- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr0z3n
őstag
A Linkin Park is eltolhatná egyszer az arcát
-
Mindenképp szeretnék egyszer eljutni egy koncertre, állítólag a másik hasonlóan jó show a Rammstein.
-
gooool
őstag
Amikor megtudtam, hogy jönnek, azonnal vettem jegyet, hiszen a kedvenceim sok éve és elképesztő volt a tudat, hogy ide jönnek.
Leírhatatlan koncert volt, bár még nem igen van mihez hasonlítanom, ez volt az első, de azt hiszem magasra tették a lécet.
Sima ülőhelyes jegyem volt, de ellenőrzés híján lementem egyből a VIP szektor székeihez, ahol aztán minden volt, csak ülés nem a koncert alatt, tomboltunk, még ma is fáj mindenem, főleg a nyakam.
Lehengerlő, elképesztő volt...Bakancslistám egyik kiemelkedő tétele, de az biztos, hogy ha lesz lehetőségem, akkor nem az utolsó élő koncertjük, amit látok.Ott vagyok a bekarikázott piros pólós tag: [link]
-
anjani182
őstag
A Wait And Bleed-et tényleg nem játszották? Láttam egy setlist-et....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged