Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MittuDomain_
őstag
Én eléggé be vagyok szrva. Nem akrtam rendelni, de mostanában olyan BG akciók voltak, hogy az elmúlt 3 hétben otthagytam 30e-t náluk. Remélem minden megjön időben.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz vince #177679 üzenetére
Most miért?
1:1 arányú modell (azaz k nagy), 40cm hosszú, teljesen életnagyságú.
Ez volt szállítással 2900, viszketett a tenyerem, na...Szerk:
életnagyságú cápa is jöhetne[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz Zoli-bácsi #177690 üzenetére
Odaadom a keresztfiamnak, hogy az agresszív hattyúkat zaklassa vele a Balcsiban.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Nirvatti #177692 üzenetére
Jó-jó, ismeritek a helyzetet, mikor apuka magának vesz geek cuccot, de az anyuka miatt a gyereké papíron. Itt most keresztgyerek, de ökörködni jó lesz. Pl medence egyik végéből átúsztatni a sört.
De valsz a végén átépítem beetetőnek horgászathoz, ha az első heurékán túl van a kölyök és elveszti az érdeklődését. Arra tényleg hasznos lenne.
-
MittuDomain_
őstag
válasz macilaci78 #177695 üzenetére
Köszi a tippet, megfogadom!
A végén 6-7e-ből lesz egy jó cucc.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, ma jött meg ez a cucc.
1$-ért rendeltem akcióban, mikor még nem volt letiltva a GB.
2020-03-05-én rendeltem, azaz 474 napja a rendeléskövető táblázatom szerint. Elfelejtettem refund-olni, azt hittem valamelyik fiók mélyére került véletlenül. A csomagszám, feladás dátuma is stimmel.Részemről durván új rekordert avattam.
Verne után szabadon:
(474 nap alatt a Föld körül)/2Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz Jahno #177950 üzenetére
Ez a követése.
Csak az látszik, hogy 18án befutott a kicserélőbe, de hogy előtte merre járt, arról nincs infó sehol.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
válasz SzabóTamàs90 #177974 üzenetére
Én elég gyakran rendelek zsebkést, konyhai kést Aliról (késes Ph fórum, de messze nem vagyok kemény mag, sőt; átlag 3-4 havonta valami), nem volt belőle sosem gond.
De már komoly csúzli is jött, amivel csapágygolyókat is lehet lőni.
Sosem volt gond belőle.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok, még szűz vagyok a témában, ez az első vám-os SMS amit kaptam.
A posta.hu/vam oldalon elérhető nyomtatvány nekem fura, szóval első hsz ide vagy oda, nem egyértelmű, mit kell csinálni, kérek egy kis felhomályosítást.
Igazából BG snapup rendelés, a normális értéke olyan 10e+szállítás, szóval megértem hogy megfogták, de szállítással együtt volt $9,76 / 2.775,- Ft.Ami igazából fura benne, hogy még június van, és nincs ikszelhető opció arra, hogy az áru értéke szállítással nem éri el a 22€-t, és nincs plusz díj.
Az A/B/C opciók közül mind fizetős.
Az A 3500,- Ft, postai vámkezelés, a B 1.100,- Ft, címzett általi, a C külsős cég megbízása (felteszem DHL/GLS/UPS/stb, ami k drága). És ennyi.
Hol rontom el a dolgot?
És mi mindent kell mellékelni? BG képernyőkép a rendelés részleteivel? Banki tranzakció, ahol látszik, a Curve tényleg ennyit terhelt?Vagy nem ezt, hanem a régi papírt kéne beküldenem? Ha igen, az hol érhető el? A posta oldalán már nem...
Köszi!
ps:
Ami még technikai kérdés.
A tracking hiába NL végződésű, származási országnak gondolom a valóst, Kínát írjam be. Mi a Posta szerint a valós Kína? Mert nem Kína (az ugyebár Tajvan). PRC? CN? Egyáltalán, lehet a hivatalos rövidítéseket használni, elfogadják? Vagy a Kínai Népköztársasággal megyek tutira?Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, nagyon furcsa dolog történt ma velem.
Rámírt Whatsapp-on egy ismeretlen szám tökéletes angolsággal, megvan-e még ez a hirdetésem.
Szó szót követett, kiderült, hogy a hölgy az USA-ba vinné, kaptam komplett lakcímet, stb.
Nem is nekem kell feladni, adjak egy lakcímet és küld érte valakit, a vételárát előre kifizeti utalva vagy paypal.
Neki EUR meg USD számlája van, nekem HUF, bankközileg pórul járunk, a PP jobb lenne.Na, előjött a paranoid énem:
Egyrészt ha Paypal-ra fizet, én azt a pénzt onnan levásárolhatom mint a PP számlámon lévő egyenleg?
(Tényleg nem tudom, mindig csak a pp alatti kártyával fizettem.) Kivenni gázos.
Le lehet használni nulláig a PP egyenlegem? Van rajta X összeg, ha X+100HUF lesz egy vásárlásom, akkor lehet hogy X-et levon a PP-ról, a 100-at fizetem a kártyával?)Másrészt a PP felteszem vesz le jutalékot. Az kit terhel? Ha fizetne a pp-omra 115€-t, akkor mennyit kéne fizetnie, hogy én 115€-t kapjak meg?
10+ év netes vásárlás alatt sem volt olyan, hogy valaki így akar nekem fizetni, kérlek nézzétek el nekem.Harmadrészt idejön majd egy vadidegen arc, akinek kiadom a lakcímem, honnan tudjam, hogy jó ember jön, és eljuttatja a vevőnek tényleg?
Van ebben buktató? Ha igen, hol?
Köszi!
Szerk: a telefonszám USA amiről írt, a cím létező
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Köszi mindenkinek, akkor nem csak én vagyok paranoid.
Nekem is fura, hogy ezt abban a fene bőségszaru országban nem tudja beszerezni? Oké, toll méretű gyors-nagy SSD, de talán Colorado-t lehet vele rekeszteni, ha ott Dunát nem is...Az nem kérdés, hogy csak akkor adom oda a szajrét, ha előre megmondja, ki jön érte, ad tranzakció azonosító számot, és már megjött a PP-ra a della - bárhogy is, nagyon fura.
Secret + V/, ti erről mit gondoltok?
-
MittuDomain_
őstag
Most megírtam neki, hogy akit küld, hozzon kp-t, meglátom a választ.
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Van egy csomagom, amit snapup rendeltem, 1c-ért, BG UK raktárból.
Ennek ellenére US-ből küldték, nem tudom, hogy ez számít-e már, vagy lett volna a britekkel valami EU-s vám megállapodás.
A lényeg, hogy sms/email nem jött, most látom a tracking-ből, hogy vámkezelés vége.
Be kell ill. be tudom-e adni utólag a NAV-nak, Postának a bizonyítékokat, hogy 3,- Ft-ért vettem, és ez legyen az elszámolás alapja?Mit kell csinálni, hogy a plusz sarc 400,- Ft legyen és ne több? A cucc megérné nekem a 404,- Ft-ot is (3*1,27+400), ennek tudatában rendeltem, de félek, hogy majd kihozza a posta, hogy akkor fiessek még 2e-t stb-stb.
Köszi!
-
MittuDomain_
őstag
Szia ismét!
Beszéltem velük, mint kiderült, +36 helyett +30-ra küldték ki az SMS-t. (no comment...)
Kiróttak 1200,- Ft áfát (meg a 399,- Ft fix díj) és azt javasolta a srác, fizessen be gyorsan, és ha 1c-es nyeremény termék volt, adjak be felülvizsgálati kérelmet.
Befizetés kész. A posta olyan bizonylatot küldött róla, hogy ihaj, ha valami érvénytelen, akkor ez tuti. :)
Sem 15. hó 20., sem 20. hó 15 nem létezik, mióta Gergely-naptárt használunk. Azaz 1582 óta.A további lényeg:
Melyik felülvisgálati kérelmet/nyomtatványt kell beadni a lehetőségek közül?
Köszi!
-
MittuDomain_
őstag
Tegnap beszéltem egy postánál dolgozó ismerőssel.
Rövid távon (max 1év) a mostani 399,- Ft-os legalacsonyabb díjat is fel kell vinniük 3500-ra, ezzel lényegében tényleg kivégezve minden - Postás - netes rendelést.A legnagyobb baj ezzel, hogy ha meglátja azt az árat pl. a BG, Az eddigi 2$ BG Express is fel fog menni 5-10 környékére.
-
MittuDomain_
őstag
Srácok, mi a dolgok menete, ha a posta elhagyta a csomagom, amiért már az ÁFÁ-t is befizettem?
Standard levélpostai cucc volt, 07.20án dolgozták fel a befizetést (19én tettem meg), és csak személyes érdeklődésre derült ki, hogy 22-én a helyi postára érkezett, de onnantól senki nem tud róla semmit.Bicskanyitogató, hogy befiettem több mint 1600,- Ft-ot az új szabályok miatt, ebből majdnem 1200 jogtalan, és sem a panaszra nem válaszoltak, sem a csmagom hollétét nem tudják.
-
MittuDomain_
őstag
Magyar Posta.
Áfa + vámkezelési befizetve, ezután ment ki a kicserélőből a helyi postára, ahol elhagyták.szerk: De jogorvoslattal tudok fordulni valahová az elhagyott csomag miatt is? Ha már itthon értéknyilvántartották és megáfázták...
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz #04441088 #178958 üzenetére
Nekem ez a kosaramban van 3 napja, csak nem tudom megindokolni a vásárlást.
Ingyen szállítás és hamar megjön. Visa kártyával 4/10e kupon, ami októbertől érvényes.ÁK következő legolcsóbb 8e körül, szerintem nagyon megéri, csak éppen nincs rá szükségem...
Szerk:
Na, megrendeltem, jó lesz kondiba meg futni.[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
Sziasztok!
Posta/Vám gondok. (1. hsz megvolt megint, de nem találtam új infót.)1./
07.23-án beadtam egy Felülvizsgálati kérelmet* tévesen megállapított összeg miatt, amire még mindig nem jött válasz. (89 naptári nap )
A tárgyi csomagot ráadásul elhagyta a posta, nem találják, nem kézbesítették. Mit tudok csinálni, hol tudok panasszal élni. Duplán fizettem valamiért, amit egyszer sem kapok meg.
Szóval, ez két külön téma, egyesével kérek segítséget.
- Nem találok semmilyen felületet, ahol a felülvizsgálat eredményéről érdeklődhetek.
- A megáfázott, mejd eltűnt csomaggal mit tudok kezdeni? Az utolsó infó amit a helyi postán mondtak, hogy hozzájuk kijött az elosztóból a csomag, és helyettes postás átvette kiszállításra. Hozzám nem jutott el. Nem hiszem el, hogy ha addig tudja a posta követni, hogy tévesen jelentősen magasabb összeget fizettessen érte, az utolsó 300m-en nem sikerül eljuttatni hozzám. (Ennyire van posta.)*Ebben a legszarabb, hogy egy online felületen kellett mindent feltölteni, és még visszaigazoló email sem jött, hogy megkapták/befogadták a kérelmet.
2./
Most jött egy újabb csomagom.
10.22-ig kellene kifizetni az összeget, hogy megkapjam, de a befizetés "technikai okok miatt nem lehetséges".
Nehogy már a Posta informatikai hibájából kelljen 400 helyett 800-at fizessek, mit lehet tenni, van erre jogorvoslat?
Valamint megint hibás az összeg, természetesen nem az én javamra. Vissza az egyes ponthoz, beadom a kérelmet, de mennyi idejük van reagálni?Köszi a segítséget!
-
MittuDomain_
őstag
válasz FingR86 #181826 üzenetére
Ezt dobd be az air fryer topikba is!
-
MittuDomain_
őstag
válasz Lackki #181834 üzenetére
Tanács:
Ne forintban. USD + PP, és Revolut/Curve.A kávéfőzőt szeretem, 12e-ért vettem snapup során, szóval ennél is jóval olcsóbban, és azóta is volt ennyiért.
Szerk: és a linkről az AF1 k jó áron van ennyiért, azt is nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest