Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Építkezünk 6. rész (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbii87
csendes tag
Sziasztok!
ME70C gépem van, de látom mások is kérdeztek vele kapcsolatban, remélem nekem is tudtok segíteni. Frissítést jelez a gép, de mivel az ED-től vettem - és itt olvastam hogy frissítés közben van akinek elromlott - manuálisan szeretném ezt megtenni. A honlapon viszont van Firmware és Forráskód is. Mindkettőből tegyem fel a legújabbat? Vagy melyiket kell?
A másik dolog amiben tanács kellene: minden szuperül működik a géppel, viszont fel-fel ugrik olyan hibaüzenet, hogy ez meg az sajnos leállt. Ezek mind google-s vonatkozásúak pl.: sajnos a google.maps. leállt vagy a play áruház is ilyen. A menüben a gyári beállítások visszaállítását már megcsináltam, de így is előjönnek. Szerintetek mit lehetne még?
Köszönöm előre is a segítséget!Jaj és még azt akartam kérdezni, hogy merjem frissíteni Lollipopra vagy ne? Melyik verzió lenne a legstabilabb, legjobb? Most 4.3 van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Norbii87
csendes tag
válasz Genesistibi #672 üzenetére
Szia!
Bár azt írtam, hogy a gyári beállítások visszaállítása után is csinálja, ez egy idő után szerencsére abba maradt, most semmi gond. Majd ha lesz időm frissítek én is, de a biztonság kedvéért én mások ajánlása miatt csak a 4.4.2-t akarom feltenni. -
Norbii87
csendes tag
válasz Turbobacsi #685 üzenetére
Köszönöm én is a frissítés leírását és hogy pontosan melyik fw-t is kell feltenni. Már csak annyit kérdeznék még, hogy a kernel listából lehet/kell e feltenni valamelyiket és ha igen milyen módon? Köszi!
És köszönöm R19 tagunknak is a válaszait a kérdéseimre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Air 5 M1 / Space Gray / 64Gb / Wifi + Apple Pencil 2 / ELADÓ ! ! !
- Ipad mini 2 (16gb wifi)
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
- Apple iPad 10, Silver, új állapotú ( 2 hónapos ) , 64Gb, 100% akku, 2026-10-ig garos+pencil
- Full HD Toshiba Wt20-C Intel m5-6z54 tablet 4 GB RAM 128 GB SSD jó akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest