Nofene, AK4396, ezen meglepődtem.
Köszi a képeket!
[ Szerkesztve ]
Nofene, AK4396, ezen meglepődtem.
Köszi a képeket!
[ Szerkesztve ]
Az enyémben is az van. Az impact twin-ben is az van. Jó körítéssel jó hangú tud lenni mint dac chip.
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
Persze, persze, tudom. Csak valami TI dac-ot vártam.
.DLL: Nyugtass meg, hogy nem XP-+t használsz, csak a téma hasonló.
[ Szerkesztve ]
Gondolom el akarták hagyni az alkatrészigényes és érzékeny I/V átalakítást, ez a DAC pedig egyből V vagyis feszültségkimenetű.
Igen a hangja emlékeztet a Twin-ére, de ez vidámabbnak tűnik. De lehet hogy csak tavasz van.
Mindenesetre én ráakasztok egy "Ajánlott" bilétát, ha megússza a sarcot, akkor ajándék áron van.
Szerk.: Nem, nyugi, csak Klasszikus Windows skin... De XP-n is ezt használtam, úgyhogy '98 óta változatlan a téma.
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
ez nem az újfajta TPA6120 chip benne?
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
Sajnos passz, nem tudom mire utal ez az "AIF BBK" de semmi relevánsat nem találtam. Mindenesetre tisztábban szól mint a 03 Dragon fejes kimenete amiben TPA6120 van (igaz mostmár nem tudom összehasonlítani, mert az ki lett kötve, és az IVY III-ba megy a jel). De jó látni (hallani), hogy a Musiland-nél is van fejlődés (csak az új szoftvereket is meg kéne csinálniuk normálisan pl. lehessen firmware-t frissíteni ha már a vas tudja).
(P.H.)
Mi volt a pontos gond a firmware frissítéssel?
A mellékelt szoftver nem csinált semmit csak várt az eszközre. a kék M ikonra jobb katt -> firmware frissítés mód, majd nem történt semmi. Pedig az oldalon leírt számozott lépések szerint haladtam. (de más sorrendben sem történt semmi). A 4.0.0.0-ás driverrel viszont tökéletes. Egyre inkább kezdem megszeretni a hangját A mélye részletesebbnek tűnik, mint a tuning 03-nak, legalábbis hangfalon hallgatva.
(P.H.)
Lehet az AIF BBK valamelyik Superamp?
Sőt, a Mytek 96 DAC-ban is ez van.
(#9) Bodz:
Ez a 'Superamp" valami trademark egy gyártónak? Nem hallottam róla
[ Szerkesztve ]
(P.H.)
Musiland Superamp. 07 és 08 MP-ben is használják.
[ Szerkesztve ]
Nem lepne meg, ha a TPA6120 trademarkja lenne.
kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
De biztosan nem az, mert ennek ott is van hozzávezetése ahol annak nincs.
(P.H.)
Szabad kérdezni mely drivereket próbáltad? 4.3.0.0 se volt jó akkor?
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Annak aki ilyet venne:
- Újabbakban újabb a firmware, amivel mennek rendesen az újabb driverek.
- Kár firmware frissítéssel próbálkozni, nem működik! (feltehetőleg fizikai gomb kell a frissítés elindításához, ami ezen nincs )
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Pedig van akinek sikerült. Amit most vettem, annak az előző tulaja meg tudta csinálni.
Érdemes ezt a DAC-ot venni egy olyan láncba ahol
- egy csöves épített fejhallgató erősítő és
- Sennheiser HD600 van a láncban?
Hátha más is ezt a bejegyzést találja meg először:
4.3.0.0 driver link (megy win10-en is)
bejegyzés Musiland monitor 01 US Mark 2 DAC