- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
BLeP_i
tag
Köszi a hozzászólásokat, gratulációkat!
Igen, jó az ilyesmit egyéniben tolni – dinamikusabb az egész.
A váltó hiányát nem is nagyon lehet érezni – persze, ha durvább emelkedő vagy erős szél kap el, akkor jó lenne az áttétel változtatás, viszont a másik oldalon meg ott van, hogy egy váltószerkezettel, pár fogaskerékkel könnyebb a gép és az egyszerűség fílingje nagyon jó dolog! Van egy ilyen írás róla:
"A nemes egyszerűség mindenen átívelő légiességet kínál. Nincs váltó, fölösleges kolonc meg miegymás.
Mindössze egy váz, két kerék, egy szabadonfutós hajtómű, két fék és egy ülés - és ha egy komolyabb emelkedőhöz érkezünk, hát egyből kiderül ki az igazi legény!" /[Máthé Kerékpár]/
És amúgy tényleg van benne vmi; tavalyi többnapos balatoni tekerésen, mikor többen voltunk, emelkedőkön erősebb voltam, mint a váltós gépek - és még a csomagom súlya is több volt.Nekem is az van, hogy debreceni lévén örülök, ha eljutok a Balatonra, de azért nyaranta legalább egyszer összehozzuk – idén már hetedik éve
-
koshmar
veterán
De kipróbáltam volna...
Ha ott laknék. -
lsebestyen
addikt
grat! nekem tavaly 12 órára sikeredett, ebből 1órát Keszthelyen voltam, egyszer elromlott a bringa, meg rátévedtem a sió csatornára
, de hát elsőre sztem nem vészes
....Idén kiváncsi vagyok mennyi lesz, habár most csajjal megyek, szval nem fogom lestrapálni magam. De most inkább készülök rá, tavaly nem készültem
am néha nem zavaró h nem váltós a bringa? csak magamból kiindulva, iszonyat sokat váltok...mondjuk többnyire terepen vagyok
-
Jofi81
őstag
Gratulálok! Idén nekem is megvolt az első balatonköröm, de az a "hivatalos" volt. Jó volt, de lassabban mentünk és sokkal többet álltunk, mint igényeltem volna. Ebből a szempontból jobb az egyéni megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Vicces képek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest