Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveJr
őstag
Még lenne ezzel kapcsolatban pár kérdésem de inkább megvárom majd a hivatalos leírást Addig úgyis felesleges kérdezni mert még 15ször változhat
Remélem sikerül vmi jó megoldást találnotok. Pl az egy jó dolog lenne ha lenne 1 ingyenes hirdetés up-olás nélkül...akkor az alkalmi árusok is maradhatnának.Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
félisten
-
proci985
MODERÁTOR
"fizetős bazárok (na ez hétszentség)"
mondjuk ezt már évek óta mondjátok, ideje, hogy komolyan is legyen véve a dolog;>
hm, ahogy értettem: az eddigi fizetős kiemelés/bazár át lesz emelve, lesz egyszerű felület csalók kiszedésére, lesz lehetőség csalás esetén rendőrségi ügyben a privátok alapján infotszedni (ez telefonnál nincs meg),
ez jó. ahogy kivettem ez inkább üzletszerű kereskedőknek lesz kevésbé jó, kb mint amikor a piacon helypénzt szednek...
dolog engem már nem érint (szerintem 150kmes körzetben egyedül vagyok a ph!ról), de anno a fél gépem az apróból jött össze, beleértve pár finomságot (thermalright hűtők, cosmos, rakásnyi különbözőféle venti, limitált akg füles). pirospont meg... sokan nem használják, szóval ez a rendszer sokkal jobbnak tűnik.
remélhetőleg jó lesz, bentleyhez is szurkolok;> az meg teljesen normális, ha a kemény munkáért pénzt is akartok látni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest