Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmariachi89
csendes tag
Sziasztok,
telefon vásárlás előtt állok és a két lehetséges példány a Galaxy S 6, illetve az Iphone 6.
Melyik a jobb, megbízhatóbb? Melyiket éri meg jobban megvenni? Viszonylag sokat szoktam játszani, illetve az akksi üzemideje is lényeges lenne.Előre is köszi a segítséget
-
Gsx-rr
veterán
válasz elmariachi89 #8001 üzenetére
Szerintem itt mindenki azt fogja neked mondani ,hogy az S6 sokkal jobb!
-
w333
félisten
válasz elmariachi89 #8001 üzenetére
Nekem van mindkettő ... és határozottan az i6 sokkal jobb (akkuban is)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Lord Sidious
senior tag
Koszonom Lord GSX-rr! Jutalmad nem marad el. Ket twi'lek rabszolga kejnot szallitanak mar hozzad hu rohamosztagosaim de ez a megoldas igy nagyon tre... Mennyivel jobb volt, a kamera feluleterol alitani a felveteli minoseget... A kurzorra valami otlet? Mert elvileg mukszik a dolog, de lehuztam iBooks-ba az iOS 9 felhasznaloi utmutatot is elkeseredesemben es Vadert is uszitottam youtube-ra, macrumos-ra es itricks-re, de semmi... Azt hiszek Alderan utan megint fel kell robbantanom valami kis bolygocskat!!!
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz Lord Sidious #8004 üzenetére
Arrol fogalmam sincs ,hogy mi az. Gondolom valami Ipad feature. Olyat meg meg kezben sem fogtam
-
Lacko84
aktív tag
Előrendelhető a 6S és 6S plus....
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
törölt tag
válasz Lord Sidious #7999 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
válasz #19708160 #8008 üzenetére
Koszonom szepen birodalmi polgartars!
Ez igy eleg rossz megoldas... Gondolom sokakat zavart volna, ha az opcio bent marad a kamera appban is... De hat ez van ha a lazado hordak mernokeit engedet az asztalhoz, mert kegyes vagy egy kicsit...
Az ero sotet oldala legyen veled!
-
elmariachi89
csendes tag
Sziasztok
Az lenne a kerdesem hogy jatekok teren mit tud a telo? Ill hogy tapasztalhato e barmifele akadozas, meg-megdoccenes jatek alatt? Ideertve akar a 1,5Gb os jatekokat is, amiknek komolyabb rendszerigenyuk van.
Koszi -
TheMarci
addikt
válasz elmariachi89 #8010 üzenetére
Most töltöttem le a legújabb NFS-t, a grafikája nagyon jó, és semmi akadás/lag nincs.
Do You Dream?
-
senior tag
semmi akadozás, minden játék perfekt fut.
a rendszerben néha-néha van ,de ez már fennáll a 8.x óta, igazából nem zavaró egyáltalán ezért nem is tesznek említést a legtöbben, szerintem így is jobb mint bármelyik csúcs droid !
én tuti váltok 6s-re, de nem azért mert ez sz@r lenne, csak pénzem is lesz rá akkor meg miért ne
[ Szerkesztve ]
-
Papa-Het
aktív tag
Én a FIFA 16-ot töltöttem le, 2 volt crash hogy kilépett minden szó nélkül. Ezt leszámítva - amit nem a telefon hibájának tulajdonítok - perfektül fut. Próbáltam a fórumtárs által említett NFS-t is, nagyon jól fut, de az nem az én játékom.
-
hj.jani95
aktív tag
T-Mobile-nál esetleg nem tudja valaki hogy lehetne sima 6-ot 6s-re cserélni? Mert ha előrendelem olcsóbb a 6s mint a sima az én csomagomba, ami picit bosszant 😃
Kis Pál vagyok, na hali!
-
zeg74
aktív tag
A viber még mindig nem jó. Böngészés közben nem jelez, ha üzenetet kapok!
" kár érte, kiváló ügynök volt"
-
Nocsesz1
senior tag
-
Lord Sidious
senior tag
Szia! En teszteltem witcher battle arenat, assassin's creed pirates-t, assassin's creed unitos-t, fifa 2016-ot, star wars uprasing-ot, order and chaos 2-t, mortal combat x-et, infonity blade 3-at, dungeon hunter 3-4-5-ot es sehol nem volt akadas. Minden frankon ment. Igaz en nem jatszok ezekkel masszivan, kb. 15-20 perc teszt utan mind jol futott ,de mar csak helyet foglalnak, mert nem nyitottam meg oket tobbet utanna. (Torlom is mindet ) Ha game-elni szetetnel boven jo az i6. Sot
-
FIREBLADE78
addikt
Valakinek van tudomása mennyibe fog kerülni a 6s alap modell?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
migabi24
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #8023 üzenetére
250
-
törölt tag
válasz FIREBLADE78 #8023 üzenetére
-
mr.tamasbiro
őstag
Melyik a legjobb szín szerintetek ami strapabíró és nem nagyon látszik rajta a nyomkodás?
-
Laca1212
őstag
i6 tól ma elbúcsúztam. Sikeresen eladtam. Jöhet i6s!
-
mr.tamasbiro
őstag
Még valami,a saját imessage az ingyenes két szifonos között?
-
zeg74
aktív tag
-
törölt tag
visszalehet tenni a 8.4-et a 9.0.2 helyett?
-
törölt tag
fasza.Köszi a válaszokat akkor meg se próbálom
-
nederlanden
senior tag
válasz Laca1212 #8027 üzenetére
Én is eladtam ma 140e-ért és már itt is van a kezemben az i6s.precíz még kellemesebbnek és simábbnak"" találom így pár h után is az elődnél😊LKábele tényleg vastagabb
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
FIREBLADE78
addikt
válasz nederlanden #8037 üzenetére
Úgy néz ki én sem tudom többért eladni
-
kchris78
veterán
válasz FIREBLADE78 #8038 üzenetére
tobbet mar tenyleg nem adnak erte... szerintem mar estek picit az arak.. eleg sok elado i6 van az oldalakon most.. beindult a csere.. es a helyzet csak fokozodni fog .
-
FIREBLADE78
addikt
válasz kchris78 #8039 üzenetére
Tőlem 130-t vinnék nagyon,még 140 kihozható mondjuk,de sokkalom a mostani felárat. Mikor lesz ebből 220,mint tavaly a 6? Kezdek erősen filózni,hogy nem cserélek Csak ugye jövőre még nagyobb bukó,kb 100 -rt vinnék
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz mr.tamasbiro #8026 üzenetére
Barmelyik jo lehet ha vigyazol ra.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #8036 üzenetére
Ez volt a hirdetés. 150e-ben el is ment. Remélem nem kapok pihit. Ez a hirdetés már arhiv, szóval NEM hirdetek! Csak így egyszerűbb megmutatni milyen volt a telefon
(#8040) FIREBLADE78
Én is azért váltok, mert akkor évente "csak" 100e-et kell rádobja egy új telefonra ami újra garis egy évig. Ha várok két évet, akkor ugye több mint 200e-et kell a malacperselyből kiszedni.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #8043 üzenetére
Még nincs meg i6s. Szóval nem tudok nyilatkozni...
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #8045 üzenetére
Azt veszek.
-
Gsx-rr
veterán
válasz Laca1212 #8042 üzenetére
Érdekesen számolsz!
Évente 100.000.- vagy 2 évente 200.000.- mintha nem lenne akkor különbség!Amúgy szerintem egy 2 éves I6 bőven fog érni 100.000.- et és akkor csak 150 a diffi egy I7-hez.
Szinte ingyen hozzám vágnának egy I6s-t ,de így se látom értelmét a cserének.
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
Ha neked mindegy, hogy egyszerre dobsz ki az az asztalra 200k-t vagy 100k-t akkor valóban igazad van Jah, és akkor nem 2 éves telefonom van, hanem évente új és garis. Kinek mi...
Meg így jobban meg tudom indokolni magamnak... : Kevesebbet többször, mint egyszerre többet de ritkábban."Szinte ingyen hozzám vágnának egy I6s-t ,de így se látom értelmét a cserének."
És még így sem éri meg Neked? Érdekes..vagy mégsem annyira "szinte ingyen"?
[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz FIREBLADE78 #8049 üzenetére
Nem, iStyle-ben vettem i6-om anno és i6s-t is onnan fogom.
Nem kell nekem többé függő telefon béklyóval...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Politika
- Gitáros topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest