Hirdetés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
őstag
válasz Janaboy #178750 üzenetére
Most mondja a kollegám hogy ő már vagy 3 alkalommal járt úgy hogy a postán kellett kifizetni a 800ft-os dijat.Akkor milyen online fizetésről beszélünk? Ha menni kell a csomagért elérnek sms-el,előtte meg nem értesítenek?Hogy van ez? Nyomkövetés persze még mindig azt irja hogy a csomag a nemzetközi kicserélőben van 07.21 óta.
-
-
farkas-j
őstag
válasz Janaboy #180731 üzenetére
Mondjuk borravalót mindig kap ha csomagot hoz. Az asszony munkahelyére szokta bevinni azokat a csomagokat amik nem férnek be a postaládába, vagy fizetni kell értük. Még a nehezebb vagy nagyobb csomagokat is odaviszi neki, mert tudja, hogy nem vagyunk hálátlanok. Ezért nem értem a dolgot Én csak ritkán futok össze vele, mert mire melóból hazaérek, Ő már rég végzett.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
domerator
veterán
válasz Janaboy #181896 üzenetére
Én vettem Kínából vagy négyet, az egyikkel átvertek, mert nem ütős fajta, hanem csak rezeg, szóval szerintem erre vigyázz. Amiket vettem, azok mind valami akcióban voltak, 7-9ezerre jött ki az áruk, de azóta szerintem drágábbak. Kettőt szétszedtem kíváncsiságból, elég korrekt, csapágyas mechanika, nem tudom hogy az olcsóbbak milyenek. Maga az ütögetős fajta masszázspisztoly nekem nagyon bevált.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
w.miki
veterán
válasz Janaboy #181896 üzenetére
Itt van SnapUpban 10 usd. Ez a fajta
6 Speed Massage Guns Deep Muscle Massager Muscle Pain Body Neck Massage Exercising Relaxation Slimming Shaping Pain Relief - Black
Nyilván, ha nem válik be, ide nem tudod vissza küldeni, legfeljebb mehet az apróra.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
t72killer
titán
válasz Janaboy #183721 üzenetére
Ezeket sajna végig kell várni, ha az eladó nem refundol, akkor az ügyfélszolgálatra kell beküldeni ("nem kaptam meg" gomb a rendelés mellett): ők a rendeléskor jósolt érkezési idő után 3 nappal fizetnek.
Az első kettőnél nem nyomtam negatív feedbacket, de erre már megy, elegem van, tanuljanak belőle.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
bolic
őstag
válasz Janaboy #187400 üzenetére
Volt szerencsém egyet ebayezni, kimondottan nagyon szuper, ajánlott az ebay applikáció, mert van benne magyar nyelvű ebay használat, sőt Google felhő is ajánlottan használni, pl. lakcím és G Pay.
Vám adóztatást sokat segítették, vagyis ki van egészítve az eladási árba, nekem pl. Kínából, Németország van az elosztó központ, majd Hollandiába szállították át, és végül ide érkezett meg ma kb. délelőtt 11-kor a levélhordó magyar postás, ott helyben megijedtem hogy nem kaptam vámoltatni való papírt a postástól, csak adott nekem a csomagot. Kimondottan nagyon kényelmes az előre adóztatási forma!
[ Szerkesztve ]
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest