Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-AC56U (802.11ac kétsávos Wireless-AC1200 Gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Nem igazán értem, hogy az első kérdéseddel mit is akarsz. Tiltani szeretnéd egyes kliensek internet hozzáférést? Vagy mondjuk fordítva, tehát csak bizonyos megadott kliensek tudjanak netezni, a többi ne?
Az üzenet arra utal, hogy a DNS lekérdezések száma elérte a maximumot. Ez vagy nagyon sok klines miatt lehet, pl. nyilvános használat, vagy pedig valamelyik kliens tényleg ennyire intenzív.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
OK, de lehet elbírna az 1000-es nettel is.
Feltenni csak recovery módban tudod, mert a gyári fw nem fogadja el a Tomato image file-t. 1, 2, 3/2, 4-es pontok sorrendben.
Jelenlegi legújabb Tomato fw RT-AC56U-ra.
tomato-RT-AC56U-ARM--131-AIO-64K.zip[ Szerkesztve ]
-
djpundro2
tag
Köszi nagyon a valaszt
Szerdan kapom az Asust az Amazonbol rendeltem es probalom utanna szolok.Habar eggyik helyen olvastam ahol irtak egy bealitasra ,ahol nem kelett ,de meglatom szerdan .MTU/MRU von 1490 itt azt mondta a 1492 helyett beirta es ment . itt lent a link
http://www.dieschmids.at/forum/19-technicolor-thomson/51536-einwahlproblem-asus-rt-n18u-router-in-technicolor-a1-tg588v-modemEgy par kerdesem volna meg .
1- sokkal jobb es mikben ha cunstom Firmwaret rakok ra? Stabilitas ,wlan tavolsag,esetleg valami mas vegett .
2- IP címet (192.168.1.1), atlehet irni hogy 10.0.0.1 öl legyen ?nalam Ausztriaban csak ugy megszokasbol szeretnem.3- RT-AC56U eleg jot rendeltem egy 80m2 lakasba ,12 lakasos ? Van, zyxel serveren MKV filmek ,van Philips BDP9700 Blue ray playerem ,Tv az uj Android 55pus6700,több tablett ,mobil,3 Vu belteri ....Habar elvagyok egy szolgaltatotol is amit kaptam modemes reuterrel ,csak annal a wlan hatotavolsagra muszaj egy repeatert hasznalnom .Nem szeretem a sok minden köztes ezközt az a helyzet .Esetleg TP-linket gondoltam meg a TP-LINK Archer C8 ast ,zavar hogy nincsen nemet vagy magyar menü nala .
4-egy par oldallal elöbb valaki irt egy par bealitast ,ez nalad is ugy van ?Stabilitas vegett alitolag.(#1402) kali válasza Mályki (#1401)
[ Szerkesztve ]
-
djpundro2
tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
masoo
tag
Köszönöm szépen az 1. rész is. Megnézem akkor a beállítást. A fix cím kiosztás működik akkor is, ha az eszköz amit fixálok nem mindig online? Vagy majd mindig másik cimet rendel hozzá majd a router? Remélem nem
A második résznél is köszönöm a tippet, a mobil cucc külön táppal rendelkezik. Akkor ez nagy pipa
-
Laca0
addikt
Köszi!
Az volt a gond, hogy a WIFI gonbot nyomogattam, ez meg a WPS gombhoz rendeli hozzá a funkciót.
A WIFI gomb akkor mire való? Az csak a gyári FW-el megy?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
energomatt
senior tag
Na ezt nem értem. Csakis a Lan1 portról próbáltam eddig is, hogy lehetett volna másképp? A Telefon csatlakozóról? A szerelő mindenesetre a Lan1 portra csatlakoztatta. A wifit lehet használni a hozzá adott jelszóval, arra nem nagyon hivatkozhatok. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne próbálnám meg kikapcsoltatni.
-
MODERÁTOR
-
legenda
akkor passz, a béta esetén még csak logikus lenne.
az is lehet, hogy (most) úgy van, mint más eszközöknél is lenni szokott - telefon...stb. -, miszerint nem teljesen azonos időben lesznek elérhetők a frissítések különböző módozatokban.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
tényleg érdekes, hogy muszáj évről évre manuálisan pötyködni, megoldhatták volna automatára, már amennyire lehetséges.
más kérdés, hogy eddig évente cseréltem routert, szóval legfeljebb egyszer kellett ilyesmit beállítani/módosítani - bár ez a router most kivétel lehet, jövőre is elég erős hardverűnek fog még számítani, meg annyira bevált, hogy nem feltétlenül kell még utódot keresgélnem.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
krealon
veterán
"Olyan már volt valakinek, hogy egyszerre 2 WAN IP lett?"
A kepen a 2 IP cimes csatolon a kovetkezok vannak (IP / netmask):
217.197.x.y / 255.255.255.255
illetve
169.254.120.80 / 255.255.0.0Az elso az a PPPoE kapcsolathoz tartozo IP cim, a masodik pedig a egy automatikus IP (APIPA), amit az ethernet csatolon figyelo DHCP kliens ad maganak, mert nem kap valaszt DHCP szervertol.
Esetedben a korrekt viselkedes a DHCP kliens program reszerol az lenne, hogy csak a felkonfiguralt interefszeken figyeljen.
A 169.254. kezdetu IP-kre - DHCP hianyaban - elvileg nem kerul route (illetve csak helyi, 255.255.0.0 maskkal), igy a kimeno forgalom nem megy arrfele, viszont mivel van IPv4 cime, elvileg tud mas gepekkel kommunikalni, amik ugyazon a halozati szegmensen vannak es hasonloan 169.254. kezedtu IP cimeket talalnak ki maguknak.
Szoval szerintem ez egy biztonsagi res, noha a kihasznalasahoz nagyon magasszintu halozati es a konkret rendszerre vonatkozo ismeret szukseges.[ Szerkesztve ]
-
*H*
aktív tag
Nem ragadt be semmi. A WAN beállításoknál az ISP speciális követelményeinél kell kikapcsolni az Enable VPN + DHCP Connection-t. Ezzel eltűnik a második sor azonnal. Ez a beállítás csak néhány orosz szolgáltatónál szükséges.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
Bacusuz
addikt
Csak egy lan portom van az alaplapon.
Látom vannak ötletek...
Szerintetek melyikkel sikerülhet?Amargo :
igen szivesebben biznam a routerre a szuloi felugyeletet ha mar van[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest