Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én most a Moto X Play felé kezdtem kacsintgatni. Plusz valamiért még bízom benne hogy hátha lesz rendes Cyanogenmod ROM a Z2 Pro-ra.
-
süti5
őstag
A másik, ha elkezdik osztani, nagyon ki fog derülni, mennyi is az annyi, mert tömegesen osztják majd a meghívókat amiket szerintem tömegesen nem használnak majd fel, vagy kamu címek miatt vagy mert mást vettek időközben vagy nincs pénz stb.
A mostani kétmilliónak szerintem jó, ha negyede reális vásárló, ha pedig 30-50x nagyobb az induló készlet is, akkor szerintem kb. november-decemberig lezongorázzák a listán lévőket.
Másrészt ugye valami új telót vagy valamit akar kihozni karácsony körül a OP, ezért addig ki kell szórniuk az OP2 nagy részét. -
MartOOn
addikt
Logikat ne keress. Mindig megveszem a csucs samsungot, kis kesessel. Oneplust meg a hiány miatt (plusz 4 meghivot is eladtam £160 nyereseggel adtam el. es vettem belole egy olcso s5-ot.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
Amit ma en nyomkodtam annak semmi ilyen baja nem volt. orakig a kezemben volt. allitgattam, kinai piacos ugyhogy 3g-t csiholtam bele. hydrogent oxygenre kellett cserelni. egyszer sem volt hogy a home nem reagalt volna azonnal.nem lehet hogy mar javitottak a hibat? jovo heten megjon az enyem is. az EU-s verzio lesz majd megnezem azon is.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
Persze. Lattam. En nem tapasztaltam de majd ramegyek a problemara. remelem tenyleg javitottak mar.
-
MartOOn
addikt
az a nexussal volt. ott hagyta az ajto elott a 3 napja megjelent nexus 5-ot. a OPO DHL-el jott, az siman szomszed varos hasonlo nevu hazahoz ment. itt neve van a hazaknak, nevuk is meg szamuk meg postcode. de a szomszed varos kodja is ugy kezdodik hogy WA8 meg a miénk is, ott is van Cornerhouse a mienk The Corner House. igy szepen elment Runcornba, Widnes helyett. De most mar kertesben elunk szoval csak ide kellene talalnia. Amugy ja,. erdekes itt a hazhozszallitas. de messze a dhl a legsilanyabb. a tobbi is otthagyja amugy szinte barkinek a csomagodat. vettem mar at a gondnoktol, kb 6 kulonbozo szomszedtol, fel utcara levo india etterem pincerjetol...
ja es hanyagul csak egy szamot ir ra hogy melyik szomszedban van... vagy annyi hogy Ashid.... na az volt a pincer.
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
jobb kezzel folyamatosan ujjheggyel bokodi a gombot. ugy valoban nem mukodik de ha rendesen rafektetne az ujjat akkor nem lenne vele baj. mint ahogyan a tobbi ujjaval is teszi, azok jol kezre esnek de ket kezzel a jobb huvelykujj igy esik jobban kezre. sztem vcsak megszokas kerdese de meg tesztelgetem.
mint ahogy irtam mar telibe el kell talalni a gombot nem eleg a szelet vagy a kozepet kis teruleten bokodni mig ez a ket szelso gombnal pl tok jol mukodik. ott nem kell rafektetnem az ujjamat.[ Szerkesztve ]
-
CivicEsi
senior tag
Én ilyet akarok majd rá!
Melyik eladótól rendeltél annó Nilkin üveget?ASUS G75VX-T4080H, Asus ROG G503 Strix, Asus ROG G733 Samsung Galaxy Tab 2, Samsung fold3 5G, Xbox One Gamertag: mikibuza
-
MartOOn
addikt
jaja TPU sokkal jobb mint a hard case. en ezt nezegetem amazonrol
mondjuk hard casebol max ez johetne szobamas, most voltam kocsit mosni. ezek OPT-vel keszultek kis szerkesztes van rajtuk.
[link]
[link]
[link] oke a 3. erosen szerkesztettnem a legjobb de allitolag a hw jo benne csak okositani kell... ugy legyen.
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
axlfsi
veterán
Aha, mar ertem... Nem egy, nem ketto topik van a forumon ebben a temaban. Szep!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MartOOn
addikt
-
-
senior tag
Jól látom, hogy ezek 2014-es találatok az express shipping-re? Mert akkor ezek nem az OPT-ról szólnak. Ettől függetlenül gáz, nekem a standard múlt hét csütörtök óta processing. Mondjuk nem bánnám ezt a státuszt, ha pénteken a kezembe nyomná a futár a telefont és utána completed lenne a következő amit az oldalukon olvasnék
-
-
MartOOn
addikt
-
mgy
senior tag
Hát, szerintem ez nem így van. Semmi köze a vámfizetésnek ahhoz, van-e magyar képviselet (amúgy biztos van?), illetve hogy milyen devizában fizetted ki. Kínából jön, elektronikai cikk, pár százalék vám, 27% ÁFA, vámeljárási tökömtudja ilyenek.
Amit lentebb írt a kolléga a vám előre való megfizetéséről talán elképzelhető, igaz jó rég tanultam ilyesmit, meg nem is foglalkozok vele napi szinten, de teljesen lehet. Csak nehéz elképzelni, hogy számtalan célország adó és vámtarifáját mind jól ismerve és betartva meg is fizetik időre, a magyar vám meg ezt megkapja/elhiszi/összepárosítja a küldeménnyel.
Szóval kicsit szkeptikus vagyok, meg kíváncsi, mikor, milyen módon kapjuk meg a telót. Abban 101 százalékig biztos vagyok, hogy az eddig fillérbaszó módon kifizetett majd 140e forinton kívül többet nem vagyok hajlandó adni a telóért. Ha vám/áfa kérdés lenne, akkor az nem az enyém lesz...[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Nincs a vámmal* gond, ha az eu-n belül adják postára! Ezt is elméletileg onnan kéne, csak gondolom a csúszás miatt van kis kapkodás.
De szerintem simán ne aggódj, nagy valószínűséggel újabb fizetendő nélkül jön a teló. Ha mégsem így lenne, tök nem vagy köteles átvenni, paypal, zsévissza, ennyi.Azzal nyugtatgatom közben magam, hogy azért csúszik a bohóckodás, mert javították az első körben megismert hibákat!
---
* az áfával már lehetne baj, de ez itt jól offtopik. Ha egy bizonyos (nem túl magas) összeget meghalad egy évben egy üzlet egy másik országba való értékesítése, akkor a vevő országának áfáját kell behajtania, s a célország navjának megfizetnie. Szerencsére ezt a szabályt a kereskedők is ismerik, és helyiértéken kezelik... -
balazs1011
aktív tag
-
balazs1011
aktív tag
Akkor 4 nap alatt ért ide expresszel?
Én 10.én rendeltem,akkor elvileg péntekig ideér.
Kijelzővédő fólia járt hozzá?
Én ilyen tokra gondoltam: [link]
A ZTE Nubiámon is ilyen formájú van.---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
balazs1011
aktív tag
kitól vetted? és hol?
Bár jobb lenne ha itthon is lehetne kani mert akkor jövő héten már rendelném is.
Nillkit néztem még csak az nem körbe zárt mint a diztronic.[ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
-
axlfsi
veterán
-
balazs1011
aktív tag
Jól értelmeztem korábban hogy csak akkor van TN ha expresszel kérem a telefont?
Akkor a sima rendelést hogy tudom követni?---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
balazs1011
aktív tag
Ezt olvastam a korábbi hozzászólásodban is.
"
axlfsi
(senior tag)Igen, igazad van, ha nem a futar hozza mar a telefont a kezembe, hanem a NAVtol kapok levelet, akkor megtehetem, hogy nem veszem at es refund... no de na, azert megis, milyen lenne mar az. Nekem kell az a telefon, nem azert rendeltem meg, fizettem ki, hogy most visszamenjen aztan majd, amikor ossze kapjak magukat es rendesen postazzak, EU-bol, akkor vegyem. Mindenesetre, remelem nem kell ettol tartani es vin.pilu trackingjenek nincs jelentosege (apropo, nem DHL-lel kuldik, sima posta hozza hazhoz?)"
de ha az oneplus.net -en lenyitogatod a rendelésnél a nyilakat
akkor van ott egy piros számsor, erre rákattintva elvisz a DHL oldalára.
Akkor ezek szerint egyszer csak csenget a postás???
és semmi nyomonkövetés?---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
En Cruzerlite Bugdroidot vettem. Nexus 5-omon pont ilyet hasznaltam es jo volt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
mgy
senior tag
Nézem a trackingeket, vicces. Az enyém pár perccel hamarabb ért a Heathrowra, de onnan Gatwick felé vitték tovább, a tiéd meg Németországba. Cserében a tiéd tényleg ideér hétfőre, az enyém meg csak szerdára. Nehéz az élet...
---
Felhívtam a dhl-t nem-e lehetne-e átirányítani a csomagot a melóhelyemre. De lehet, írásban kell kérni, s a futárnak fizetni a majd 4e forintos díjat. Hámmondom, akkor szerencsétlenkedjen a kis falunkban a futár, míg megtalálja az utcánkat, házunkat, mennyivel nehezebb lett volna a Váci úton megállni egy irodaház előtt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest