- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalipa
csendes tag
Sziasztok
nekem csak annyi bajom van hogy nincs awaking magyarításom,nem tudnátok valamilyen formában elküldeni?(Mivel nem vagyok M.o-i,nem tudom a játékot sem megvenni
-
Vistaboy
veterán
Ha arra a fekete színűre gondolsz, annak darabjait a Feketeláp területén találod meg, amikor átkerülsz az enyészetbe, és látsz szakadásokat a fátylon. Azokat a szakadásokat démonok okozzák, akiket leverve a ládák (Minden helyen egy) megjelennek a normál világban. Ha visszatértél az Enyészetből, utána azokon a helyeken megtalálod a darabokat. Ezen kívül a páncélt a "Az Első" nevű éjfattyú leverése után kapod meg. (Ha jól emlékszem).
-
Rasoltan
csendes tag
Bocsi nekem meg tudná valaki mondani h a Képen látható Fő karakternek az armorjat azaz a páncélzatát hogy lehet megszerezni? most akasztottam ki a jatekot de nem kaptam meg elöre is köszi =)
-
zolomon17
senior tag
Érdekes amit a végén írtál a javításról: engem addig dobott ki többször is a játék, amíg nem volt fenn az 1.03-as patch

-
saskaa
tag
hát ez nemigaz...az alapjáték hatalmas volt, rég nem kötött le úgy semmi, de ezekkel a dlcékkel meg most a "nagy dlcvel"
elveszik az ember kedvét az egésztől 
-
huszar90
aktív tag
megint kedvet kaptam elővenni a dragon age-t

Kösz a tesztet! -
leviske
veterán
Azt még érdemes hozzá tenni, hogy aki az Origins közvetlen folytatását várja tőle, az inkább hagyja ki.
Ez csak inkább a főhős saját kis kalandja, ami valószínűleg csak utalásokkal lesz belefonva a második részbe. Sok olyat nem tettünk, amit Oghren ne tudott volna megtenni ugyanezzel a csapattal egyedül.

(#13) ollie: Ez azért csúnya volt.
Ha Shale/Pala 1200Ft, akkor az Awakening-ért a 8000Ft nem sok. Csak az alap játék 9000-14000 Forintjához képest drága, de ahhoz képest az eddigi DLC-k meg egyszerűen nevetségesek. -
Köszi a spoiler figyelmeztetőt!

-
Alpi
tag
Valaki fel tudná sorolni, hogy eddig hány kiegészítő DLC jelent meg a Dragon Age-hez? Valamint még egy kérdés. Ez az Eszmélés DLC tartalmazza az előző DLC-ket is, vagy azokat csak online, pénzért lehet letölteni a továbbiakban is?
-
L3zl13
nagyúr
Az alapjátékot megvettem "frissiben". Ráadásul CE változatban, de ezzel asszem várok, míg lemegy kb. felére.
-
Har_melin
addikt
Köszi a leírást, attól tartok én is kivárom, amíg harmad áron fogják árulni.
Viszont egy lényegi kérdés: ezt a hosszú toolbart hogyan csináltad, ez a kiegészítő újítása vagy a normál játékban is előhozható?
-
Tolkarius
tag
hát, hát... nem tudom...

-
Televan74
nagyúr
Én most nem veszem meg , megvárom még 5000 Ft környékére lemegy az ára.

Köszönöm Vistaboy -nak az írást.

-
zabcs80
tag
Én is többet vártam a kiegtől. Főleg, hogy majdnem annyiba kerül, mint az alapjáték. Tetszett, de az új társak már nem.

Pont a piás Ogrhen marad meg, akit eddig sem szívesen vittem.
-
Frigo
őstag
Kipróbálva :a melléküldetések iszonyat bénák ,az új szereplők gagyik ,meg minek kellett még egy tucat talent mikor már az alapjátékban betelt a quickbar? Viszont a főszállban látok fantáziát ,talán amiatt megéri végíg vinni ,de összeségében nem eröltette meg magát a bájovér.

-
TazLeacher
nagyúr
Csak az első és az utolsó oldalt olvastam el. Este felrakom a kieget, és megnézem, hogy mi az, amit tudok használni az alapjátékban, kapok-e esetleg valmi pluszt, vagy az csak a kiegben jön majd elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

elveszik az ember kedvét az egésztől 

Ha Shale/Pala 1200Ft, akkor az Awakening-ért a 8000Ft nem sok. Csak az alap játék 9000-14000 Forintjához képest drága, de ahhoz képest az eddigi DLC-k meg egyszerűen nevetségesek.