2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Kész csoda hogy élek!

Írta: |

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Viccet félretéve, ja. Ma volt egy kis kalandom a BKV-val, rámzárta az ajtót a sofőr, eközben olyan manővereket csinált, és olyan iszonyatos sebességgel ment, hogy majdnem kinyírt - még szerencse, hogy nem törött el semmim, de tényleg - és a végén még neki állt feljebb. Csak jelezném, hogy a 173-ason a harmadik ajtónál az első lépcső utáni fellépő és az ajtó közé nyomott be a drága. Nagyon durva volt. :D

Szerencsére egész eddigi életemben el tudtam kerülni azt, hogy ilyenformán utazzak, azt hiszem a továbbiakban is hanyagolni fogom a tömegközlekedést, inkább biciklizek.

Szóval azt hiszem a BKV kap tőlem egy különösen nem ajánlott minősítést. Ez magánvéleményem, a racionalitás híve vagyok, de úgy gondolom, ezt az álláspontomat nem igazán fogja semmi sem megváltoztatni.

Mindenkitől elnézést kérek, ha ezzel a bejegyzéssel esetleg megsértettem volna bármilyen okból, nem volt szándékos.

U.i.: EczkE: Hehe, amikor olvastam a vonatos bejegyzésed azt gondoltam, hogy még egyáltalán csak hasonló sem történhet velem, erre tessék :DDD

Üdv. core2

Hozzászólások

(#1) Neil Watts


Neil Watts
veterán

(#2) Thome válasza Neil Watts (#1) üzenetére


Thome
addikt

Én is hasonlóképp zártam, 2. ajtót a passzolom melyik járat sofőrje nyitotta rám az ajtót amikor a legalsó lépcsőfokon álltam, ezzel kb szétnyomorgatva a lábam a busz lépcsőfala és a hidraulikus kar közé, jó 1 percet állt a köcsög, pedig üvöltöztem már hogy csukd már be végre mert eltöröd a lábam, mivel aki felakart/leakart szállni ezen az ajtón, az már rég leszállt, de megvárta míg minden ajtón felszállnak...

Gyökerekből áll az egész bkv, tisztelet a kivételnek (mint ahogy a bkv-s buszvezetőt is kirúgták, mert szerette a melóját és szerették az utasok is őt).
Na ezért sem fizetek a közlekedésért, csak ott ahol muszáj, kritikán aluli az egész. Legalábbis felszíni járatért ezért sem fogok fizetni. Köcsögbliccelővagyok és nem, ez nem dicsekedés. Csak annyit vagyok hajlandó fizetni a bkv-ért, amennyit ér.

(#3) Neil Watts válasza Thome (#2) üzenetére


Neil Watts
veterán

Az nagyon durva. :Y
Teljesen egyetértek veled a mai eset után. :R
Csak remélni tudom, hogy nem lesz ebből flame.

Üdv. core2

(#4) Dr. Romano


Dr. Romano
veterán

Szerencsére nálunk nincs ilyen ékágé vagy miez. Itt falun a tömegközlekedés max abból áll, ha egyszerre sokan megindulunk gyalog egy irányba.

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#5) Cthulhu Dawn


Cthulhu Dawn
őstag

Hívd a Animal Planet-et, megy az i shouldn't be alive-ba ;] .

"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy

(#6) Neil Watts válasza Cthulhu Dawn (#5) üzenetére


Neil Watts
veterán

Juuuujjj, ez fájt. ;]

(#7) EczkE


EczkE
addikt

A vonat rosszabb volt. :( :D

Asszem mindenféleképpen!

(#8) máyköl


máyköl
veterán

Múltkor felszállok a buszra, első ajtón, az első kapaszkodónál, ami ugye majdnem a sofőr kabinjával egy vonalban van.

Sofőr rám néz, azt mondja a megálló felénél: Leszállsz?
Mondom nem.
Akkor hátra lehet húzni a pics* -ba! Mindezt olyan szinten kiabálva, hogy a busz végén is hallották.

Bkv, én így szeretlek.

(#9) Neil Watts válasza EczkE (#7) üzenetére


Neil Watts
veterán

Azt mondjuk mindjárt gondoltam. Azért az nagyon durva kép volt ami benne volt a bejegyzésedben. :Y Össze sem lehet hasonlítani a kettőt, csak mondjuk annyiban, hogy esetemben is nagy volt a szívás.

(#8) máyköl: Az szép, no comment. :W

======

Jelentem, az elkövető ellen minden hivatalos csatornán keresztül bejelentést/panaszt tettem, mert a viselkedése a sofőrnek kicsit -pedig nem vagyok az az ijedős fajta- félelmet keltő volt. Nem akarom minősíteni az illetőt, mert azzal vétenék szabályaink ellen, de gondolhatjátok.

Felháborító. Az ilyet nem igazán engedném többet busz közelébe ha rajtam múlna. Azt ugyanis elfelejtette, hogy emberek életével játszik. Az csak az isteni közbeavatkozáson múlt, hogy nem lett komolyabb bajom. Na de kérem: Mi lesz a másik emberrel? Na és az azt követővel? :Y

Üdv. core2

(#10) Huma


Huma
addikt

A BKV monnyon le!!!

Amúgy vannak olyan vicces sofőrök is akik szándékosan a rohanó ember orra előtt csukják be az ajtót. Ezért sem szoktam busz után futni. Nem adom meg neki az esélyt, hogy én is egy strigula legyek a noteszében.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.