Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Abból, hogy a bajtársaid a másik topicban csípőből lebuziznak mindenkit, akit nem ismernek, és kérdezni mernek bármit is Amúgy ismerek is gyúrósokat. Teremben nem inzultáltak, mert nem járok, de abból nem lenne problémám amúgy sem(=/= úgyis szétkapnám őket, hanem = úgyse kapnám fel a vizet).
A kontrád viszont jogos Erre meg én is csak azt tudom mondani, hogy az edzőtársaim döntő többsége jámborabb, mint az átlagember. Aztán aki meg nem, az meg nagyon nem. Én személy szerint nem keresem a bajt, de ha beüt a krach, akkor nem tartozom a jámbor fajtába. Illetve nyilván az enyéimből senki sem, de sajnos tipikusan az a fajta vagyok, aki hagyja magát inzultálni. (legyenek akár c***nyok, vagy kocsmatöltelékek)
Megint más kérdés, hogy az agresszivitás nem minden, mert ha helyes életszemlélettel van párosítva, akkor az ilyenek lesznek azok, akik nem hagyják futni az autótolvajt, és a lelket is kiverik a pedofilból, true story.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- NZXT Hue 2 RGB Lighting Kit + NZXT Aer RGB 2 140mm + NZXT Aer RGB 2 120mm
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Corsair RM650x
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest