Hirdetés

2021. április 18., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) UnA


UnA
Korrektor

Nekem még a hivatkozott scamwatcher.org oldalt is veszélyesnek mutatja a browser :D

(#2) Krugszvele


Krugszvele
aktív tag

A közgazdasági Nobel-díjas (2017) Richard Taler több kísérlettel is bizonyította, hogy akiket már egyszer átvertek, azok nagyobb eséllyel fognak újból átverést elszenvedni.
Pedig úgy gondolnánk, hogy ők már biztosan nem!

Szóval legyél extra-extra (extra!) bizalommentes az ilyen kamu szolgáltatók iránt.

És csak annyit jegyezz meg, hogy mindenki a pénzedre pályázik. Soha, senki sem fog neked értelmezhető hozamot termelni. Azt csak te tudsz magadnak. Amikortól ezt elfogadtad, már nem fog átverni a carbon kredit, meg a botanoo, meg a tadawult fx és társai :D

(#3) juliabrilke


juliabrilke
addikt

Amatőrök.

Első körben hagyni kellett volna, hogy nyerőnek érezd magad, sok profitot termelsz és még több pénzt tegyél bele az "évszázad befektetésébe".

Nem tudom hogyan vagytok vele, de ha nálam lenne a tuti receptje a 20-30-40% profitnak biztosan nem osztanám meg kis befektetőkkel. :U

[ Szerkesztve ]

(#4) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember
LOGOUT blog

Pénzügyi karrierem véget is ért itt, megmaradok annál amihez értek. :)

Viszont online DDOS és email bomba érdekelne, úgy is karácsony van, hagynék némi ajándékot... Az anontoolst ismerem ddos téren. :)

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#5) doeeg válasza juliabrilke (#3) üzenetére


doeeg
senior tag

"Nem tudom hogyan vagytok vele, de ha nálam lenne a tuti receptje a 20-30-40% profitnak biztosan nem osztanám meg kis befektetőkkel. :U"

Annyian annyiszor leírták már ezt, és minimál józan ésszel belegondolva (tőlem beszed 1-2% jutalékot, ez miért éri meg neki ahelyett hogy a garantált(haha) 10-20%-os tutiba rakná ő is a pénzét), mégis mindig van madár aki bedől. No offense a posztolónak vagy bárkinek, sajnos a pénzügyi ismeretek egyáltalán nem alapműveltség, így elhiszem hogy (másban) jobban tájékozott értelmes emberek is felülnek az ilyeneknek.

Pedig tényleg alapvetés: nincs rövid idő alatt és kockázatmentes és magas hozamú befektetés. Talán még az se igaz hogy válassz ezekből kettőt, inkább csak egyet.

De amíg az emberek annyi kapcsolatuk van a a pénzügyekkel, hogy minden hónapban kp-ban felveszik a fizetésüket, és egyébként is szemétbankok, addig inkább odaadják Marcsikának meg Queastoréknak, mert őket ismerik / jól hangzik a nevük, és azt ígérik hogy majd sok pénzem lesz (rosszabb esetben megy rögtön a lottózóba, hiszen 200 forintból 1 milliárdot csinálni, na az a hozam!), a szép álom meg mindig jobb sokaknak mint a keserű valóság.

[ Szerkesztve ]

(#6) CPT.Pirk válasza UnA (#1) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember
LOGOUT blog

Melyik böngésző? Valahová már jelentettem őket mint csalókat. Jó lenne a google számára is jelenteni őket, de azoknál csak a saját dolgaik kapcsán találtam lehetőséget jelentésre.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#7) UnA válasza CPT.Pirk (#6) üzenetére


UnA
Korrektor

Firefox.

(#8) CPT.Pirk válasza UnA (#7) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember
LOGOUT blog

De hol? Mert én is azt használom de nem láttam ilyet.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.