Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Egyedüli hibaként a Q10-nél a billentyű duplázást tudnám felhozni. Sajnos bizonyos idő után elkezdik a billentyűk duplán bevinni az adott karaktert. Csere nem oldja meg teljesen a problémát, egy idő után elő szokott jönni ismételten az eddig olvasottak alapján.
Szoftveresen gyors, folyamatos, hibák nálam nincsenek (mások panaszkodnak a legutóbbi frissítés óta a halk csengőhangerőre). Sajátosságai vannak a rendszernek, de némi kompromisszummal könnyedén elviselhetőek. Másról nem nagyon tudok nyilatkozni, eléggé egy eltalált készülék lett a Q10 véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
-
viw
aktív tag
Előre is üdv a klubban.
Hátrányok, hibák. Egy része valóban az, másik része pedig szubjektív! Bár csak ezekről kérdeztél, de azért meg kell említeni,h. egy prémium kategóriás telóról beszélünk, tehát a hibákkal együtt is valószínűleg szintet lépsz.OS: viszonylag kevés app, androidos appok nem mindegyike működik, goggle szolgáltatás nem működik, ezek az appok ált. szívják az aksit és/vagy melegszik a teló. Legújabb OS-eknek kevesebb az akku ideje a sok új funkció miatt.
Q10: kis kijelző, nincs fizikai híváskezelő, vissza/törlés gomb. Sok(!) használat után előfordul,h. a billentyűzet duplázni kezd. Egyes tok típusok eltakarják a töltő csatlakozót. Mára már kifutott termék (de ez nem gond, évekig ki fog szolgálni és frissítés is valószínűleg lesz hozzá). -
nagyúr
Nincs csak Snapdragon.
USB OTG ezen nincs, de a fájl only mód jo lesz a pc-re. Pendrive-ott buktad, de ez legyen a legnagyobb hiba.
Bill duplázás nem olyan nagy gond, hogy látszik, aki keményvonalas nyomkodó, annál lesz. Aki alkalmi használó azt nem érintheti.Megbízható kis gép mindenben, nagyon jó minőséggel.
Az enyém is eladó lesz hamarosan.
Hozzáteszem jön a gugliplay a következő szoftver verzióval, ahogy csicseregték. Erre még ne vegyen senki mérget ma, mert lehetnek változások a végleges verzióval - de úgy néz ki, ez lesz az útja a BB10-nek.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
viw
aktív tag
Dirveot, azért el lehet érni fizetős/ingyenes appal.
Nem fog lassulni x idő után. A BB biztonság nem csak azt jelenti,h. nem törik fel, nem fertőződsz meg, hanem működési biztonságot is. Magyarán ami meg van csinálva, az meg van csinálva.
OTG-ra és hardver verzióra hagel és eventus megírta a tutit.
(#5866) prozodus
Jól testre szabhatóak. Meg lehet határozni,h. mihez férjen hozzá, stb. De ez alkalmazás függő, kb. a lentiek szerint kell elképzelni,h. mit lehet egy appal.Ilyen szintekkel találkozhatsz.:
- Build for BB logóval ellátott app. Natív, tudja amit elvársz tőle, ezek a legjobb minőségű szoftverek.
- Fenti tanúsítvánnyal nem rendelkező, de BB world, Amazon appból letöltött appok. Ált. nem natív, portolt alkalmazás, többé - kevésbe van csak optimalizálva, nem tudja teljes mértékben kihasználni a BB OS10 lehetőségeit.
- Minden más, pl google play storeból, nem megbízható forrásból származó app. Nincs BBre optimalizálva, működése, használhatósága esetleges. -
viw
aktív tag
Én is így voltam, vagyok. Nincs két éve,h. váltottam és azóta is csak azt mondom,h. ha tudom,h. ilyen a BB OS10, akkor előbb veszek. Persze, listát tudnék írni,h. még mit szeretnék bele, de bárcsak a többi emberke (IOS, Android, Windows userek) is ha 10 percre megtapasztalná azt a kényelmet amit a BB nyújt!
-
eduba
aktív tag
Azért nem ment a net a telefonodon, mert a blackberry alapból a "blackberry.net" APN-t állítja be.
Ha a sima netet szeretnéd használni, akkor a beállítások, hálózati kapcsolatok résznél (vagy valahol azon a környéken) át kell írnod az APN-t a telekomnál használatosra (talán "internet" ha jól emlékszem).
Ezzel minden működni fog a telefonodon mobilneten, kivéve a BBM ami csak wifi-n fog menni.
-
eventus
veterán
-
umbibumbi1
tag
hello.
köszi.de pont az lenne a lényeg,hogy lássam,ha más nem kis ikon formájában vagy valami.
pont ez az,hogy nekem ez még ismeretlen terület.de azt hittem ennél okosabban van megoldva,illetve lényegesen populárisabban.az androidos appokat hogyan kell telepíteni?ha leszeded valahonnan akkor a fájlkezelőből telepíted?
meg pont ez az,hogy ezekhez nem kell a google alkalmazáskezelő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest