Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz szergely001 #800 üzenetére
Nem, Nem lehet. Ugyan az a helyzet mint a Nexusokkal csak ott az ApplePay-nek van fent tartva
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
hedgehog
senior tag
válasz szergely001 #802 üzenetére
Szerintem egészen biztos, hogy nem működik, az iPhone nfc-jét semmilyen applikáció nem éri el, csak az ApplePay. Ráadásul a SIM ha jól tudom önállóan nem elég a fizetéshez, kell az applikáció is...
-- aka p3d3str1an
-
s3nsitivity
addikt
válasz szergely001 #802 üzenetére
Igen.
Meg már ott megbukik a dolog, hogy milyen applikációval akarod vezérelni ha egy Android app vezérli a tranzakciót?[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
air
nagyúr
válasz szergely001 #805 üzenetére
Az alkalmazás leírásában is ez van, de én már múltkor sem értettem, hogy hogyan lehetne kikapcsolt állapotban fizetni, ha bekapcsolt állapotban, de kikapcsolt NFC-vel nem lehet.
Kikapcsolt állapotban bekapcsolódik az NFC?
Tehát telefon: on, NFC: off = nem lehet.
Telefon: on, NFC: on = lehet.
Telefon: off, NFC: ? (off) = lehet?
Ez nekem nem logikus.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
hedgehog
senior tag
kérdés, mi a kikapcsolt állapot... ha csak sleep, igazából annyi történik, hogy automatikusan meghívódik az alkalmazás az nfc tag beolvasásakor (szerintem)
-- aka p3d3str1an
-
s3nsitivity
addikt
" Kikapcsolt állapotban is lehet fizetni, "
Ezt ugye te se gondoltad komolyan?
Kikapcsolt állapotban.. Igen, ha a kijelző van kikapcsolt állapotban.
-
s3nsitivity
addikt
válasz szergely001 #810 üzenetére
Nem. A zárt képernyőnek a zárt képernyőt hívják.
Ha már csak logikusan bele gondolsz akkor elhasal ez a feltevés és az iphone-al való működtetés is legalább 3 ponton.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest