Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
keIdor
titán
Kellett oket megszavazni... meg konkret programjuk sem volt, semmi, csak igergettek, pedig tudni lehetett, hogy nem fognak teljesulni. A nep meg megadta nekik a 2/3-ot. Ezt akartak es meg is kaptak. Ez es az alkotmanymodositas meg csak a kezdet es igen, le fogjak venni egyszer a szalmatokrol is a penzt ha az kell nekik. Itt mindent meg lehet csinalni, mert az emberek mindent elhisznek/elhittek. Osszetartas meg nincs...
-
ityam
őstag
Azt számolgattam tegnap meg ma hogy ha az MNYPm megmaradna és az tudna 5% infláció fölötti hozamot hozni minden évben akkor 40 évi befizetés után a bruttó fizumnak kb a 80% át tudnám kivenni kb 18-20 évig ha 45 évig fizetnék bele akkor kb a bruttó fizum tudnám kivenni kb 20 évig. Persze ez azt feltételezi hogy mindig inflációval növekszik a fizu és a befizetés és infláció fölött 5% ot hoz az MNYP stabilan.
Csak franc se tudja hogy hosszú távon mennyit tud hozni. Mert a válság összekavarta a dolgokat.
Mindenesetre egyenlőre maradok a magánban. Nem azért mert sok pénzem van az MNYPben hanem azért mert még sok időm van hátra. -
Иван
őstag
Lehet választani: elkúrják vagy ez. Előbb kellett volna váltani fletót. Vagy meg se kellett volna őket szavazni.
Amúgy meg nem értem, a pénzed nem veszik el, csak virtuálisan átirányítják az állami rendszerbe. Oda kell belépni.
De szerintem zárni kéne a topikot, mert előbb utóbb elszabadulnak az indulatok.
Aktív témák
lo Idegesítő ami tegnap óta zajlik nyugdíj fronton. Ami meg az országban zajlik az meg az önkormányzati választások óta...
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Politika
- Robot fűnyírók
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Quadro FX 570 eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest