyárit nagyon hamar lecseréltem amit alátettem helyette az egy kevésbé népszerű volt és kb 4 hónap alatt amikor újra szétszedtem takarítás miatt láttam hogy kb nincs is alatta semmi. Egyszerűen elpárolgott. Kikopott. Kiszáradt. Kíváncsi leszek mennyit bír ki élettartamra az mx4, hőfokban eddig a legjobb.
-
dave0825
őstag
Amúgy neked is van a játék mappájában 2 exe amivel lehet indítani (Battlefield és Battlefieldx86)?? Ha igen, akkor te melyikkel játszottál? Én a simával, de ismerős mondta, hogy neki (egy másik féle gépen, igaz lenovo, de nem g580) jobban megy az x86-ossal..
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
-
Beladon
aktív tag
Szia!
Topik kereső használata ajánlott. Nekem is volt ilyen gondom [link]. Sok dolgot végigpróbáltam [link]. Ami változott: azóta 120-as netem van, de a wifi ugyanolyan... Használom LAN-on ott minden rendben. LEnovóéktól 12k volt akkoriban egy kártya ami állítólag 100% kompatibilis, de nem vettem meg mivel garanciás a gép majd gondoltam beküldöm, de munkaeszköz is így nem tettem. Máshol ezek a kártyák lényegesebben olcsóbbak de olvasd el a két linket és rájössz miért nem vettem meg egyiket sem. Remélem Te sikerrel jársz.
-
Jamboo529
senior tag
-
vazee00
tag
Ha nincs probléma a gépeddel, a bluetooth -ra nincs szükséged(Ha nem menne), akkor teljesen felesleges.
Érdekes a dolog ám, mert nálam az új bios -al se történt lassulás a játékok terén, míg sokaknál igen, ezért ha nem indokolt, szerintem ne tedd fel.Speedy08:
Szerintem ez nem feltétlen bios hiba. Első körben próbáld meg a bios -t gyárira visszaállítani, ha viszont valóban meghibásodott volna a bios, lehet hogy nem lenne szerencsés akkor egy frissítéssel megáldani, bár lehet pont ettől javulna meg, ezt most így neked szerintem senki se fogja tudni 100% -ra megmondani
A helyedben még azt megnézném, hogy az alvó mód mondjuk egy ubuntun(Egy egyszerű live verzió, telepítés nélküli teljesen jó lenne, vesződni se kell vele sokat) működik -e.FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
qltsar
veterán
Én felraktam, mert kijelzőt cseréltem, és valamiért a brightness level kezelés nem volt jó, és egy G500-as fórumon olvastam, hogy több biosnál is javította ezt a problémát a Lenovo. Aztán utánakerestem, és felraktam. Bár így sem az igazi, már nem csak minimum és maximum szint van, de nem értem, hogy a legalja az miért a 'dim', tehát kikapcsolja a teljes háttérvilágítás, aminek nagyon nem látom értelmét.
Viszont eléggé megijedtem, mert nem volt hajlandó bootolni, sőt nem is tudtam boot device sorrendet állítani, mert csak az EFI-s network bootot engedni...pedig visszaváltottam UEFI-ről Legacy-re, és így sem...de szerencsére beindult, úgyhogy boldogság van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest