Hirdetés
Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2250 üzenetére
Inkább bal lábbal aludtam. Megyek is dolgomra, mielőtt kiosztok pár arcot.
Álmodban egészen biztos, hogy az a Zita nem engem akart elcsábítani?
Húúú.... a tudattalan....
"Az álmok választ adnak olyan kérdésekre, amiket még nem tudunk feltenni.*"Azt álmodtam én köptelek be
Rád meg a kötél várt
Megvárták míg nagykorú leszel
és végzett veled a párt
Jóvan mentem.* Carl Jung, vagy Fox Mulder.... ezt most passzolom.
il sole non sorge più ad Est!
-
yash
senior tag
még egy ok, hogy ne nézzek TV-t... köszönöm nektek
-
yash
senior tag
válasz Lord Zero #2241 üzenetére
jó, rengtegszer ki kell kapcsolnom az agyam, tudod, msn-en néha irkálnak, akkor besokallok, és jöhet a Visual Studio... egyébként, azért nem tetü lassan tanulom, de szép lassan is többet jutok előre sokkal, mintha olyan pillanatokban tanulnám, amikor egyátalán nem vagyok képes a koncentrációra! ezért is álltam neki legújabb technólógiát megtanulni, mert ha lassan is haladok, nagy ugrást tehetek előre.. C#, WPF applications...
-
nagyúr
...hogy én miért nem tudok ilyeneket álmodni?
Sőt, én soha nem szoktam álmodni. Illetve biztos szoktam, csak nem szoktam rá emlékezni, csak ha felébredek közben.
[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Viszlát
addikt
Kapsz egy klasszikust ajándékba:
I see trees of green, red roses too
I see them bloom for me and you
And I think to myself what a wonderful world.I see skies of blue and clouds of white
The bright blessed day, the dark sacred night
And I think to myself what a wonderful world.The colors of the rainbow so pretty in the sky
Are also on the faces of people going by
I see friends shaking hands saying how do you do
They're really saying I love you.I hear babies cry, I watch them grow
They'll learn much more than I'll never know
And I think to myself what a wonderful world
Yes I think to myself what a wonderful world.[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Lord Zero
addikt
nem értek én semmihez, és még azt is rosszul csinálom
és ez nem komplexus, ez hit:-)
nem, mindegy
-
rarri
senior tag
válasz Hequila #2245 üzenetére
Én ebben az esteben is elfogadnám ahogy viszonyulna hozzám. Én azért nem változnék az ő irányába, mert ezt vagy azt gondol rólam, vagy esetleg újra ír a szekrényemre. Nem az én dolgom eldönteni hogy ő most ezért jó ember-e vagy sem.Én még attól szerethetek valakit.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
yash
senior tag
Érdekes, hogy mennyire különbözöek vagyunk... igazi nő vagy! A nők képesek az önzetlen szeretetre, nevelésre, minden rossz szó vagy zok nélkül... én meg tipikus férfi vagyok, egyből eldurranna az agyvízem, és meg akarnám ölni, aki ezt tette mondjuk, nekem állitolag gyenge az idegrendszerem, csak úgy mondom...
[ Szerkesztve ]
-
Hequila
őstag
Hm... Erre csak azt tudom mondani (amit rám is szoktak); fura vagy. De tőlem eltérően a szó legjobb értelmében.
És most lehetne arról vitát nyitni, hogy mit is jelent valójában a furcsa kifejezés.
Én jelen esetben az átlagtól (hangsúlyozottan NEM a normálistólvaló) való eltérést értem alatta. De hogy tovább menjek, arról is lehetne értekezni, hogy normális =? átlagos.''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
-
frame>24
addikt
válasz Cs.Orsolya #2199 üzenetére
jut eszembe:
Egyik barátom a minap mérgező állatok termelte toxinok hatásmechanizmusáról tartott előadást. A következő kijelentést sikerült tennie: "...a melittin penetrálja a segget..." (utóbbi szó helyett eredetileg sejtet akart mondani) Az ilyen freudi elszólások mindig feldobják az előadást, legutóbb is az OFKD-n hallottam valami hasonlót...de hát hol járjon az ember esze, ha egyszer fiatal...
Na, majd kíváncsi leszek a nagy szerepjátékos játék-élmény vonatkozásokra (cikk)...(csak mert az RPG "műfaja" nem állt messze tőlem sem [nem, nem WoW., azt ki nem állhatom])▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Cs.Orsolya
senior tag
Nem tudom, de szerintem ez 1000 emberből ha egynél működik, akkor jó. Pláne, ha még fiatal. Bár, kétlem, hogy mindettől függetlenül a csaj tudatosan, és önmagára vonatkozóan ki tudná fogalmazni saját ostobaságának tanulságát. És ebből okulva nem követné el ezt egy újabb delikvenssel. Szép a békesség, de nem azon a földön, ahol fegyverrel rohangásznak. Talán csak én vagyok túl öreg - lélekben - Hozzád képest. De ki tudja...?
Yash: Én nő vagyok, és sokszor bizony leginkább csak azért nem húzok be egyet a másiknak, mert abból sem értené meg, hogy mi bajom van. Maximum annyit konstatálna, hogy valami gondom van. Nem kicsit. Nagyon.
Frame: Szűáraz témákat humorral, bakikkal, és közönség bevonással lehet izgalmassá tenni. Néha kifejezetten kreatív, és tartalmas tud lenni, ha csak kevés érdeklődő hallgat meg.
Lordom: Minden esetre szépen csavarod a szóból az éltető vizet. Egy kőnyűvő tehetségével!
"Aki a meséket megtalálja, az élet forrásából iszik."
-
Wolverine
félisten
-
yash
senior tag
válasz Cs.Orsolya #2270 üzenetére
Az a jó, ha konstatálja, valaki nekem egyszer azt mondta, ne tartsd vissza a feszültséget, és dühöngj
-
rarri
senior tag
Nekem nem számít, hogy működik-e az a dolog amit én teszek, vagy hogy megváltozik-e ettől valaki. Én mindentől függetlenül vagyok ilyen. És jól érzem magam így.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Lord Zero
addikt
éltető víz? hol, hol?
kőnyűvő?...hm..
sötét balta, amivel agyoncsapták a kék madarat..szellemi onanizálás ez, nem több :-(
nem, mindegy
-
Cs.Orsolya
senior tag
válasz Lord Zero #2275 üzenetére
Igen. talán csak annyi. De ennek értékét nem fogod tudni eldönteni. Mások döntenek róla. Lehet, jobb ember me, leszel tőle, de akaratodon kívül adtál valamit hozzá az Élethez...
Csak folytasd tovább. Mindegy, hogy csak önmagadról szól...Tildy. Nem kerestem a bajt, a baj sem keresett engem...
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2276 üzenetére
Látom épségben hazaértél
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
yash
senior tag
Egy mentálhigiéniás szakember miben tér el egy pszichológustól?
-
Vladi
nagyúr
Rossz passz? Nékem is.
-
Wolverine
félisten
válasz Cs.Orsolya #2280 üzenetére
Zorróba oltott hősszerelmes?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Cs.Orsolya
senior tag
-
Vladi
nagyúr
Micsoda? Kollektív identitás krízis? Nehogy má lemaradjak! Megyek Vistát telepíteni.
-
Lord Zero
addikt
te most búcsúzkodsz is, vagy csak zársz (utóbbi érzékelhető)?
(csak kérdés)nem, mindegy
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2285 üzenetére
Jáááá!!!! Mi lett az avataroddal?!
Mi történik itten? Helyreállt a káosz?
Kipróbálom...Állati... Már én sem ismerek magamra... Holnap megyek operába is.
[ Szerkesztve ]
-
Cs.Orsolya
senior tag
Hát, ettől az arctól, mint hogy Te lennél, hangosan röhögtem!
Á, ez a nőcsábász felem Árnyéka. Mert ha intgrált Persona felét vezsem alapul, akkor erősen hajazna egy fekete hajú, egyenes orrú, enhye kreolos, tengerzöld szemű, magas és iszmos harcosra, de olyan itten nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2291 üzenetére
Nemröhög! Ez a női énem.
Nagyobb krízis mint gondoltam...
-
Lord Zero
addikt
-
nagyúr
válasz Cs.Orsolya #2294 üzenetére
....igen, zárt osztály, az, az.
Én zártam be.
hogy kintről az a sok hülye be ne jöjjön... :-)))
(C) báj Hofi[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
yash
senior tag
#2298, egy szép kerek szám wow!
-
Krono
tag
Mi az a "karma"?
És ki hozza a törvényeit?
Aktív témák