Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Jofi81


Jofi81
őstag

Gratulálok! Idén nekem is megvolt az első balatonköröm, de az a "hivatalos" volt. Jó volt, de lassabban mentünk és sokkal többet álltunk, mint igényeltem volna. Ebből a szempontból jobb az egyéni megoldás.

(#2) lsebestyen


lsebestyen
addikt

grat! nekem tavaly 12 órára sikeredett, ebből 1órát Keszthelyen voltam, egyszer elromlott a bringa, meg rátévedtem a sió csatornára :W , de hát elsőre sztem nem vészes :DDD ....Idén kiváncsi vagyok mennyi lesz, habár most csajjal megyek, szval nem fogom lestrapálni magam. De most inkább készülök rá, tavaly nem készültem:D :U

am néha nem zavaró h nem váltós a bringa? csak magamból kiindulva, iszonyat sokat váltok...mondjuk többnyire terepen vagyok

[ Szerkesztve ]

(#3) koshmar


koshmar
őstag

De kipróbáltam volna... :O
Ha ott laknék.

Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..

(#4) BLeP_i


BLeP_i
tag

Köszi a hozzászólásokat, gratulációkat! :)

Igen, jó az ilyesmit egyéniben tolni – dinamikusabb az egész.

A váltó hiányát nem is nagyon lehet érezni – persze, ha durvább emelkedő vagy erős szél kap el, akkor jó lenne az áttétel változtatás, viszont a másik oldalon meg ott van, hogy egy váltószerkezettel, pár fogaskerékkel könnyebb a gép és az egyszerűség fílingje nagyon jó dolog! Van egy ilyen írás róla:
"A nemes egyszerűség mindenen átívelő légiességet kínál. Nincs váltó, fölösleges kolonc meg miegymás.
Mindössze egy váz, két kerék, egy szabadonfutós hajtómű, két fék és egy ülés - és ha egy komolyabb emelkedőhöz érkezünk, hát egyből kiderül ki az igazi legény!"
/[Máthé Kerékpár]/
És amúgy tényleg van benne vmi; tavalyi többnapos balatoni tekerésen, mikor többen voltunk, emelkedőkön erősebb voltam, mint a váltós gépek - és még a csomagom súlya is több volt.

Nekem is az van, hogy debreceni lévén örülök, ha eljutok a Balatonra, de azért nyaranta legalább egyszer összehozzuk – idén már hetedik éve :)

http://vister.hu

(#5) lsebestyen válasza BLeP_i (#4) üzenetére


lsebestyen
addikt

:D hát, nemtom, lehet azok lusták ;] ...mondjuk kis emelkedőn én se váltok, csak ha szelet kapok, meg terepen jobb ha váltós, de Balatonra tényleg elég :K

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.