Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz sz.zoli25 #1621 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy ugyanolyan lenne, még, ha fizikálisan bele is megy, szerintem akkor sem működne.
Az Apple pont arról híres, hogy csak a saját termékeikkel legyen minden kompatibilis.
De azt mondom, hogy, ha van mind a kettő, a kipróbálástól nem lehet semmi bajuk.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zetorg
senior tag
válasz sz.zoli25 #1662 üzenetére
engem annyira nem zavar, már "megszoktam".
kiveszem zsebből felveszem és mire a fejemhez ér, már lehet beszélninem kifejezetten iphone hiba, más telefon tesztjében is olvastam ilyenről.
minden este töltöm a telefont, normál használat mellett este 11 körül 25%-on van. így volt a 4-essel is.
-
persil
nagyúr
válasz sz.zoli25 #1662 üzenetére
Az a fél másodperc felvétel után(mert több nincs az biztos. Negyedik iPhone-om a 4s, szóval tudnám, ha lenne vele ilyen gond) az kb csak annyi, hogy mire a füledhez ér, már rég jó.
De ez minden létező telefonnál ilyen.Szóval barokkos túlzás, amit írtál...
Ettől független érthető a felháborodásod, viszont én azt mondom, hogy ha ennyire szembetűnő a késés, akkor ott valami baj is lehet akár, mert normál használatnál ez fel sem tűnik az embernek.
Az akksi meg nálam 5.0.1-el kb olyan, mint a sima 4esem volt, amivel én meg voltam elégedve.(melóba oda és onnan haza zene, kb 3 óra/nap, állandó fórum, 1email push, telefon/sms normál mennyiségben és napi néhány fénykép mellett kerek 2 nap)
De talán a köv frissítésben ígérték a javulást is, ha jól rémlik.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz sz.zoli25 #1745 üzenetére
Nem csak a felbontás nőt a kameránál, egész más az optika, múltkor csináltam munkatársammal pár képet(ő most vett 4-et) és szembetűnú a különbség, jóval fejlettebb a 4s, a videós képstabiról nem is beszélve.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
legenda
válasz sz.zoli25 #2447 üzenetére
itunes által simán megoldható, a 9a406 - mivel hivatalosan is kiadásra került - update és restore formájában is, az 5.1 beta 3 - mivel még csak beta - csak update folyamattal, restore esetén tesztelős bejelentkezőt fog kérni!
9a406 innen letölt; link
itunes (windows) ; shift + frissítés vagy visszaállítás -> a letöltött firmware betallóz, és hajrá!
mac; alt + a fentiek!
5.1 beta 3 innen letölt; link
windows; shift + frissítés -> a letöltött firmware betallóz, és hajrá!
mac; alt + a fentiek!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest