Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
válasz Bendegouz #1501 üzenetére
Elég sarkosan fogalmazol, azért nem kéne...
A droid sok szempontból sokkal többet tud, mint az iOS és eléggé átgondolt rendszer, de az iOS magától értetődőségét nem szabad benne keresni. És hát az optimalizálás... Az iOS olyan, mintha csapágyakon gördülne és az Android is... csak abba szórtak egy kis homokot.
Meggyőződésem, hogy az Androidnak a legnagyobb baja az, hogy csúcskészülékekre is felrakják és az egy szem HTC kivételével keveset foglalkoznak az optimalizációval.
Olcsóbb telókra viszont egyszerűen tökéletes. -
zotyesz66
őstag
válasz Bendegouz #1505 üzenetére
Elég sokan vannak, akiknek fontos az egyénre szabhatóság, hogy pendrive-ként is működjön, hogy legyen benne rádió, stb. És azért nem csak igénytelen alkalmazások érhetők el a marketről, bár nehéz választani. Azonkívül kialakult egypár közösség, ahol segítséget nyújtanak, ez sem rossz.
Sajnos az iPhone mocskosul drága, legalábbis a hazai fizetésekhez képest, szerintem jó hogy - ha nem is olyan minőségben - de legalább többen megtapasztalhatják az okostelefonok által nyújtott élményt.
Nekem most pl egy SE Xperia Mini Pro-m van és lassan kezd egész jó lenni. Bár az elején szívtam a fogam néha. Előtte egy 3G-m volt, az már nagyon lassú volt sajnos, azért váltottam.
Nejemnek van céges 4S-e, hát az kicsit más világ, az tény. -
őstag
-
Ricardo
titán
válasz Bendegouz #1511 üzenetére
"Viszont JB vel sok mindent lehet csinálni, pölö testre szabni"
Szerintem legalább annyira gáz, (JB csak azért hogy testre tudjam szabni),mintha azért kell belenyúlni hogy használható legyen.
Halkan jegyzem meg nekem anno a Blade-m is használható volt root nélkül.
manchester85: Sokakat kielégít egy hagyományos telefon is Az emberek jó része ellenne sima "buta" telefonnal is. Több millió S40-es nokia is szaladgál a piacon, de ez nem azt jelenti hogy az a legjobb. Nem lenne rossz az iOS, mert nagyon átgondolt, de nem kellene ennyire megkötni a userek kezét. A Droid a másik véglet, és ezért sem fogja egymást megérteni a két tábor. jelenleg nekem azért van droidom, mert ez felel meg legjobban az igényeimnek. Nem rootolok, nem gányolok. A jelenlegi telefonomon is azért van az a szoft ami, mert azzal örököltem. Ahogy írtam is a Blade full gyári (illetve T-s) volt. Ellenben szeretem ha úgy néz ki a menüm ahogy én szeretem, és ott vannak a dolgok ahol nekem kényelmes. Lehet saját csengőhangom (gányolás nélkül), és kirakhatom a főképernyőre azokat a dolgokat amik kellenek a mindennapok során. Olyan órát használhatok ami leginkább tetszik, és van főképernyőm (nem lockscreen) amit hangulat , és tetszés szerint változtathatok. ezek olyan apróságok amiktől személyesebb lesz az egész, és az "enyém".
Van akinek nincs igénye erre, de nekem fontosak. Szerintem egy két kisebb engedménytől még nem kezdene el döcögni az iOS, (hiszen ezt sem kellene sok készülékre optimalizálni)és még több embert nyerhetnének meg maguknak.Itt be is fejezem mert aki akarja megérti mit hiányolok a rendszerből, aki nem azzal meg nem fogok parttalan vitát folytatni.
-
legenda
válasz Bendegouz #2020 üzenetére
jb nem feltétlenül kell - android alatt sem volt root, sem más gányolás, mert nem hiányzott! abban kimerültem, hogy felhúztam néhány béta firmware verziót, de abból is "gyári" kiadásokat, főzött vagy gányolt cuccok nem jártak a telefonjaimon!
9a405 firmware verzióról ma frissítettem 9a406 verziósra, amit ugyen nem kínált fel az itunes, azért felhúztam, nullázás, majd belaktam a telefont, és egyelőre ennyi!
játszani például nem szoktam, ha esetleg kell majd valamilyen program, azokat legálisan oldom meg, nem szeretem a gányolást!
cydia nem annyira vonz, amire nekem kell a telefon, arra mondhatni az alapban adott alkalmazások is kielégítőek!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Bendegouz #2024 üzenetére
az okostelefon nem csak gányolásra van ám!
a telefonálás, az sms/mms, az internet, a levelezés, a fényképezés, a videózás, a zenehallgatás, a navigálás, és inkább nem sorolom végig, hogy mik mennek még buherálás nélkül! '97 óta mobilozok, folyamatosan követem a fejlődést, kihasználom a telefonok tudását, de sosem volt még szükségem buherálásra!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Xero
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest