Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
OnePlus 2 tudnivalók röviden!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
A támogatástól én nem lennék annyira hanyatt esve. Mikor 1+1-em volt sokat olvasgattam a hivatalos fórumjukat és az userek habzó szájjal őrjöngtek a rengeteg sárga foltos kijelző miatt, meg amiatt hogy az illetékesek kb. leszarták őket. És ez a probléma az 1+1-en nagyjából a mai napig nincs elismerve mint igazi hiba, pedig tényleg sárgultak azok keményen. Érdekes, az LG a G3-mat kapásból javítja ugyanezzel a hibával...
Amúgy nekem a fast charging hiányzik a legkevésbé, a Qi az már jobban, a G3-ban is nagyon jó hogy van, kényelmes funkció, de még enélköl is tudnék élni. Viszont az NFC jó lenne ha lenne, hasznos dolog, és szerintem nem drágította volna meg annyira. Ma már ez a funkció nemhogy a csúcsgépekben, hanem sok felső-közép kategóriásban is benne van. Azonkívül ahogy látom a vaku sem 2 színű, pedig az már aztán tényleg nem dobta volna meg a költségeket semennyivel. Viszont nagyon hasznos dolog. Szóval flagship killernek ne nevezzék.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
forgonati
őstag
-
gyurkikrisz
őstag
ha lenne benne, gondolom itt tapsikolnál neki.
ha valóban flagship killer lenne, akkor mind lenne benne. ez ma már elvárás. és senkit nem érdekel hogy neked kell-e az NFC meg minden. amerikában, ahol szerintem sokkan többen fogják venni mint itt, igenis számít.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
MartOOn
addikt
ettol dobok mindig hatast, amikor meg akarnak gyozni hogy a droidot mindig szoftverezni KELL. nem akarjak az istenert sem megerteni hogy ez csak egy lehetoseg. szoval hatalmas +1
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest