Hirdetés

2020. szeptember 27., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#33) Vistaboy válasza ilyen_85 (#29) üzenetére


Vistaboy
(veterán)

"Ettől szerintem nem kell tartanod, szerintem ami nálam van ház arról már leszedték egy párszor én is legalább 10-szer, mert párszor le kellett venni amikor átraktam ezt azt máshová és mindig nagyon durván ragadt. Úgy kell letépni..."

Nem tudom, nekem nem tűnik valami tartós megoldásnak, de azért remélem, hogy sikerül rámcáfolnia. Kiderül, ha legközelebb át kell raknom máshová. Amúgy használtban nem volt, néztem, nekem is eszembe jutott. Ha lett volna aprón Dark Base 900 Pro olcsóbban egy megbízható eladótól, akkor tutira onnan veszem meg.:)

Egyébként - és egyúttal válaszolok (#28) Freiherr hoszzászólására is -, nekem először a Cooler Master Cosmos C700M tetszett meg, mert szerettem volna függőlegesen elhelyezni a VGA-t, csak sajnos az még a Dark Base Pro 900-nál is jóval drágább, 125K-ról indul. Ezért kénytelen voltam olcsóbbat nézni, mert már felette van annak a határnak, amit semmiképp sem adok ki egy házért, bármennyire is tetszik. Még így is drága, de a csendes működésért ennyit még beáldozok.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.