Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Godefroy
senior tag
Budapesten elég sok helyen.

Ahol én voltam ott a rendszergazdáknak 35 000 (igen harmincötzezer) forintot biztosítottak havonta és meg voltak sértodve hogy ezért a pénzért csak foiskola/egyetem mellett jöttek el tanulók azok is hetente max 1x.
Ezek után vált divattá az "odadjuk a tanároknak" felállás mintegy fizetés emelésként. Mivel általában 2 számtech/info tanár volt fejelnként 17 500 Ft ot jelentett. Ja azt elfelejtettem mondani , hogy brutto
-
fodorzsolt
csendes tag
Általában nem az egészet.
Egy kolléganő nemrég írta, hogy rendszergazdaság+miegyéb együtt 30eFt számlára egy általánosban.
Tudok helyről, ahol kb. 250 gép, szerverek, egyéb eszközök karbantartása bruttó 90eFt megbízással. Nem biztos, hogy olyan csábító. Az eszközparkok általában igencsak inhomogének.Az iskola lehetőségeitől függ alapvetően, persze alku tárgya is. (Az államosítás után nem biztos, hogy marad ez a helyzet. A rendszergazdai státusz jellemzően nem diplomás bérrel jár az oktatási intézményekben. Lásd korábban valamely topicban Auth Gábor fizetési jegyzékét.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Stealth 14 AI Studio A1VFG 14" 2.8K OLED Ultra 7 155H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- PC bontás - 1STPLAYER RGB ház, be quiet 550w gold, Z790i Plus ITX + i9-13900H ES, 32Gb, RTX 3070
- Hibás Processzorok! 8-14gen, illetve ryzen
- Apple iPhone 15 128GB gyári független szép állapotban GARANCIA: 1hónap DEÁK TÉRNÉL
- X1 Extreme Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H 32GB DDR4 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi