Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv a felnőtt kor kapujában, ezek után jellemzően csak rosszabb lesz nyugi
Ezer meg egy ilyet tudnék én is mesélni, sőt húgom pszichológiára járt, és olyan alázás ment ott azoktól akik pontosan tudták, hogy a viselkedésük a diákokban milyen szintű torzulást okozhat, hogy el se hittem. Egy műszaki egyetemen elfogadom, hogy a tervező iroda tulajának a fiát, aki bent csináltatta meg a beadandóját is meghúzzák, mert a tanár szerint az is egy fos amit üzemszerűen hidakat tervező mérnök rajzol, de azért na...A munkában, és utána az életben rettenetes mennyiségű igazságtalanság és szívás jön még, de ez a történet ilyen. Csoptárs amikor kibuktam mindig azt mondogatta, hogy nyugodjak le a pcsába, és ne vegyem fel a kesztyűt, mert én lediplomázok és lesz egy jó állásom, ő viszont onnan fog nyugdíjba menni, és az összes maradék boldogsága annyi lesz, hogy láthatja hogy én szenvedek addig is. Azt meg nem adom meg neki.
-
törölt tag
Mennyire régen? Apám pl nem a mostani rendszerben diplomázott, náluk még ha megvágtak volt egy darab pótvizsga aztán jóccakát. Ha negyedéven tesiből, akkor is kivágtak a pcsába. Ott azért még ha szívatás volt, akkor is max annyi, hogy nem max jegyet kapott, de átmenőt.
A mostani rendszer egyik legnagyobb szarsága, hogy nem kell aggódni, felveszed újra meg újra meg újra meg újra a tárgyat, a tanár leszarja, mert majd átenged valaki valahol valamikor, a diákon sincs annyi nyomás, hogy vegye komolyan.
-
törölt tag
válasz alkatraz3000 #54 üzenetére
Tudom. De gondolom te is érzed a 6 és a 2 közötti difit.
-
törölt tag
válasz Cathfaern #56 üzenetére
Nem a szigorról van szó. Hanem arról, hogy a tanár régen azt mondta megbuktál, akkor 1 dobásod volt és minden amit eddig beletettél ment a levesbe. Több volt a súlya a bukásnak mint ma. Ezáltal a tanár is érezte a súlyát és a diák is. Egyébként speciel pont nem, fateromék is jóval többen kezdtek akkor is mint 100. És szakirányonként végeztek 10-en kb... A fele fixen bukott ki, de az elektro akkor egy igen menő vonal volt, és a pénzes apukák mind oda tolták a gyereket, csak hát pénzen se mentek át.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Puskázni mindig is csak a kettesért Volt csoptársam akit a tanár meghúzott, majd amikor pattogott behívott magához. A gond ott volt, hogy a kedves gyerek még az írásjeleket is másolta, mind a 4-5 oldal szóról szóra szerepelt a lapon, a tanár aki a könyvet is írta meg oda meg vissza volt, hogy végre láthat olyat akinek eidetikus memóriája van. Aztán hamar kiderült hogy inkább az a pótvizsga lesz szexi
Volt nálunk is több tárgy, ahol simán megmondta a tanár, egy a4-es lap, ami ráfér két oldalra, kézírással. Azt legálisan használhatod. És az a vicc, hogy tök jogos. Addig is tanulod, és foglalkozol vele, a való életben úgysem fejből fogod tolni a legtöbbet, ha meg sokszor kell hozzányúlni úgyis rögzül. Az ellentéte amikor ismerős cisco vizsgára ment, és a help le volt tiltva. Így állt, hogy wtf. Hát hogy ezt fejből kéne köszipuszi. Anyád b+, a való életben is le fogom kérni ha kell a help, jó hogy netet is lehet fogok használni és a vizsgán azt talán ne, de akkor is.
-
-
törölt tag
válasz E.Kaufmann #81 üzenetére
Hát azért szerintem egyetemen már nem kéne akkora mondás legyen az olvasható írás. Nem áltisk gyöngybetűs, de na.
Ez egyébként gépen sincs másképp, pl java 2-őt talán jártam úgy, hogy a kód futott, mégis karót kaptam. Mert a fele tagolatlan, a másik fele szarul tabulált volt. Nem volt átlátható, ami valós körülmények között nem kis probléma. Attól hogy nem programozó volt a szakirány még ez egy elvárható dolog, mondjuk tisztázta is az elején, volt róla szó, köv nekifutásnál megcsináltam rendesen.
Volt olyan csoptársam is, akinél a szavakat nem tudtad elkülöníteni, egy nagyon elbszott ekg volt az írása. Se ékezetek, se írásjelek, semmi dekódolható. Első félévben megtanult írni már az első pótzhkra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest