Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz norbert1998 #67700 üzenetére
És akkor csak olyannal tud átverni, ami látszólag működik...
Mutogatni való hater díszpinty
-
itldj
aktív tag
válasz norbert1998 #68025 üzenetére
Aki nem tudja, tanítja. Szigorúan sok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, mert az angolban az olyan gyakori.
-
gyulaszu
senior tag
válasz norbert1998 #68025 üzenetére
Lehet én vagyok láma, de mi a baj az eredeti szöveggel?
beszélgessünk angolul...gyulaszu
-
válasz norbert1998 #68049 üzenetére
Respect neki, bár megfelelő orknak nem is válaszolunk
-
gban
Közösségépítő
válasz norbert1998 #69088 üzenetére
Teljesen érthető hogy nem szeretne magával beszélgetni, de hasonlókkal se, mert ha valaki akkor ő aztán tudja milyenek az agyhalottak.
Postázást nem vállalok.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #69088 üzenetére
Beszart neki a bajuszkapcsoló vagy a komfort elektronika ami vezérli ezeket az okosságokat (megállsz lassúra kapcsol, tolatásnál töröl hátul stb.). Enyém is ilyen volt már.
Gondolom kímélni akarta magát a szar francia, vagy a szar román kommentektől (Renault, Dacia).Le tudta írni az intervallum szót helyesen, meg úgy az egész nem annyira ork. Csak a stílusa.
[ Szerkesztve ]
-
válasz norbert1998 #69315 üzenetére
Ennyi... Én sem az értékvesztéssel szoktam foglalkozni, hiszen akar a franc másik autót venni, elég macera az. (Eladni is.)
Legyen rendben, meg lehessen rendben tartani. Az eddigi 3 autómból egy (ez pár évet volt) új gazdához ment huszonévesen, egy 25 évesen bontóba (tesók által), a mostani is oda fog, ha már nem lehet egyszer talpra állítani - de ez még csak 20 éves, nálam még lesz sok éveMutogatni való hater díszpinty
-
TeeBee73
veterán
válasz norbert1998 #70064 üzenetére
Áprilisban adtam el az MSI 390 Gaming-emet, 30k-ért vitték alku nélkül.
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #70211 üzenetére
Sose lehet tudni.
Itt a topikban szerintem sokan tudnának mesélni arról, hogy jegelt cucc vissza lett mondva, (meggondolta magát, nem jelentkezett, stb)aztán végül egy másik szerencsés vevőnél kötött ki.
Szóval amíg nincs archiválva, mindig él a remény -
törölt tag
Sokan még a hirdetők közül sem tudják, hogy mi az a jegelés.
Vannak, akik folyamatosan up-olgatják a jegelt hirdetésüket is (nem a fizetett hirdetések automata up-járól beszélek).
De állítólag vannak, akik egyenesen azért jegelik le a hirdetésüket, hátha úgy hamarabb elviszik tőlük a hirdetett terméket. Ez mondjuk számomra annyira felfoghatatlanul meredek dolog, hogy ha nem olvastam volna, el se hittem volna, hogy ilyen létezik. Amit jegelnek, az azt jelenti, hogy már nem elérhető a "nagyközönség" számára, tehát már nincs. Ami nincs, azt miért akarná bárki is megvenni? (Vagy tényleg ennyire kifordult volna már magából ez a világ, és ennyire fordítva működik már minden?) -
Gyuri27
félisten
Mer mondjuk ha én kérdezném nem ide irogatnál. Hanem vadul hivogatnád a postát. Csak hát az a srác nem az a srác. De azérz megpróbâlta mert azt hitta ö az a srác.
Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
válasz norbert1998 #70250 üzenetére
Azt mondják jobb félni, mint megijedni.
Egyébként nem lehetséges, hogy a kérdező is te magad vagy, csak még nem tudod, hogy két éned van? És hidd el, ez még nem is lenne olyan nagy baj, sokan vannak ezzel így.
A legdurvább majd az lesz, amikor megérkezik hozzád az a csomag, amit a tényleges vevőnek küldtél el... (Aki szintén saját magad vagy.) -
törölt tag
válasz norbert1998 #70252 üzenetére
Hát ez az. Velünk is sokszor megesik az ilyen, szóval mi pontosan tudjuk, hogy miről is beszéltek.
-
válasz norbert1998 #70254 üzenetére
Nem hogy a PH szabályzat tiltja a dupla reget? Vagy az a tudathasadásosokra nem vonatkozik?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #70254 üzenetére
Mármint mi. Tudom, hogy tudod, hogy tudom. Az ásványvízre visszatérve pedig tudod jól, hogy nem bírja a gyomrunk a szénsavasat, úgyhogy ha legközelebb is szénsavast veszel amikor nem figyelek oda, akkor újra le fogom rúgni a lépcsőn, aztán majd mehetünk másikért, a sok hülye meg majd nézeget minket a boltban, hogy miért is beszélünk magunkban, pedig csak egymással beszélgetünk éppen.
-
válasz norbert1998 #70250 üzenetére
Neked ez még új?
Bár lehet, hogy a tap az valami más, csak neked nem mondta@Popes : Érthető. Azt szeretné, hogy az eladó hívja fel
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #70284 üzenetére
Alaplap szerelő létére teszteletlennek hirdette a lapot
Olyan kamu dumával, hogy nincs bele memóriája videókártyája, de "szépen indul a lap, pörögnek a ventilátorok" Ami ordas kamu volt.
Üzenetben világosan leírtam, hogy engen csak akkor érdekel, ha működik, különben fel se adja.
Persze rossz volt, hátul akkora karccal, mintha késsel próbálták volna átvágni.
Az eladót sz átverés miatt jelentettem, vissza nem vette, de meg lett neki írva hogy ilyet még egyszer ne. Azóta írja a hibásra, hogy hibás, nézd meg a mostani hirdetéseit.@hcl az eladást jelentettem, a tripla reget nem.
-
Astroboy
őstag
válasz norbert1998 #70363 üzenetére
Legalább maszk van rajta.
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #70376 üzenetére
Becsülendő. Régebben volt nagy divat így kalákában építeni családi házat.
Viszont nem mindenkinek dolgozik az apja építőiparban, sok szaki rokonnal/ismerőssel, így azért ez a módszer nem mindenkinek megoldható.sh4d0w: Milyen roncsderbi? Teljesen jó az. jóálapotba, nemlopot, szeretett, muködést nem fojásolya be.
-
koko52
nagyúr
válasz norbert1998 #70793 üzenetére
Attól még rálehet írni, hogy megvan-e még.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Astroboy
őstag
válasz norbert1998 #71013 üzenetére
Viccelsz? Két lábon járó unikum a csávó.
Ő a hifik orákulumja, minden műszaki cikk ismerője, az energájzerek istene. -
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #71416 üzenetére
A 4. Genes procik igp-je elég durvára sikerült.
Nem hittem el , kipróbáltam, tényleg tud a gta v hd-ben 40-50fps-t.
Igazi gamer cucc. -
mpo
veterán
válasz norbert1998 #71416 üzenetére
Tetszett a Karen definíciója.
Mi a Karen magyar neve? HP?Ha érted, akkor már elavult.
-
Astroboy
őstag
válasz norbert1998 #71587 üzenetére
Családi gyorsasági / Familinindzsa
-
Csupingo
veterán
Nahh, erről van szó. Ez tényleg lakásban tartott.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Top cat
addikt
Már levették. Van képernyőmentés?
-
válasz norbert1998 #71603 üzenetére
Fasza :S
Gondolom ott sem jó az emberanyag...@ham:
-
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #71909 üzenetére
Lehet röhögni, de egy 10. Genes 4 mag 8 szálas i3 bőven erősebb egy i7-7700-nál is.
Mindegyik 4 mag 8szál, ráadásul szálanként azért jobb az ipc-je, mint egy ryzen 5 1-2-3xxx-nek.
Szóval ha nem cinebench pontszámot nézegetsz, hanem böngészésre, játékra (ami nem támogat 6 szálnál többet) jobb mint egy ryzen 5, sőt ryzen 7.
De hátrányát nem fogod látni.
Csináltatunk egy vaktesztet (általános használat/játék)
Ha megmondod 10-ből 10x, hogy melyik konfigot használod csalás nélkül, akkor megkapod ingyen.
Ha egyszer tévedsz, te veszed meg nekem :) -
válasz norbert1998 #71915 üzenetére
Meg Intelnél ott van, hogy S/M patchekkel, vagy anélkül? Mert azért ne felejtsük el, hogy az Intel azért volt gyorsabb sokáig, mert slendrián módon volt összerakva az elágazásbecslő
-
envagyok
veterán
válasz norbert1998 #71915 üzenetére
Igen is meg nem is
Az elmúlt pár évet leszámítva mikor összeraktam retró gépnek athlon xp3200+-t és socket 939 AMD FX-60-as masinát, talán egy K6-2-es gépem volt 90-es években.
Utána nekem p2'p3- p4 volt, ami a p4-nél így utólag ráébredve már szarabb volt jóval. A ryzen eufóriáról lemaradtam, akkor s1366 6/12c ment és most jó ideje s2011 6/12c procival tengődök, ami 50k volt (e5-16xx v2 lockmentes+asus rampage IV gene+16G ddr3-2400), és húzva simán tudja a ryzen5 2xxxx-3xxx szintet.
Az ennyiből nem állt volna meg se újban se használtban.
Most kezdek agyalni hogy kellene valami jobb, újabb.
De az am4 foglalat már szerintem lassan kifut, lga1200 talán még kap új szériát, ezért lehet egyelőre egy i3-10100-ba vagy i5-10400-ba fektetnék, hisz bőven elég arra amire használom (kis játék, netezés)Ennek ellenére örülök az AMD-nek, hisz az Intelt 2x is seggbe rúgta kicsit, mikor elkényelmesedett.
Egyszer 2005 körül a 2 magos Athlon64-el (s939 athlon x2 4800+ ddr1) , akkor Intel meglépte a p4 kazánok utáni core architektúrát, és most a ryzen is kellett, hogy kilépjen abból a langyos fosból, ami az 5. 6. 7. Generációs procik idején követett el. 0 fejlődés volt, majdhogynem visszalépés a 4. Gen után. Aztán összekapta magát, az új 10. Gen igen jóra sikerült, és látszik azért a 8-9-10-nél a fejlődés, főleg i3 i5 kategóriában.[ Szerkesztve ]
-
válasz norbert1998 #72187 üzenetére
Ez az egy jó az elektronikai, és nem gamer számítógépalkatrészek eladásában is Lidércek nem foglalkoznak ilyesmivel, van néhány 90-es évekből ragadt vevő, de a többség normális
Wifi antennát, SMA aljzatot adtam el mostanában, hibás routerből bontva, mindegyiket 0-1 nap alatt vitték
[ Szerkesztve ]
-
Migráns
tag
válasz norbert1998 #72191 üzenetére
Nincs itt semmi látnivaló, ez így teljesen egyértelmű és példaértékű.
" Eladó egy kocsi, mely gané! "Ilyen egy korrekt, becsületes eladó hirdetése.
-
olle
senior tag
válasz norbert1998 #72191 üzenetére
Fogadok csont nélkül elsőre megkapta a jogsit. Másolni meg ez sem tud.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
Chaser
legenda
válasz norbert1998 #72226 üzenetére
ott is az egykori hvg-s cikk
"snsv leptop" ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
balinlin
senior tag
válasz norbert1998 #72310 üzenetére
-
-
válasz norbert1998 #72461 üzenetére
De ha tudná, hogy tök feleslegesen írt oda...
-
Csupingo
veterán
válasz norbert1998 #72516 üzenetére
Ahha! Import csempészárú, jól elrejtve. Mondtam én hogy bármi lehet, mert a kép nem túl egyértelmű. Annyira arra koncentráltam, hogy a szokásos minőségi feliratot most nem is próbáltam lefordítani.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Cs1csó
félisten
válasz norbert1998 #72668 üzenetére
khmmm.... kagyló..... stimmel.
-
Depression
veterán
De a padlóra rakva fényképezte? Ki venné már azt a szájába, ha már ki van szúrva?
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
BiP
nagyúr
És még igazgyöngy is van benne. Figyeltek a részletekre is
-
Ciccuka
veterán
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #73135 üzenetére
Ilyenkor viszont felmerül: haver miért nem a patika telefont veszi meg, és bontja meg azért a 2 alkatrészért, miért vesződik a 2-3x-os áras eladóval egyáltalán?
Vagy mégsem kapni olcsón telót? vagy ha a szereléshez nem ért? Mert akkor valamilyen módon azt előbb-utóbb meg kell fizetnie. (nyilván nem 3x-os áron persze). -
kenwood
veterán
válasz norbert1998 #73135 üzenetére
Ezeknek az oreg tvknek a nagyresze sima 50 hertzes belepo,also kozepkategorias modell.
A nagyobb 100 hertzeseket gyorsan elviszik, ha 100k alatt van az aruk.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #73141 üzenetére
Ja értem. Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ha ilyen drága, akkor miért pazarolja rá az időt. De így akkor érthető, hogy került kapcsolatba vele.
-
kenwood
veterán
válasz norbert1998 #73141 üzenetére
Nagyon sokaig idegesitettek ezek az 1 forintos hirdetesek. Tavaly csinaltam egy jo vasart,es rajottem a megoldasra.
Ha 20kt er a cucc,akkor nem megkerdezed tole,hogy megis mennyi az 1 forint,hanem beirsz 12-15kt. Ha rabolint,csinaltal egy jo uzletet,ha barmi mast reagal, akkor egyszeruen csak ignoralod az embert.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
addikt
válasz norbert1998 #73389 üzenetére
Telefon kijelzőjéről kép
A többi kép az ok, de ezt úgy hogy gondolta, lehet lusta volt csinálni akkor a belsejéről képet, ez meg ott volt a telóján háttérnek... -
BiP
nagyúr
válasz norbert1998 #73389 üzenetére
Azért ha már frissen jött a mosóból, letörölhette volna/megvárhatta volna, hogy megszárad.
Oké, hogy szebb, ha tiszta, de bennem ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy mennyire retkes lehet alapból, amikor épp nem eladási képeket csinál a kocsiról.
-
KROK640
nagyúr
válasz norbert1998 #73470 üzenetére
Vajon mit takar a "tutira alakítva" rész?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
koko52
nagyúr
válasz norbert1998 #73647 üzenetére
Most nem találom, egy Mofém csaptelep: -senki ne vegyen ilyet! Rossz méretet rendeltem, használhatatlan!"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videó stream letöltése
- Battlefield 2042
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest