Hirdetés
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
ASUS Padfone 2 - demokratikus átmenet
Új hozzászólás Aktív témák
-
dominating
tag
én 1 hete vittem be a telenorhoz gariztatni, elfelejtettem a hibák között felsorolni a poros kameralencsét... remélem megcsinálják így is :/
5800x3d + 6900xt
-
dominating
tag
Üdv!
Ugye ha "asus"-on keresztül gariztatom a pf2-met akkor a conrad céghez küldik?5800x3d + 6900xt
-
dominating
tag
érdekes... tegnap jött vissza a telefonom onnan és azon kívül ,hogy kicseréltek az aksi, poros lencsét, meg ezeket a "marhaságokat" a zavaró hibát nem csináltak meg... ami nálam a következő: nincs mobilinternetem(vagyis van kis "H" betű fenn, de semmilyen weboldalt nem tölt be, a play-t elindítom akkor időtúllépés, speedtesten 2mega/0,03mega...) most elküldjem megint? mit lehet ilyenkor csinálni?
5800x3d + 6900xt
-
dominating
tag
válasz ScourgeA #6550 üzenetére
köszi, de már leadtam megint gariztatni. vicces volt, mert a szegedi árkádban 4-5mbps le / 0,5-1,5mbps feltöltés volt, mondta a srác, hogy ez normális (2 hete ez meg 10/7 volt de m1) kimentem az árkádból és máris nem volt net a telefonomon, szóval 1 ajtónyitásra (mert szegeden nincs ám fotocellás ajtó ) mentem is vissza és leadtam megint.
5800x3d + 6900xt
-
dominating
tag
http://ipon.hu/hir/android_5.0_frissitesek_az_asus_nal/31559
5800x3d + 6900xt
-
dominating
tag
-
dominating
tag
-
-
dominating
tag
mennyiért lehet most eladni pf2-őt amin 4.1.1 van? karcmentes stb
5800x3d + 6900xt
-
dominating
tag
Üdv Uraim! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki cseréltette e már a kijelzőjét a telefonján? Kb az árára lennék kíváncsi, mert tegnap leejtettem és eltört az üveg, kép van, de nyomkodásra nem reagál...
5800x3d + 6900xt
-
dominating
tag
Üdv! Olyan problémám lenne, hogy tegnap feltettem a legújabb androidot (4.1.1-ről) és azóta a twitch.tv alkalmazás képe szétesik. Ezzel lehet valamit csinálni vagy nem? (újra telepítettem már az alkalmazást, telefont újraindítottam stb stb). Még annyi, hogy ha a tab-ban van a telefon és úgy indítom újra, akkor kék képernyő van és pár rezgés után kikapcsol...
5800x3d + 6900xt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robot fűnyírók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Asustor NAS
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs