Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt mondjuk mindjárt gondoltam. Azért az nagyon durva kép volt ami benne volt a bejegyzésedben.
Össze sem lehet hasonlítani a kettőt, csak mondjuk annyiban, hogy esetemben is nagy volt a szívás.
(#8) máyköl: Az szép, no comment.
======
Jelentem, az elkövető ellen minden hivatalos csatornán keresztül bejelentést/panaszt tettem, mert a viselkedése a sofőrnek kicsit -pedig nem vagyok az az ijedős fajta- félelmet keltő volt. Nem akarom minősíteni az illetőt, mert azzal vétenék szabályaink ellen, de gondolhatjátok.
Felháborító. Az ilyet nem igazán engedném többet busz közelébe ha rajtam múlna. Azt ugyanis elfelejtette, hogy emberek életével játszik. Az csak az isteni közbeavatkozáson múlt, hogy nem lett komolyabb bajom. Na de kérem: Mi lesz a másik emberrel? Na és az azt követővel?
Üdv. core2
Új hozzászólás Aktív témák
lo Viccet félretéve, ja. Ma volt egy kis kalandom a BKV-val, rámzárta az ajtót a sofőr, eközben olyan manővereket csinált,...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest