- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dabi007
csendes tag
Ha korrekt árban lenne, szerintem abszolút lenne létjogosultsága
Gondolj bele: van egy tökéletesen használható telefonod, alapból jó kamerákkal, ami mindig ott van a zsebedben és akármilyen váratlan helyzetben tudod használni.
Ha pedig kifejezetten fotózni mész, vihetsz objektívet és azzal is működik
Én pl természetfotózásra rengeteget használom a telefonom, a legszebb képeket terepfutás/ túrázás közben lőttem, amikor nem tudnék és nem is akarnék semmilyen fényképezőt magammal vinni; viszont néha kifejezetten fotózni megyek, akkor tök jó lenne az objektív kompatibilitás és egy fényképezővel ellentétben már a vonatúton hazafelé be tudom fejezni a raw képeket Lightroomban telón
Tudom, elég egyedi eset, de én pl nem tudok megfizetni egy komolyabb fényképezőt és egy komolyabb telefont is egyszerre (jelenleg egy 50ezerért vett mi9t pro-t használok, ennyiért ha fényképezőt vettem volna sokkal rosszabb minőséget kapnék), ha pedig fotózás szempontból kéne választani, egyértelműen az utóbbit használnám többet.
Az egésszel igazából csak azt akartam mondani, hogy ha ezt esetleg le tudnák hozni középkategóriába is akkor elképesztően jó alternatíva lenne hobbifotósoknak, a gyártónak pedig semmibe sem kerül egy kompatibilis gyűrű felszerelése
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 2042
- Apple asztali gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest