Hirdetés

2024. február 24., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12) DarthSun válasza Dilikutya (#8) üzenetére


DarthSun
nagyúr

Valószínű hogy SE, csak akkoriban sok bolt trükközött, az SE- t is rendes 9600- nak adták el. Pld van egy 9800- asom, amin a GPU teljesértékű 8/8/8/4- es felépítésű, de csak 128 bites felületszervezésű, és TSOP ramok vannak rajta a BGA helyett, valamint az összes órajel csökkentett :DDD, és bizony botrány is volt belőle hogy rendes 9800- as áron adták el anno. Mondjuk én retroként kaptam ajándékba. Viszont az előnye ennek a kártyának hogy ez lesz a legtartósabb sztem, kevésbé melegszik, nem lesz BGA hiba, stb.

(#10) Agyturbina : úgy könnyű, ha kapja az ember, mondjuk a fiamnak is könnyű, a legtöbb új hardvert ajándékba kapja tőlem, én meg megkapom a régit :DDD , avval a címszóval hogy úgyis retros vagyok.
15 éves koromban már gondjaim voltak a csajokkal, barátnőt még nem sikerült fognom, de ahogy szokták mondani, már kb napi 100x gondoltam a p****ra :B .

(#11) Balage21 : 99- ben az komoly masina volt, nekem csak SS7- re tellett, mert nem sokkal előtte építkeztem, nem volt rossz az sem csak ügyesen kellett driverezni. Retroként össze is hasonlítottam nemrég ebben a blogban, elég jól megy, de a BX+Katmai az elsöprő OGL teljesítménye miatt nyert, még úgyis hogy a Katmai sokkal alacsonyabb órajelen jár mint a K6-III+ .

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.