- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
A7II-vel kompatibilis egyébként? A manuálban minden A7 szerepel csak a 2-eset nem találtam.
-
törölt tag
Sziasztok!
Érdemes olyan vázhoz megvásárolni ami nem szerepel a gyártó támogatott váz listáján?
Én egy Panasonic GX80-s vázzal használnám. -
Teasüti
nagyúr
Ha van olyan jó hozzá a szoftver, mint mondjuk a DJI Go, akkor érdemes lenne lecserélni erre a Weebill-t.
Nagyon király gimbal az is, de Zhiyun-nék nem tudnak alkalmazást fejleszteni...Meg titkon reménykedtem benne, hogy lassan már kezdik támogatni az XT3-at elektronikus összeköttetéssel.
De ez az idő csak nem akar eljönni... Egy elektronikus focus pulling-gért ölni tudnék. -
-
D.Va
őstag
IBIS+obi-val videózni? Ha állsz egy helyben akkor oké... De ha sétálsz, vagy netán lépcsőn vagy pl természetben földúton, erdőben (nem állva hanem sétálva, netán sétagalopp tempóban) videózni... gimbal nélkül kb használhatatlan lesz teljesen a felvétel... IBIS + obi oss akkor használható ha egy helyben kézből videózol...
-
-
partymaci
aktív tag
Nagyon régóta szeretnék már, de többször videóztam pl Sony A7II-vel, de hasonló társai optikáiban is nagyon jó a stabilizátor, tehát egy kisvideót összerakni, mint ami a bemutatóban van, ahol a snittek fél/ egy másodpercesek max, na ezekhez nem érzem szükségességét egy ilyen cuccnak, vagy nem jól gondolom?
-
A 2 kiló terhelhetőség nem annyira rossz, ha nem úgy lőtték be a speckót, hogy 2001 grammnál leégnek a motorok és a gyártó fejében igazából 1 kiló körüli max értelmes teher volt.
Van egy tesztfeladatom a gyártónak: Sigma ART 24-70mm, X-T3 váz, Fringer adapter (1055+539+204g), hogy bírja a 70mm-es végén - a speckókba belefér...
-
atike
nagyúr
"A videó tulajdonosa letiltotta a más webhelyeken való lejátszást."
Jó kis cucc amúgy. Ez milyen árnak számít? Nem tűnik olcsónak, de nem vagyok képben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Megérkezett a várva-várt egykezes, kifejezetten tükör nélküli rendszerkompaktokhoz szánt stabilizátor a DJI-tól.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Tasker
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware AW2523HF IPS 360Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest