Hirdetés

2020. február 24., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) L3zl13


L3zl13
(nagyúr)

Erre a "másodlagos kamera nem működik" "2 megapixeles kamu modul" dologra kicsit kitérhettél volna bővebben.

Aki hülye, haljon meg!

(#2) Silenzio


Silenzio
(addikt)

Fasza ez a telefon. Ismét a 300 ezres ligából vettem magamnak, először egy S10-et, amit pánikszerűen adtam el a túlhájpolt és megbízhatatlan kamera, laggoló videó, a drasztikus merülés és a már megszokott Exynos-bugok miatt. iPhone XR lett az utód, remek üzemidő és kiváló videominőség jellemezte. Még egy elég ambíciózus pszichohorrort is forgattam vele. Ha elkészül a vágás, megosztom majd itt is. Most egy P30 Prót nyúzok, kíváncsi voltam a kamera fícsörökre, egyelőre úgy érzem, nem volt jó csere az XR-rel szemben, sajnos a videók itt is laggolnak, kivéve 60 fps-sel. Elég sokoldalú eszköz azért, egy filmet ezzel is összehozok majd. Lelkes környezetvédő aktivistaként megakadt a szemem az alábbiakon.

"Egy kicsit elszomorít a felhalmozott felesleges papír mennyisége, a környezetvédelemről nem nagyon hallottak a srácok."

Valahol jogos. De szerintem mégsem annyira.
A mondat egy kicsit arra emlékeztet, amikor a műanyagmentes vásárlás pár hónapja akkora divat lett, hogy mindenki súlyos ezresekért vásárolta a nem-műanyag hordozóeszközöket, elkezdték befőttes üvegekben lefagyasztani a kaját (nagyon praktikus), és minden második FB-csoport csakis arról szólt, hol és hogyan lehet mindenféle alternatív megoldást VÁSÁROLNI, hogy műanyagmentes légy. Ha megint minden a fogyasztásról szól, akkor ideidézhetem "a pokolba vezető út..." kezdetű mondást, a fogyasztás és a környezetszennyezés közé ugyanis szükségképpen szinte(!) egyenlőségjel tehető.

Egy minőségibb (tehát mondjuk 600 Ft-os) műanyagdoboz akár 20-30 évig is kiszolgálhat, vele annyi műanyagszemetet termelsz ezen idő alatt, mint az amúgy rém fölösleges üdítő és ásványvíz (palackozott csapvíz, hahó) fogyasztással egy hét alatt. Nem itt kell spórolni. Tudni kell mérlegelni, nem kell teljesen papír és műanyagmentesnek lenni, elég a fölösleges köröket, mint a papírbürokrácia, ásványvízfogyasztás, agyomcsomagolt készételek vásárlása, mással helyettesíteni.

A papírtermelésnek és felhasználásnak kimutathatatlan részét adják ezek a csomagolt brossúrák, amikor az egész Cubot Quest-kihozatalban összvissz kb. annyi papír lehet, mint amennyit egy átlagos vidéki Telekom üzlet egy nap alatt kinyomtat. Dolgoztam ott két évig, még az elektronikus átállás előtt, egynapi nyomtatás nem fért volna bele egy többszáz kilós kétajtós szekrénybe.

Szóval persze, a legjobb, ha nincs papír, de higgyétek el, ez sem oszt és nem is szoroz.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#3) nyisziati


nyisziati
(addikt)

Nem rossz teló, látszik a fejlődés, legalábbis kamera terén. Jók a képek.
A kijelzője mondjuk átlagos, az a 293 PPI lehetett volna több is.
Anyag, összerakás, kávák hozzák a kategóriaátlagot.
Azért a teljesítményen meglepődtem, gyengébb, mint az elődje?!
Ráadásul kicsit vitábaszállnék veled, mert lehet, hogy te nem érzed (főleg üres rendszerrel), de kicsit több appal, erősebben multitaszkolva bizony beszaggat.
Persze a hosszútáv majd eldönti, mi a fontosabb.

Samsung Galaxy A9 (2018); Pebble Steel

(#4) Silenzio válasza Silenzio (#2) üzenetére


Silenzio
(addikt)

A kommentemből pont a lényeg maradt le: egyre kisebb létjogosultsága van a csúcstelóknak, mikor már 30-40 ezres osztályban is vannak vállalható készülékek, extrákkal.

A privát üzenetet preferálom, végső esetben hívj telefonon.

(#5) UnA


UnA
(Korrektor)

És szerencsére a tacsi is szerepel ;)

(#6) szupermacs


szupermacs
(addikt)

Ezt a 2 megapixeles kamu modult nem értem.

Steam: szupermacs // BattleTag: Szupermacs#2730 // Uplay: szupermacs // Origin: szupermacs // XLive: SleeplessWar

(#7) bolvar


bolvar
(aktív tag)

És kisvárosomban Kalocsán készült a kép like :D
Az mit takar hogy a másodlagos kamera nem működik? Szoftveres gond van vele?

A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

(#8) bloggiold


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

"másodlagos kamera nem működik" - a másodlagos kamera ezúttal csak a mélységadatok begyűjtésére szolgál (bokeh).
Elméletileg a szoftver felhasználja mind a kettő kamera adatait és a mélységérzékelő funkció révén meg tudja állapítani, hogy a térben hol található a például fotózott alany arca, hogy a mögötte lévő területet látványosan elhomályosítsa, vagyis körülbelül olyan hatás érhető el, mint egy profi portréobjektíves tükörreflexes fényképezőgéppel. Igazából az nem érzékelő minősége számít már (általában Sony, Samsung, szóval jók) hanem a szoftveres rásegítés, az, ahogyan feldolgozza az érzékelt adatokat. Egy jól megírt algoritmus kell hozzá elsősorban, ami itt nincs és a top gyártók is küzdenek ezzel, nem kicsit, nagyon. Néz meg egy top kategóriás Huawei vagy Samsung fórumot, arról, hogy mit írnak a fotózásban jártas amatőr, vagy fél profi felhasználok.

,,kicsit vitába szállnék veled, mert lehet, hogy te nem érzed (főleg üres rendszerrel), de kicsit több appal, erősebben multitaszkolva bizony beszaggat." - Soha nem üres rendszerrel tesztelek, minden alkalmazás rajta van, ami a fő telefonom is használok (Snapi 855 6GB RAM) és úgy hasonlítom össze 1-2 héten keresztül, sőt ismerősi körben maradnak a kütyük, szóval látom pár év múlva is, hogy minként muzsikálnak.

,,egyre kisebb létjogosultsága van a csúcstelóknak, mikor már 30-40 ezres osztályban is vannak vállalható készülékek, extrákkal." - Ja, főleg, hogy egy kezdő rendőr, mentős, tűzoltó aki készenléti szolgálatban van, szóval kint az utcán 170 ezret keres. A helyzet közel 20 éves szolgálati idővel és magasabb beosztással sem sokkal rózsásabb.

,,És szerencsére a tacsi is szerepel" - teszt nem létezhet nélküle.

[ Szerkesztve ]

(#9) Fred23


Fred23
(veterán)

Köszi a tesztet! Nem foglalkoztam soha a márkával, meg úgy általában a kínai B kategóriás gyártókkal, viszont a strapatelós teszteket mindig elolvasom.

Szóval a cikked után pozitív csalódásnak tűnik a készülék, és ez örömteli! Szerintem az árát nézve AJÁNLOTT plecsni járt volna neki, ha a MA tesztelte volna.

(#10) eFeMeR74 válasza Fred23 (#9) üzenetére


eFeMeR74
(aktív tag)

Akkor már inkább a ule Fone Amor 6E 56000Ft.

XiaomiMI Box S-CC401BT-WDR4300-Redmi 3S-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8

(#11) Fred23 válasza eFeMeR74 (#10) üzenetére


Fred23
(veterán)

Az nálam rögtön kiesik a nagysága miatt. Ez a CUBOT QUEST is hatalmas számomra, de talán még kibírható lenne valami hasonló, ha azt érezném, nagyon sokat kapok a pénzemért. (Lenne benne hőkamera, távolságmérő, légszennyezettség-mérő, 5x optikai zoom, stb.)

(#12) bloggiold válasza eFeMeR74 (#10) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

Hamarosan elkészül az Amor 6E tesztem, jó telefon, családban marad.

(#13) bloggiold válasza Fred23 (#11) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

Van Quest Lite is, itt is lesz majd teszt arról is.
,,Lenne benne hőkamera - jó vicc. A Cat telefonokban van, de annak annyi köze van az igazi hőkamerához , mint egy Opel Corsanak egy Forma 1-es autóhoz.
Csak tájékoztatás kép ennyibe kerül

Szoktam használni tesztekhez, meg persze arra is amire való :B
,,légszennyezettség-mérő, 5x optikai zoom olyat nem fogsz kapni telefonba

(#14) eFeMeR74 válasza bloggiold (#12) üzenetére


eFeMeR74
(aktív tag)

Nagyon várom. Mindig nézegettem a strpafonokat, de a belbecs miatt megbuktak ez az első amit megláttam megnéztem és megvettem. Go Ámor 6E
Ja és a hétvégén nem győztem mérni a szemüvegek UV allosagat mindenki a kezembenyomta, hogy nézzem meg. Gondolkodtam rajta kiírók 1 euro/ szemüveg😆

[ Szerkesztve ]

XiaomiMI Box S-CC401BT-WDR4300-Redmi 3S-NSA310-Toshiba A300-MI Robot Vacuum-RoidmiF8

(#15) Fred23 válasza bloggiold (#13) üzenetére


Fred23
(veterán)

Hőkamerából ami az S60/S61-ben van, nekem elég lenne, 5x-ös optikai zoom meg már van telefonban, illetve a Cat S61-ben van "indoor air quality sensor" is.
Ja, zoom ügyben a Samsung is elkezdett már ügyeskedni.

A Quest Lite tesztet is tuti el fogom olvasni. :K

[ Szerkesztve ]

(#16) bloggiold válasza Fred23 (#15) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

Ezek a hőkamerák meg légszenyezetségmérők csak parasztvakításnak jók b(10 ezer Euro felett van a hőkamera). Az általad említett telefon meg 240-260000 ft, ami egy rossz vicc
5× optikai zoom meg a csúcskategóriás (3-400 ezer forinos)telefonok kiváltsága, így már elérik egy 50-60 ezer forintos tesco gazdaságos fényképezőgép szintjét.
Jelen telefon meg 40 párezer forintocska, ezen az árszintnen kell alternatívát keresni.

[ Szerkesztve ]

(#17) Fred23 válasza bloggiold (#16) üzenetére


Fred23
(veterán)

Engem viszont pont a magasabb árkategóriás strapatelók érdekelnek jobban. Ha egyszer lesz valami tényleg szuper, nem sajnálnék 200k-t sem érte. (Kábé ez a végső határom.)

Simán lehet, hogy 2 év múlva 200k-ért már nagyjából olyan strapatelót kaphatok, amilyet szeretnék. Az S60/S61 hőkamerája meg tényleg elég kis vacak, de nekem az is elfogadható lenne, pláne az árát nézve.

(#18) DonElvis


DonElvis
(tag)

Ez akkorát ütött mint a S71-es vonat:

"Maradva az ókori görög filozófusnál, „Gnoti se auton”, avagy ismerd meg önmagad akció helyett fedezzük fel, hogy mit tartogat nekünk a Cubot Quest doboza."

De azért jó a cikk, hasonló strapafont keresek énis.

Ami nem számít, az nem érdekel

(#19) TCSZ


TCSZ
(senior tag)

3 hete használom ezt a telefont. Eddig tetszik. Csak egy valamit kell megoldanom vele. Hogy ha víz éri a kijelzőt, akkor azt ne érzékelje úgy mintha az újjammal tapicskolnám a kijelzőt. Mert így nem lehet vele vízes környezetben fényképezni/videózni.
Bár, a szoftververes támogatás milyenségére és időtartamára kíváncsi leszek....

Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.

(#20) UnA válasza TCSZ (#19) üzenetére


UnA
(Korrektor)

A vizes hamis érintés az nem egyedi dolog, hanem az érintőképernyős technológia problémája, nekem más eszköznél is előfordult.

(#21) bloggiold válasza TCSZ (#19) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

,,
A bal oldalra a hibrid dualSIM megoldással operáló SIM-tálca és egy programozható gomb került, amit megnyomva a kamera, nyomva tartva, egy általunk választott alkalmazás indítható. "

(#22) TCSZ válasza bloggiold (#21) üzenetére


TCSZ
(senior tag)

Köszi!

Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.

(#23) t72killer válasza Silenzio (#2) üzenetére


t72killer
(titán)
LOGOUT blog (1)

Kemény. Az S7e óta nem találok értelmes telót, márpedig lassan időszerű lesz a csere, mert ennek a kijelzője keresztbetört:(((.

Sima S10 a mini akksijával esélytelen nálam, a törés után a CAT telókat kezdtem nézegetni, de azontúl, h horror drágák, nem zengnek ódákat róluk (szar support, meghibásodások...). Szval lehet várok még az ideális utódra, de sztem én már nem veszek többet a felsőbb árkategóriákból telót. Hiába, az 1000+EUR-s note-ok is ócskavas lesznek 3 év alatt, ha más nem, eltörnek valami random koccintástól. (ha meg ez ellen védelmet akarsz, önrészt is hozzáadva 3év biztosítás meglesz 200+EUR).

A nagyonkínai telóknál tartok a firmverbe pakolt kémprogiktól és a support tartósságától, ami lehet hülyeség...

A teló eldobható használati tárgy lett, a törékenység és a beépített akksi miatt muszáj kb 3év alatt majdnem nullára írni a cuccot.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#24) TCSZ válasza t72killer (#23) üzenetére


TCSZ
(senior tag)

Szia! Nekem ez a telefon Juli 3.-tól van. Azóta kb magától újra indult 3 alkalommal. Ezen kívül nincs baja. Ez meg remélem a köv updattel javítva lesz. Már meg fürdettem a telefont. Ki bírta simán. Ha érdekel, hogy milyen képeket csinál, akkor nézd meg a fotóimat Instagramon: tothcsaba1981 .

Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.

(#25) Snowy_owl válasza t72killer (#23) üzenetére


Snowy_owl
(senior tag)
LOGOUT blog

Cseréltess rajta üveget ha az oled ép...
Én most egy Vernee V2 Proval szemezek. Árban nem vészes annyira és jónak tűnik, kivéve a hajlított szelű védőüveget, de azon túl rendben valónak tűnik.

[ Szerkesztve ]

(#26) Dr. Akula


Dr. Akula
(nagyúr)

"az összes „survivor” telefonnak két nagy hibája van. Nehéz és vastag"

Ha nincs benne anyag, akkor meg mitől lenne survivor? Az IP akárhány "katonai" matricától, amire ráguglizva kiderül hogy csak ránézés álló?

"CUBOT QUEST - törj össze, ha tudsz"

Nekem is ide mernék adni tesztelni? :D

[ Szerkesztve ]

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#27) Dr. Akula


Dr. Akula
(nagyúr)

Valamint a teljesítmény pontszámai is eléggé kiábrándítóak. Mondjuk a többi "tough" teló se a performance bajnoka. Sajnos. Ezért aztán nem is nagyon tudnak labdába rúgni, max ha valaki mindenképp kőfejtőben akarja hajigálni.

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#28) t72killer válasza Snowy_owl (#25) üzenetére


t72killer
(titán)
LOGOUT blog (1)

Nincs összeragasztva az üveggel? Szervizben ez 63kFt lenne - és ha már ott vagyok, akksit is cserélnék bele, akkor már 80k körül lenne a végösszeg, aminek nincs sok értelme egy 3éves telónál.

Ha meg nem hivatalos szervizbe viszem, jó eséllyel nem lesz vízálló - ugyanott vagyok, mint a törött kijelzővel, max egy cseppet jobban néz ki.

A hajlított üveg a nem kivehető akksi után következő nagy baromság a telefoniparban, ami semmire sem jó de legalább hozzájárul, hogy 2-3év múlva tuti cserélni kelljen a telót:W. S7-ből anno csakis az akksi miatt vettem edge-et (normál S7=3Ah, edge 3.6Ah), viszont hiába játszottam vele hímestojást, egyszer lebillent az asztalról és fa padlón kb 40 centi esés után kettérepedt.

Töréstesztről: adják oda három 2-5éves gyereknek egy vidéki házban, ha egy hét után egyben lesz a telefon, akkor érdekel:R

[ Szerkesztve ]

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#29) Snowy_owl válasza t72killer (#28) üzenetére


Snowy_owl
(senior tag)
LOGOUT blog

Össze van ragasztva, de az ügyesebb szervizek tudják cserélni csak az üveget a panel előtt. Na mondjuk igen az hogy továbbra is vízzálló lesz egyszer se biztos. Akkor újat kell venni :/ az biztos hogy utoljára csak a kijelző sima s7 telefonba 40k körül volt, az üvegcsere változó, de olyan 20k kb.

[ Szerkesztve ]

(#30) Dr. Akula válasza Snowy_owl (#29) üzenetére


Dr. Akula
(nagyúr)

Mondjuk ha már törött az üveg, akkor tökmindegy hogy víznemálló lesz vagy a kukába repül, akkor már nyugodtan vizesedhet is. Feltéve hogy olcsó a javítás.

Xbox One X - PS4 - Dell 5491 - i9-9900K, G.Skill Trident Z 32GB 3200/CL14, MSI 2080Ti Lightning Z, ASUS Maximus XI Extreme, Samsung 970Pro 1TB, Corsair K95 RGB Platinum, Logitech GPro, Benq PD3200U, Phanteks Enthoo Elite

(#31) hajnalbros válasza bloggiold (#12) üzenetére


hajnalbros
(tag)

Várom már a tesztet, bár rendeltem 1et a héten !

Ketten jönnek ki az erdőből, az egyik FUTVA, a másik MEDVE !

(#32) bloggiold válasza hajnalbros (#31) üzenetére


bloggiold
(tag)
LOGOUT blog

Lesznek benne meglepetések, rám nem jellemző módon történt a nyúzóproba. Negyven címlapos írás lesz a nevem melett az Armor6E teszt megjelenése után, a folytatás kérdéses, elegem van!

(#33) fehér_ember


fehér_ember
(őstag)

"Kell a felhasználóknak az üveg meg a kerámiaborítás, legalább gyorsan összetörik és vehetik a következő készüléket."

Most komolyan, beszólogatsz a felhasználóknak?
Akkor felvilágosítanálak, hogy rohadtul nem kell nekünk a tiszta üveg phone a kibaszott lekerekített előlapjával. De lassan már minden minimálisan használható képességekkel megáldott mobilt direkt így készítenek.
Persze én is már megtanultam a nokiás korszakom és az első igazi okostelóm (
pl. a nokia n8-at még nem neveztem annak, a néha 30 másodpercet is meghaladó, idegbajt rámhozó weboldal betöltési képességével)
leejtése után, hogy ezek bizony egyből repednek.
Szóval minimum kell a hátsójukra valami nem túl vékony tok + az elejükre üvegfólia.
Egyszóval nem mindenki idióta pöcs aki üvegtelefont vásárol, csak kevésbé fossal akar gurítani (de amúgy még a drágák is még mindig fosok szerintem). Legtöbbször amit ép beleraknak pluszba az a másik oldalról meg elveszik, direk szinte csak körbe-körbe járunk az elmúlt 7-évben egy csomó dologban ahhoz képest mennyit kellett volna már fejlődni. A sebességek legalább nőttek.

[ Szerkesztve ]

Sztereóra is jó mozivas eladó: https://hardverapro.hu/apro/denon_avc-a1d/hsz_1-50.html

(#34) t72killer válasza fehér_ember (#33) üzenetére


t72killer
(titán)
LOGOUT blog (1)

Ezt találták ki a tervezett avulás helyett/mellé: törje csak össze a felhasználó.

10+x éve hasonló megfontolásból jött a beépített akksi.

"A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

(#35) fehér_ember válasza t72killer (#34) üzenetére


fehér_ember
(őstag)

Tisztában vagyok vele, hogy a gyártóknak miért van a rengeteg alantas húzása.
De akkor sem fer azt mondani hogy a felhasználók tehetnek róla mert megveszik.
Persze, valóban, ha senki nem venne meg 1 darabot sem belőlük (mindenki nem üveg hátlapút meg lekerekített elejűt venne), akkor biztos megváltozna a helyzet, de ez azért összetettebb ennél.
Arról nem is beszélve, hogy voltak akik akkor is tokokba rejtették a telefonjaikat amikor fajin fém vagy ellenálóbb műanyag hátlappal jöttek ki.
Egy másik hiba az irományban a nevekkel viccelődés. Elhiszem én, hogy vannak akik ilyen dolgokon is fel tudnak akadni, de szerintem pont hogy nem az az árérzékeny, teszteket olvasgató, tájékozott réteg az; tehát, akiknek ez a cikk is szól, akik ezt elolvassák, elolvasták.
Szóval, ezt, a hogy hangzik magyarul (gyermeteg) dolgot belevinni, meg pont azt a hibájukat lemajmolni a profibb tesztíróknak hogy mindig a notch-csal jönnek, nem volt bölcs.
Amikor olvasgatom a mobilarénás teszteket, számomra rettentően unalmas és már a könyökömön jön ki hogy minden egyes esetben megemlítik a saját egyéni ízlésüknek nem tetsző, kijelzőbe benyúló szenzorfélszigetet.
Amúgy nekem sem tetszik, mert szerintem szükség volna a kijelző tetején arra a helyre az értesítő/információs ikonoknak. De pl. a kameralyuknál "betegebb" ötlet szerintem nem létezik.
Ezeken kívül amúgy jó volt olvasni erről a telóról; tök jó hogy már ennyiért is lehet ilyeneket venni. Valóban jó vétel azok számára akik pl. ódzkodnak a használttaktól és/vagy nem tudnak/akarnak többet rászánni.

[ Szerkesztve ]

Sztereóra is jó mozivas eladó: https://hardverapro.hu/apro/denon_avc-a1d/hsz_1-50.html

(#36) fehér_ember válasza fehér_ember (#35) üzenetére


fehér_ember
(őstag)

Folyt.
Azért egy 450 nites panelnál nem hangsúlyoznám ki hogy kültéri körülmények között is jól látható. Persze kültéren se minig, meg mindenhol süt rá a kijelzőre a nap, de ha ez mégis megtörténik, akkor talán max. nagyon nehezen kivehetünk valamit.

Sztereóra is jó mozivas eladó: https://hardverapro.hu/apro/denon_avc-a1d/hsz_1-50.html

(#37) fehér_ember válasza fehér_ember (#35) üzenetére


fehér_ember
(őstag)

-

[ Szerkesztve ]

Sztereóra is jó mozivas eladó: https://hardverapro.hu/apro/denon_avc-a1d/hsz_1-50.html

(#39) brd


brd
(nagyúr)

Köszönjük a tesztet!

"Kell a felhasználóknak az üveg meg a kerámiaborítás."

Kell a faszomnak, de csak ilyet ad szinte az összes majom gyártó. Én spec. kb. egy LG G4 méretű és alakú (talán a sarkokon kicsit jobban ívelt) telefont szeretnék, rendes kávával a kijelző körül, hogy ne a tenyeremet gondolja az ujjamnak a barom OS, továbbá, mivel felesleges nagyobb, max. FullHD kijelzővel (de tényleg, azaz ne mint a mai szappantartó alakú kijelzők, hanem legyenek rendes sarkai, nem elcsalni ám azt a pár pixelt, meg a belógó fikát felül, bár az maradhat, ha alkalmazásonként tudom megmondani, hogy érzékelje-e a fika aljától felfelé tartó területet, mert lehetne ám azt a plusz területet normálisan is használni), fém kerettel, hardware-es hívásindító és elutasító gombbal (vagy legalább ne kelljen húzogatni, mint szinte az összes mai idióta telefonon), 5 db kibaszott gombbal alul (redőny le/fel, menü, launcher kezdőképernyő, vissza, meg egy saját, amit majd én jobban tudok, mire szeretném használni, mint bárki más, így talán állíthassam már be én - ezek lehetne software-esek), további mai hardware-rel és rootolhatóan. De hát a nem túl bölcs népek valószínűleg inkább a kerek fosokat veszik, fapad felülettel mert azt gyártanak nekik.

The only real valuable thing is intuition.

(#40) TCSZ


TCSZ
(senior tag)

Ma tűnt fel, hogy a telefonom nem állította át automatikusan az időt. Pedig hálózati automatikus át állásra volt állítva. Ti is tapasztalták ezt? Vagy csak én nem állítottam be valamit jól?

Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.

(#41) kiggyerek333


kiggyerek333
(csendes tag)

Üdv hátha valakinek segít vásárlásnál...
2 hete használom, előtte Xiaomi A1-em volt, csak összetört...na ezért vettem ezt.
Tulajdonképpen megbántam.
Lényegesen gyengébb akksi, kb fele olyan érzetre mint a Xiaomi.
Lehetetlenség beállítani hogy a hívások futó alkalmazások mellett csak popup ablakban jelenjenek meg... mondjuk egy online játéknál elég gáz hogy mire elutasítod a hívást már lefagyott az eredeti app... sajnos védett mód nekem nem opció, mert azért tudnom kell ki hív. szerintem azert ez alap kene legyen. ugy egyáltalán az android rendszerben vannak bugok. talán szoftverfrissites utan...(ezen a 2019.juniusi van)
firmware frissites hivatalos oldalon csak win xp/7/8 alol tamogatott (hoppá!!!!)
szoval igy összességében ezek utan remélem azert vízálló meg minden...
:F

(#42) TCSZ válasza kiggyerek333 (#41) üzenetére


TCSZ
(senior tag)

Szia! Igen! Vízálló! Teszteltem. Én nem játszok telon. Szóval az ilyen jellegű gondodban sajnos nem tudok segíteni.

Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.