Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
Abbol mar kinottem.... es amugy se lenne kedvem 5 meghivoert 1 millio emberrel jatszani.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
Akkor el kell adni. Uzletnek sem rossz. Vegre egy telo amin nem bukunk. Aztan veszunk belole nexust.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
-
MartOOn
addikt
nexusokig tuti. aztan meglatjuk. nem nagyon fotozutam meg vele. majd dobok fel par kepet kesobb
jatekok: modern comat, rr3, marvel egyszerre jatszva sot inkabb szimultan. nem okoz neki gondot. picit melegszik a kamera korul de nem vezses volt mar melegedobb telom is. tolom meg
real racing kicsit kifagyott... de ujra megy...
[ Szerkesztve ]
-
-
MartOOn
addikt
probalgattam de nem. persze a jetekok ugya pausba teszik magukat de chrome meg camera meg mindenfele beallitas meg play onnan megy tovabb ahol hagytam. azonnal. szoval nekem bejon. ha za akksijaval es a kamerajaval is jol kijovok akkor lehet megtartom jo idore. (csak a nexusok ne jonnenek, semmi mas nem cseszi a csoromet )
-
MartOOn
addikt
Nem tom. Első körben lg-re gondoltam de basszus egyrebjobban neznek ki ezek a hulyevejek. Mate7 no meg a mate 7s. Szoval meglatjuk....
[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
igen itt sajnos bejott a papirforma... viszont az ilyen tszteknel mindig osszahasonlitanam a MEGJELENES pillanataban az arakat. mert hogy most mar egesz jo arban lehet kapni a masik kettot is HASZNALTAN... az egy dolog de indulaskor pl az s6 majdnem 3x-a volt ha mondjuk a 64gigas verziot nezzuk es termeszetesen hivatalos arakat. plusz a oneplus 2 joval exkluzivabb... ezzel a meghivosdi marhasaggal.
-
MartOOn
addikt
en sokat varok huawei nexustol is a speckok alapjan, illetve kiindulva pl a mate7s-bol. az vmi brutal jora sikeredett! na ne offoljuk szet az OPT topikot. nem mintha olyan sok tulaj lenne itt... csak en szedek itt véres cseppet?
-
MartOOn
addikt
Csak az accountoddal egyutt tudod... Vagy neki nem lesz garanciaja... Vagy öribarik lesztek. Az elso invite nem atruhazhato.
-
MartOOn
addikt
az necces lesz mint ahogyan emlitettem mar...
de biztos meg lehet oldani.mas.
ma megjott a rendelt xiaomi powerbankom. 10400mah. kiprobaltam a gyari toltessel amivel erkezett. kerek 1 ora alatt 25%-rol 75%-ra toltotte a OPT-t. akcios volt bangoodon. szoval jo vetel volt.
akit erdekel azOPT-vel keszult kepek, ma lottem egy parat a varosban, az szoljon es akkor ide is linkelek majd parat. de a szerkesztett kepek topikba rakok fel parat amugy is.
ujjlenyomatolvasom azota nem xarozik hogy nem millio ujj van neki megadva csak 2-3.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
En varok. Csak kozben van egy Oneplus 2-m. ez az a telo amit ha idoben eladsz akkor nem buksz rajta. Andoidon belul ez ritkasag.
-
MartOOn
addikt
-
senior tag
válasz leslien #1022 üzenetére
De, próbálhatták, csak nem tudnak minden feltételt úgy belőni, mint ahogy majd az ügyfeleknél lesz (telepített appok, felhasználói szokások, akármi), ezért sokkal óvatosabban jártak el.
Lehet, hogy csak magamnak magyarázom, hogy jobb legyen, bár nincs panaszom, nálam még nem fogyott el, nem melegszik ok nélkül és úgy, hogy azt mondanám ez kibírhatatlanul forró, elrontották.
[ Szerkesztve ]
-
-
axlfsi
veterán
válasz leslien #1227 üzenetére
Szerintem Te meg azt próbáld felfogni, hogy ha bejössz embereket lebeszélni egy olyan topikba, ahol alapvetően a jelenlevők 90%-a rendelkezik is a telefonnal (és jórészt nagy megelégedettséggel használja), miközben egyértelműen a Nekszusokat dicsőíted, nem túl hiteles.
Mint mondottam, én sem vagyok OPT rajongó, de azért nem csak azért jövök ide, hogy minden hozzászólásommal EZT írjam le.
Hm?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest