- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes. Főleg hogy használtam a rendezést... De már látom a problémát. Az igénytelenség... Intel Celeron E3400 CELERON! Ember, már a P4-nél is hanyagoltam a Celeron-t... De ha Te ennyire igénytelen vagy, akkor meg végképp nem értem, mit fikázod itt a Brazos rendszereket.
DDR2-t a lapnál ezek szerint elnéztem. Sorry.
nekem internethez keves a p3-on regen megszokott sebeseg.
Ebből látom, hogy nem használtál még ilyen Brazos rendszert, mert akkor nem írnál ilyen butaságokat.
A 2100T-t is Te hoztad fel. Nem en, mert a nem T-s procik is kb ugyan annyit fogyasztanak idle-ben.
Ezt nem én hoztam fel, hanem az általad belinkelt tesztben ezt használták. Örülök neki, hogy linkelgetsz mindenféle tesztet, aztán azt sem tudod, hogy mi van benne? Bájos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest