Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrMárk79
csendes tag
Sziasztok!
kb 2 hónapja nem olvastam itteni hozzászólásokat, szóval azóta lehet, hogy már más is írta.
Sokaknak hiányzik az OTG lehetősége, azaz, csak külső táp segítségével lehet ez, ami már sajnos csökkenti a mobilitást.Létezik egy olyan "kütyü", hogy PORTABLE POWER BANK, amihez bár ugyanúgy kell használni egy Y kábelt, ellenben nem a 220-ba (230-ba) kell bedugni, hanem a másik végére ezt a kis aksit.
Azért így valamivel mobilabb marad.
-
DrMárk79
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi!
-
DrMárk79
csendes tag
Olyan kérdésem lenne még (egyelőre), hogy hogy lehet a telefonomra is és a TAB-ra is VIBER-t tenni?
Ahogy elindítom a TAB-on, kapok aktiváló kódot és a másik készüléken meg kilép a progiból. (ahogy meg a telefonon indítom el, ott kapok kódot SMS-ben és a TAB-on lép ki) -
DrMárk79
csendes tag
-
DrMárk79
csendes tag
Azt írja ki, hogy Google play szolgáltatások lennének szükségesek,amik nincsenek telepítve...felkínál 1 ablakot, hogy telepítsem, de mindig ide ugrik vissza...nem engedi telepíteni :S
-
DrMárk79
csendes tag
Sziasztok!
Én is boldog tulajdonos lettem, DE... (mindig van 1 DE...sajnos), azt írja ki a google play,hogy nincs telepítve az alkalmazás.
Látom ott a kis robotot, de hiába bökök rá.
Illetve semmit nem is tud épp ezért frissíteni a play-ről.
Vibert megpróbáltam feltelepíteni, kiválasztottam az eszközt is, azt írja, hogy hamarosan telepítve lesz, de semmi... gondolom nem hardveres a probléma.
A play-be pedig be vagyok jelentkezve, mert ha webem keresztül lépek be, akkor a saját felhasználófelületemet látom.Tudnátok segíteni? Ötlet?
Előre is köszi
-
DrMárk79
csendes tag
Sziasztok!
kb 1 hónapja szemezek ezzel az ASUS-sal, de most, hallottam (és utána is olvastam) egy másik készüléknek.
Ez pedig az : FlexCom 3G (M776/P9)
Erről hallott már valamelyikőtök?Tudnátok segíteni?
+ kérdés : ha én nem szándékozom használni a 3G-t, akkor az csak annyi, hogy nem teszek bele telefonkártyát? de wifin tudom ugyan úgy használni, mint bármelyik másik wifi-s tab-ot? vagy funkcióvesztéssel is jár? (a GSM-et leszámítva?)Köszi a válaszokat előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Socket AM5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kés topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi