Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz Breki #149611 üzenetére
Ugye elvileg M3 megdumálható 111-ért német raktárból - Na ezt én sehol sem találom. Segítenél akár pü-ben is.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz Breki #149631 üzenetére
Köszi de közben kiderült, hogy nem fér oda ahova szerettem volna. Csak 11 cm magas a hely. Nem voltam figyelmes.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Janaboy
veterán
válasz Breki #149364 üzenetére
Megjött tegnap az M3, jó hamar
Hát méretre azért nem egy hagyományos bluetooth speakeré, szóval aki könnyen vihető méretet keres annak ez nem igazán jó.Spotify ment kanyar nélkül.
Szépen szól, hangos viszont a mélyet hiányolom egy kicsitBreki: neked TuneIn-al működik? nekem nem sikerült rájönni, hogy kell átirányítani oda.
Illetve az se igazán tetszik, hogy a hangerőt csak a hangszórón lehet változtatni (normálisan).Janaboy
-
sepsi0
őstag
válasz Breki #149917 üzenetére
Szia!
Én köszönöm, hogy megosztottad.
A legnagyobb bajom, hogy ami kellene az elfogyott. Szerintem jó árai vannak és remélem gari is jó.
Gearbest pl egy kalap kaki kett, Ali-ról rendelgetek, de ott a vámhatár. Xiaomi.hu elmegy, de nincs minden.
Már reggeltem is. Ha van még ilyen oldal, akkor jöhet, de lehetőleg megbízható legyen.
Pl GB, nemrég halt be a Soocas X3 fogkefém (8 hónapos), meg sem próbáltam intézni a garit, minek? Gearbest-tel? Sajnos benne van a pakliban.
Én köszönöm.(#149920) Breki
Esetleg kuponforrást találtál ide?[ Szerkesztve ]
-
Breki
veterán
válasz Breki #149924 üzenetére
Ez a kimovil oldal tök jó adott termékre rákeresve megmutatja melyik boltban van a legjobb áron, mennyi volt a legolcsóbb ár és az adott árra kattintva oda is ugrik.
Csak kár, hogy euróban van alapból.
Na meg is van dollárban
[ Szerkesztve ]
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
sepsi0
őstag
válasz Breki #149926 üzenetére
Joybuy 5$.
Az elején nem tünt eredetinek, de nem volt rosszabb.
Vigyázz vele, mert a gomblál ázik be, elvileg konstrukciós hiba. Először olyan volt, mintha az akksi kezdene haldokolni, aztán jött a teljes halál. Még nem tudom hogyan szedjem szét.
Pedig nagyon vigyáztam rá, minden használat után megtisztítottam és szárazra töröltem.... Elegem lett egy időre az elektromos fogkefékből.Megnéztem a Joybuy-t, már elfogyott....
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
válasz Breki #149927 üzenetére
Egyetlen hátránya hogy csak azok a nagyobb kereskedők kerülnek fel akik fizetnek nekik
Ettől függetlenül a telefonokról elég sok részlet kiderül, például az elterjedtebb kameraszenzorok tesztjét is linkelik. És tökéletes a jól reklámozott új típusok elvetésére is pár másodperc alatt. #kimovilEgy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
Beni2360
félisten
válasz Breki #150233 üzenetére
Igen csak még azt kell eldönteni melyik vége megy a hűtőbe és melyik a konnektorba?
-
Zola007
veterán
válasz Breki #150244 üzenetére
akkor mire jó?
mert a reklámfilmből az derült ki, hogy olyasmit tud, amit a telefon amúgy is megcsinál.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Breki #150246 üzenetére
felraksz ingyen play storeben egy akkufigyelő programot, ami 95%-nál lekapcsolja a töltést és csak 50% alatt kapcsolva vissza
ingyen volt, szívesenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
KTU
addikt
válasz Breki #150230 üzenetére
Szóval az okoskábel okosan tölti a telefont / tabletet / akármit.
OKDe hogy jön képbe az okoskábel, az Alfawise PE1004T okos konnektornál, amivel egy hűtőt / akármit akarunk ki / be kapcsolgatni?
Ahogy Beni2360 írta:
"csak még azt kell eldönteni melyik vége megy a hűtőbe és melyik a konnektorba?"Tudom már nagyon rákattantunk erre az okoskábelre de....
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Zola007
veterán
válasz Breki #150253 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy "az egész éjszaka azzal telik, hogy a chip “lacsapja” a töltést, majd ismét elindítja."
Most adtam el a Lenovo telefonom 5 évesen, gyári akkuval és még tudta a felét a gyári kapacitásnak.Egy/kétnaponta volt töltve, tehát kb. 1000 ciklus Mindig egész éjszaka töltöttem.
Nem hiszem, hogy egy okoskábel olyan sokat hozzátett volna az élettartamához, de majd veszek egyet és kipróbálom fogyasztásmérővel, hogy mennyire is tudja lekövetni a Li-ion töltésgörbét.
Elfogadom, hogy praktikus dolog, de kicsit reklámszagot érzek és azt, hogy megint egy olyan dolgot próbálnak lenyomni a torkunkon szájensszel megtámogatva, amit magadtól eszedbe nem jutott volna megvenni.
Milyen határértékeknél ítéli meg,hogy újra visszakapcsolhat-e töltésre vagy sem?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
tupacamaru
veterán
Ugye mi történik, annyi, hogy az aksi minden egyes minimális merülésnél újra és újra kap egy kis töltést.
Hát az én telefonomnál nem ez történik, valamelyikünknek cserélni kellene egy rendes készülékre.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
sphe
senior tag
A battery charge limit alkalmazás nem csipog, hogyha fel van töltve, hanem valóban leválasztja a telefont. A kábel iOS használóknak, root nélküli telefonok számára (root jogosultság kell az app használatához), vagy azoknak akik tudni szeretnék a töltés hatékonyságát továbbra is hasznos lehet.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 tokok eladóak! https://hardverapro.hu/apro/xiaomi_14_telefon_tok_tokok_uj
-
crazygamer75
tag
válasz Breki #150258 üzenetére
Persze, független szakértők.
Érdekes módon én minden este 10-kor töltőre teszem a telefonom és reggel 5-kor veszem le akkor is, ha este még 70%-on van.1.5- 2 évente cserélem a telefonjaimat, a szolgáltatom kedvezményét igénybevéve. Az elmúlt 10 évben egy telefonomnak sem volt aksigondja. Simán el tudom adni a telefonjaimat, nem kell attól tartsak, hogy visszahozzák aksiprobléma miatt
Fiam és lányom napközben is tölti és este sose hagyja töltőn, mégis ez az igénybevétel már több telefonjukban vágta haza az aksit a sok kis fél-1 órás töltögetések miatt. Na az ő telefonjaik itt sorakoznak rossz aksival a szekrény mélyén.
Szerintem az átlagfelhasználók nagy része este tölti 6-8 órán keresztül a telefonját és bírják. Aki meg naponta többször, kicsit, az szenved.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Breki #150256 üzenetére
Nem vagyok telefonb*zi, nekem ez egy használati tárgy, mint a forgószék.
Én meggyőzhető vagyok és nem kell tovább magyarázni, mert értem a műszaki elvét, csak a létjogosultságát kérdőjelezem meg a mai mobil életciklusok kapcsán.
De nézzük a gyakorlati oldalát.
Felraktam a telefont egy egész pontos USB mérővel tölteni éjszakára kikapcsolt állapotban (azt írtad a többség így tölti)Most végzett az alap töltéssel, eddig felvett 2314 mAh-t
Ha igaz a teóriád és rendszeresen rátölt éjszaka a merülő akkura, akkor reggelre valamennyi mAh-val többet kell mutatni a mérőnek
Majd reggel beírom mennyivel lett több.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Breki #150275 üzenetére
Abszolút nem vagyok az eldobálás / tervezett avultatás híve.
Sokkal inkább a "common sense"-é, tehát fenntartásokkal kezelem az interneten írott dolgokat, amíg saját magam nem láttam / próbáltam élőben.
Én értem, hogy tesztoldalt futtatsz és így sok minden átmegy a kezeden, de a topiklakók által linkelt /megvett cuccok - tippem szerint - 80%-ra a valóságban semmi szükségük.
S nem az az igazi környezetszennyezés, ha 3 év után leadom a leharcolt akkut a gyűjtőponton újrahasznosításra, hanem ha olyan dolgokat veszünk sorra, amire nincs is igazán szükség és pörgetjük a nemlétező igényt kiszolgáló iparágat.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Breki #150275 üzenetére
Semmi értelme nem volt, magadat szivatod mert gyakrabban dugod töltőre a készüléket ha nem használod ki a rendes akkukapacitast ami rendelkezésre all. Mindig előkerül valahol ez a hülyeség....
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Zola007
veterán
válasz Breki #150295 üzenetére
Elnézést, akkor összekevertelek valamivel.
Azért rugózunk rajta annyit, mert van akinél kiveri a biztosítékot a marketing bullshit.2 éves Xiaomi Redmi 4A
20 - 22 óra között felvett 2314 mAh
éjszaka töltőn hagyva felment 2322-reFolyamatosan világít rajta a töltést jelző led, így a 8 mAh-t annak tudom be
Ugyanis ha csak 1-2%-ot is merült volna a gyári 3000-es (mostanra talán csak 2200-2400) akku, akkor legalább 25-50 mAh-val többet kellene reggel mutasson.Mivel minden nap töltöm és minden nap 100%-ra (többnyire éjszaka), így legalább 500 cikluson túl van
Tehát a cikk szerint már 2x kellett volna az akkunak elhaláloznia
Köszöni, jól van és 4 óra kijelzőidőt még mindig tudja (eredetileg 4.5-5 körül volt)[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Breki #150295 üzenetére
jobban bízok a gyártóknál a mérnökcsapatokban, mint varázskábelekben és médzsik appokban.
de tudjuk, a mérnökök a háttérhatalom beépítettjei, akiknek az a feladatuk, hogy lerövidítsék az akku élettartamát, és mihamarabb vegyél új telefont
(#150298) Zola007 na igen, az usb műszer többet ér, mint ezek a varázslatok együttvéve
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tlala
addikt
válasz Breki #150538 üzenetére
Igen, azt az "egyszerűbb" fajtát, pl. erre gondoltam - tetszik a telefon töltőről táplálhatósága.
-
kigyi_23
addikt
válasz Breki #150535 üzenetére
Óóó már válaszoltak nem akarják elfogadni, hogy 2 dolcsis kupont használtam fel kötik az ebet a karóhoz, hogy az 2 dolcsival több és így már nem vámmentes. Pedig látszik a screen-en, hogy felhasználtam a kupont... Az Ali nagyon rosszul tünteti fel, mert a visszaigazolásban a teljes ár szerepel és a kupont csak az oldalon tünteti fel elég furcsa kiosztásban Persze ott van az, hogy credit kártyával mennyit fizettem, de úgy tűnik nehezen értelmezi a hatóság. Persze nekik a nagyobb összeg lenne a jó akkor pénz folyna a kasszába.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Cyborg
őstag
válasz Breki #150717 üzenetére
Aha, és az mennyibe kerül? Nem 20-25.
123xyz
Ja, ezt nem figyeltem, hogy az is oled, bocs. A monokrom sokkal tovább bírja szuflával. A honor band 4 üzemideje mindent bekapcsolva, folyamatos pulzusméréssel kb. 4-5 nap.
Mi band 3at ne vegyél már, azt nem fogod látni napon.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Breki #150682 üzenetére
Ebayről vettem a sárga dobozost. Ezen az oldalon [link] árul többféle pengét az egyik tag, nála is tudsz venni az Ebay-nél jobb áron.
[ Szerkesztve ]
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest