Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raymond

titán

válasz bandikaa #82 üzenetére

''Nektek sincs sokhónapos tapasztalatatok a kapcsoló terén...''

Lehet ez lesujto lesz szamodra de nekem speciel van, igy tudom mirol beszelek..

''Amúgy én speciel gyakorlatilag nem használom az iPod hold kapcsolóját, valahogy nem érzem szükségét. Így odapillantás nélkül tudom vezérelni a masina alapfunkcióit, (hangerő, ugrás) még csak remote sem kell hozzá. Ok, ez valószínűleg elmondható a Zenről is!''

A HOLD kapcsolo nem arra van hogy odapillantas nelkul tudd vezerelni a funciokat, hanem hogy ne aktivald a kapcsolokat akaratlanul. Legalabbis nalam ez van.

''A clickwheel-ben az a legjobb, hogy a hangerőhöz nem kell erőt kifejteni a masinára, csak simogatni mint egy laptopot (vagy egy szép nőt ).''

Latod megint nem tudod hogy mukodik amit epp kritizalsz. A touchpad-hez szinten nem kell erot kifejtened, nem gombok ezek, hanem erintesre reagalo felulet mint ahogy a neve is mondja.

''A képek alapján a kijelző koppintás. Pont.''

Megincsak olyasmi alapjan itelsz amit nem lattal. Ahogy mar irtam ha lattad volna eloben akkor tudnad hogy a kijelzo jobb...

''Max az infók elhelyezése más az éppen játszott szám képernyőjén... Logikailag ugyanaz. Feltűnően ugyanaz.

Egyatalan nem ugyanaz es ha mar talakoztal volna a lejatszoval akkor azt is tudhatnad hogy szabadon konfiguralhato a resz amit latsz es nem kell hogy ugy kinezzen mint a kepeken.

Új hozzászólás Aktív témák