Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pászka
tag
-
pászka
tag
Gondoltam ajánlok hasonlót ilyen áron. Bocs hogy vettem a fáradtságot. Nekem egyébként az van két hete amit ajánlottam. 4k-nak semmi értelme kb olyan mint a 3D tv azzal is csak behülyítették a népet. Jelenleg a tv műsorok nagy része még a HD-t se tudja, hol van még a 4k.... Optikai képstabiban igazad van de ebben csak azért nincs benne mert a dupla kamerához nem lehetett belerakni. Ennek ellenére nagyon jó kis képeket lövök vele. Honorban viszont van nfc és egy baromi jó távirányító amiket viszont napi szinten használok. Sony Z-ről váltottam.
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)
-
MartOOn
addikt
Rengeteg kamu reg lehet benne. Nekem is van 4db. Meg arra hasznalt reg, hogy elorebb kerulj a listan. Szoval ez erosen generalt szam. Sztem maradjunk elso korben a harmadánal. Az se rossz sztem...
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
Azert annyira ezerrel nem küldözgetik sajnos. Most hetvegere igertek egy nagyobb adagot ami sztem ugy 10.000-et jelenthet. Majd kiderul hanyan fertunk bele.
Ja es most neztem meg, azert mert kaptam meghivot sot meg is rendeltem ki is van fizetve nem kerültem le a listarol. Sot leestem 12000-re. Szoval ezert nem kerul senki elorebb, mert ilyen jol mukodik ez a rendszer.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
OPO-nal is minden egyes frissitesnel valtozott a kamera minosege. Sajnos neha hatranyara. Szóval en hiszek benne hogy ez egy bizonyos szintig javithato lesz. S6 meg g4 azert nem mervado nekem mert 2x ennyibe kerulnek. A következő lepesem valamelyik uj nexus lesz. Valószínű az lg-fele kiveve ha nagyon "el-olcsositjak" akkor megnezem a huawei nexust. En sosem veszek telefont evekre. Valószínű az OPT is max par honapig huzza nalam.
-
Taci
addikt
Ti rendeltetek már online boltokból telefont? (Pl. xxlgsm, ujmobilok stb.) Ott mindig "hihetetlen" árak vannak, a bolti/szolgáltatói árakhoz képest 20-50 ezer Ft-tal olcsóbban, ami valljuk be, nem kevés.
Múltkor megnéztem a szerződési feltételeket, és hát pl. az is közte volt, hogy nem frissítheted a telefon szoftverét... Plusz ezek a "hihetetlen" árak csak minimális garanciával és kb. csomagolás nélkül (töltőn kívül talán semmi más) adottak, ha kérsz "mindent", akkor nagyjából egálban vagy a szolgáltatói/bolti árakkal.Van ilyen jellegű tapasztalatotok? Érdekelne. Köszi!
-
Luser2000
addikt
P8 lite tudomásom szerint CSAK 2 kártyás létezik.
Úgy van megoldva, hogy van egy "sima" SIM foglalat és van egy "kombinált" foglalat, amibe SIM vagy MEMÓRIA kártya tehető. Lehet a Voda honlapján csak el van írva / esetleg szoftveresen tiltva van a funkció. Utána kell járni, pl. a P8 lite topikban.Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
EndR
tag
Az én páromnak P8 Lite-ja van. Azért azt ne felejtsd el, hogy az egy 229€-s (mi ennyiért vettük függetlenül) telefon.
Ennyi pénzért egy relatíve jó készülék és ahhoz képest egész jó képeket lő. :-)
(mondom ezt egy N8-cal a kezemben)Én is váltanék már egy (nagyjából) N8-tudású, dual sim-es mobilra, viszont nem horror áron...
Ezért nézegetem a OP2-t is, de hát... (talomban van még a Vibe Shot és a Honor 6, de egyik sem az igazi)
G4 dual-t 180 eFt alatt én nem nagyon találtam még...[ Szerkesztve ]
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
EndR
tag
Nem gondoltam, hogy leszóltad, csak szimplán az egy 70-80 ezres telefon és másik kategóriában van. Nem érdemes összehasonlítani a OP2-vel, G4-el vagy bármelyik felső(bb)kategóriással.
(#490) Vagany, (#488) CivicEsi köszi az infót, de nem biztos, hogy én abban a "boltban" otthagynék annyi pénzt. (magánvélemény)
Bocs az off-ért.
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája