Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demens
tag
Üdvözletem!
Olvasgattam a fórumot, próbáltam áttekinteni, hogy milyen hibái vannak a telefonnak, mert egy Q10-re pályázok android után. Azért, ha valakinek van egy kis ideje, összefoglalná, hogy mire kell számítani, mik az alap problémák? Android után mire számítson az ember? Ha jól tudom OTG nincs, ez így van?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Demens
tag
válasz Polarstar #5860 üzenetére
Sajátosságra is gondolok az androidhoz képest. Azért kérdezem, mert nagyon keveset tudok a BB-ről, pedig olvastam a rendszer elemzést az oldalon, de azért az aktív használók tudják mi hogy van. A hibák alatt általános hibákra gondolok, mint pl: az én LG 4X-emnél a melegedés, gyorsan belassuló LGUI stb...
-
Demens
tag
(#5863) BigBlackDog + (#5864) viw: Köszönöm szépen a válaszokat! A google szolgáltatás nem nagy gond, bár a Drive néha jól jön. Van 1-2 program, amit sűrűn használok, de a váltás célja az is, hogy ne a sok ezer játék, app miegymás legyen a lényeg, hanem a legfontosabb funkciók. Az androidba elfáradtam, ha valamelyik aktuális flagship-re lenne is pénzem, akkor is valami visszafogottabbat akarnék. Az apple-el nem szimpatizálok, sem az MS-al, ezért döntöttem a BB mellett. Ha a szoftver stabilan teszi a dolgát, az nekem a legnagyobb öröm. Az androidnál folyton mókólni kellett, mert egy idő után mindig valami sz@rakodás jött. 2,5 éves az LG-m, de fél éve már nagyon döglődik és unom, hogy mindig új rendszert kell ráhúzni, hogy menjen pár hónapig rendesen. Az utóbbi időben viszont már komoly gondok vannak, azért szeretnék cserélni.
OTG akkor nincs, igaz? -
Demens
tag
Sziasztok!
Ma megveszem a telefont. Sajnos SQN100-3-as verzió sehol nem volt. Ez a 2-es verzió, ami LTE, de vannak kis arab jelek is a billentyűzeten. Ez van sajnos, de már nagyon szeretném, mert az LG már teljesen megőrjít. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha eddig nem volt 4G képes a telefonom és ez most az lesz, akkor kell-e külön ezt aktiválni a szolgáltatónál? -
Demens
tag
válasz BigBlackDog #5908 üzenetére
Pedig direkt kihangsúlyozta a hölgy, hogy igen. Rákérdeztem! Na, majd a boltban még érdeklődöm. Remélem működni fog...
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
válasz BigBlackDog #5912 üzenetére
De azért a többi (3G, stb...) megy? Vagy eladnak nekem valamit, amivel telefonálni sem fogok tudni?
-
Demens
tag
válasz laci1892 #5918 üzenetére
Találtam 3-as verziót végül, megy a 4G is, arab karakterek nem zavarnak. Nagyon tetszik a telefon, be is laktam hamar. Rengeteg dolog jobb mint az előzőn.
Egy kérdésem lenne: Emailt tudok írni a Hub-on keresztül, de valamiért a bejövőket nem szinkronizálja. Az elején ment, aztán írt a MS, hogy idegen készülék. Erre egy másik email címről beírtam a biztonsági kódot, hogy jelezzem, hogy én léptem be. Sajnos ezután sem jön új bejövő. Mitől lehet ez?
-
Demens
tag
Nem volt időm még kipróbálni a telefonon levő Térképek alkalmazást. Lehet vele érdemlegesen navigálni? Ha nem mi az optimális alternatíva? Köszi!
-
Demens
tag
Annyira király ez a BlackBerry! A rendszer is és a billentyűzet is. Rendesen sajnálom, hogy mióta okostelefont használok volt eddig minden, csak a BlackBerry maradt ki. Remélem nem jár úgy, mint a Nokia, mert szerintem ez a legjobb.
-
Demens
tag
Azt tudja valaki, hogy a Hívásoknál, a gyorstárcsázási lista fölött lévő 'saját blackberry' számomot hol lehet megváltoztatni? Elírtam sajnos egy számot.
-
Demens
tag
Azt szoktam tapasztalni, hogy a facebook üzenetek, valamiért nincsenek szinkronizálva mindig. Van, hogy a jóval azután kapom meg, hogy küldték. Máskor szépen jön azonnal. A másik, hogy beállítottam, hogy az értesítéseket ne jelezze, mégis jelzi. Néha napokkal később ugyan, de jelzi. Ebben kérnék segítséget.
-
Demens
tag
Sziasztok! Néhány kérdésem lenne:
Miért van, hogy a bbm-en barátnőmmel pl. nem tudok telefonálni, csak ha az otthoni wifin van ő is, meg én is. Az üzeneteimet is csak sok órával később kapja meg. Viszont másokkal működik, bár néha nem csöng ki odaát, de ha rendesen felhívom, hogy hívjon vissza bbm-en akkor már jó. Ez azért lehet, mert androidos a telefonjuk?
A másik kérdésem az lenne, hogy van-e lehetőség arra, hogy a feladatokat ha a háttérben hagyom, akkor mutassa aktív frame-ben a feladatokat?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Demens
tag
T-mobile-nál van egy mobil wifi előfizetésem, azt használom a BlackBerry-hez. A facebook-ot szinte soha nem szinkronizálja, az otthoni wifin azonnal működik, vagy ha kézzel frissítem. A BBM-nél ugyanez, de ott még a kézi frissítésre sem mutatja a legújabb üzenetet! Gondolom a mobil wifi hibája, vagy mi lehet?
-
Demens
tag
Miért tűnik el a BlackBerry logo az értesítési sávról, ha nem az otthoni, hanem a mobil wifin vagyok?
Most figyeltem csak fel erre.[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Tudnátok nekem tokot ajánlani? Legjobban az oldalra nyíló flip-tokot szeretem, de azt sehol nem találtam Q10-hez. Egy sima bőr is megteszi, amibe becsúsztatom, de a gyári nekem fölöslegesen extra és majdnem 10 ropi.
-
Demens
tag
Ez kicsit off, de kellene egy második telefon is és most, hogy Q10-em van, arra gondoltam, hogy csak BB-t kellene beszerezni. Tudtok ajánlani a régebbi készülékek közül olyat, amit esetleg érdemes használtan beszerezni? (A Bold 9000 pl. nagyon tetszik)
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
válasz eventus #6486 üzenetére
A bis csak a régiekhez ennyi? Ezt csak azért kérdezem, mert mikor a q10-et vettem, a telekomnál a nő azt mondta nekem, hogy 5600 a havidíj. Ezért választottam a mobilwifit. Akkor átvert? Vagy ez csak az email-ekre vonatkozik, nem az egyéb netezésre? Nem tiszta ez az egész sajnos nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
válasz Polarstar #6490 üzenetére
Sima előfizetésem van, Move M 500MB nettel. Nem ment a net a BB-n ezért bementem és mondta, hogy nem is fog, csak ha havi 5600-ért. Látta rajtam, hogy az nem nagyon tetszik, ezért rábeszélt a mobilwifire, ami 4000 havi 8GB netért. De az én hibám is, mert tájékozottabb kellett volna legyek, de azt hittem, majd a "kedves" ügyintéző megteszi. Hát így jártam, de az előfizetésem le is fogom mondani. A mobilwfirie meg hűség van, bár végül is jó jött és kihasználom.
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Nem azt mondta, hogy nem rendelhető, hanem, hogy 5600-ért, ezért ajánlotta kézségesen a mobilwifit. De mindegy is, mert én kellett volna tájékozott legyek és kizökkenthetetlen. Értem én, hogy felülről megmondták neki, hogy eladni kell, de nálam sajnos ez az egész amorális. Magamra jobban haragszom ennek ellenére. Tanuló pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
A naptár alkalmazásban másnak is van az bug-ja, hogy ha elindítom és egy eseményt szeretnék bírni, akkor a hozzáad gomb lenyomása után kidob a programból? Mikor másodjára indítom el, akkor rendesen működik.
Egy másik kérdésem az lenne, hogy be lehet-e állítani, hogy a Remeber-be írt feladatokat ne mutassa a naptár? -
Demens
tag
Arra nincs lehetőség, amint látom, hogy egy lejátszási listában utólag megváltoztassam a számok sorrendjét. Pedig szeretem a gyári lejátszót.
-
Demens
tag
Mióta átmentem kártyásra az élőfizetésről azóta nem tudom a mobilwifimen használni a BBM-et. (Telekom)
A mobilwifimhez Net&Roll S csomag van, amihez elvileg rendelhető BlackBerry Net
1677,17 Ft-ért. A kérdésem az lenne, hogy ettől működne-e a BBM, vagy ez csak az instant email?[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
válasz Polarstar #6570 üzenetére
blackberry.net az APN, de ugye nekem a mobilwifi adja a netet, amit a telefon wifinek lát. Eddig sem volt szederjel, de legalább ment a BBM. Most már nem megy. Ezért gondoltam, hogy a domino kártyással nem kompatibilis és akkor jutott eszembe a BlackBerry Net, de nem tudom, hogy az csak az email-ekről szól-e.
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Valaki, aki többet tud a szolgáltatókról, szerződésekről kérem írjon nekem privátot. Nagyon fontos lenne és kellene a segítsége. Előre is köszönöm!
-
Demens
tag
válasz umbibumbi1 #6694 üzenetére
Én használom az androidos budapesti menetrend alkalmazást és működik. Az androidos massenger is működik. Nem ugranak fel a buborékok, de ha üzenetet kapsz, a HUB-on belül az értesítésekhez rakja. A Facebook, hogy jelezzen azt én is valahogy elnyomkodtam, de itt biztos segít valaki. Én letöröltem, mert nem lehetett beállítani, hogy csak az üzenetekről kapjak értesítést.
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Valaki találkozott azzal a problémával, hogy a zenelejátszó néha bebuggol és minden zenére azt írja, hogy nem támogatott média formátum? Csak az újra indítás segít. Elég bosszantó, mert viszonylag gyakran csinálja. Vagy a micro SD csinálja?
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Aki esetleg még nem frissített a legutóbbi verzióra, az továbbra se tegye. Nem tudom ettől van-e, de mióta frissítve lett a telefon, néha csak úgy magától újra indul. Elég idegesítő. Semmi új programot nem tettem fel rá. Nem tudom mi mástól lehet. De ez is csak bizonyos idő után jelentkezett, kb. 2 hete.
-
Demens
tag
-
Demens
tag
Szeretnék segítséget kérni, hogy lehet-e downgrade-elni a telefont, mert nálam katasztrófa a frissítés óta. Ha igen, melyik verzióra érdemes?
-
Demens
tag
válasz Ceftriaxone #6812 üzenetére
Ugrade-elni tudom, hogy lehet, de downgrade-elni? Valaki esetleg tudja?
-
Demens
tag
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a jegyzetekben csinálok Hotmail-es jegyzetmappát, azt hova szinkronizálja? A Hotmail/Outlook fiókban én nem találtam meg. A másik, hogy van-e lehetőség a jegyzeteket szinkronizálni valamelyik BB szoftverrel? Eddig nem találtam meg a módját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest